olmazmı hiiç bi kere göbek ve yan taraflar gitmişş
süper olmuşun :)
inşallah 70 ki halinide görürüz olumunekankayizsmile
hoşbulduk şekerlerrrrr
ayyy internetinin olmaması ne kadarrrr kötü birşeymiş :1no2:
Çatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..topiğin çıtır bademi sen nasılsın oruçla aran nasıl görüyorum menülerini kardeşim nasıl doyuyorsun o kaaacık yemekle bravoooooo
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum
lunaazul cnm hoşgeldin bu arada.
iyi geceler kk nın fıstık kızları.öptüm hepinizi.a.s.
hele senin gibi internette vakit geçirmeyi bukadar seven biri için olumunekankayizsmile
Çatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..
ama şimdi yidiklerimmmsempatiksalakcinni Leblebi kuru üzüm ve dondurma yidim bo bol,çok çokk..
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum
lunaazul cnm hoşgeldin bu arada.
iyi geceler kk nın fıstık kızları.öptüm hepinizi.a.s.
ilk resimdeki vatandas normal boyutlardaki kardeşim ve 117 kiloluk ben
diğeri ise bugün yengemlerde çekindiğim bir resim.
bilmem fark belli oluyor mu çok ama iyi kötü 20 kilo gitti.kaydirigubbakcemile3
Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmileaynennnn bnede dün orucumu beş bardak su ile açtım sonrasında pek bişey yiyemedim mideme ağrılar girdi birden okadar su içince..zemuszemus. akşamda boğazlarım yüzünden acile gittik dönüştede çerez ve fıstıklı şeker aldık tabiiiki onları götürdümmm canımmm çok tatlı istemiştiialsanaalsanasmile
bu gecede kipaya gittik ama tuttum kendimi çünki gün boyunca yeterince fıstıklı şekerden yedimmmsempatiksalakcinni dondurmaya dokunamadım o yüzdennn:icecream:
lunaazul madem bizi özledin de neden oyun oynamaya gideceksin yine?
ego tatmini 1. olmak hoşuma gidiyorr:lepi:
Foto çekebileceğim bir makinem yok,evimizdeki son kameralı telefonu da abim halledince foto çekebilemiyorum :1no2: Değilse koyiciim;heyhattttt yok..çidoooooo ben senin son hallerini merak ediyorum face e bile koysan yeter alkisalkisalkis
Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?