Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiakşamlar kızlar ben bugün oruç tutamadım bademciklerim berbat durumda faranjit oldum ilaç kullanıyorum yarında tutamıyacağım

zynpkr maşallah canım çok hoş görünüyorsun ne kadar fark var arada bravooooo

topiğin çıtır bademi sen nasılsın oruçla aran nasıl görüyorum menülerini kardeşim nasıl doyuyorsun o kaaacık yemekle bravoooooo

iftarlarda dolmalar sarmalar kızartmalar bana bakıyo ama ben sadece çorba salata ve meyve yiyorum ilk başlarda dayanamıyodum ama şmdi canım bile çekmiyo :)

topiğin çıtır bademi sen nasılsın oruçla aran nasıl görüyorum menülerini kardeşim nasıl doyuyorsun o kaaacık yemekle bravoooooo
Çatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..
ama şimdi yidiklerimmmsempatiksalakcinni Leblebi kuru üzüm ve dondurma yidim bo bol,çok çokk..

Çatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..
ama şimdi yidiklerimmmsempatiksalakcinni Leblebi kuru üzüm ve dondurma yidim bo bol,çok çokk..

aynennnn bnede dün orucumu beş bardak su ile açtım sonrasında pek bişey yiyemedim mideme ağrılar girdi birden okadar su içince..zemuszemus. akşamda boğazlarım yüzünden acile gittik dönüştede çerez ve fıstıklı şeker aldık tabiiiki onları götürdümmm canımmm çok tatlı istemiştiialsanaalsanasmile
bu gecede kipaya gittik ama tuttum kendimi çünki gün boyunca yeterince fıstıklı şekerden yedimmmsempatiksalakcinni dondurmaya dokunamadım o yüzdennn:icecream:

Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmile

Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmile

canımmm senin gözünü hiç bir şeyin döndüremeyeceğini sanırdım ben de.. nasıl bir iraden var 8 haftadır hayranım sana..sakın bademcim su iç tatlım sen boşver fıstıklı şekeri falan olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…