sana ve şuan burda olan hepinize iyi akşamlar..
kızlar torent diye bir siteden leslie indiriyorum.ama bir saatte sadece yüzde bir indi.
Yok yyaaw sana kazulet der miyim kendime dedim kaydirigubbakcemile3sen bana kazulet mi dedinlmaz:
ben iri kemikli demeyi tercih ederim
şaka bir yana ne kadar boy olursa olsun kilolar saklanmıyorrrrrr
İnşallah bu hızda gider geri kalan da :Saruboceq:iki ay önce 16 kilo fazlaydın tabi...büyük başarı iki ayda 16 kilo yatebrik tebrik tebrikler sana tatlımm mükemmelsin alkisalkisalkis
Yok yyaaw sana kazulet der miyim kendime dedim kaydirigubbakcemile3
İnşallah bu hızda gider geri kalan da :Saruboceq:
ben kesin özlicem seni badem :)
hoşbulduk şekerlerrrrr
ayyy internetinin olmaması ne kadarrrr kötü birşeymiş :1no2:
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum
lunaazul cnm hoşgeldin bu arada.
iyi geceler kk nın fıstık kızları.öptüm hepinizi.a.s.
hosgeldin lunaazul ozlettin kendinia.s.
sağol canım insanda iştah oluncaaaaaaaaaa sen hastayım dedin ben gittim şeker kısmına daldım :kedi: Geçmiş olsunna.s.
bravoooo sana tatlımmmmm büyük başarıalkisalkisalkisalkisalkisalkisZayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Herkesler burda;ama benm gitmem gerek :gitme: İlerleyen saatlerde müsait olursam girerim yine şimdilik hoşçakalınn ve beni özleyin opuyorumnanaktan
meruse sen nerelerdesin bu akşam gelmedin?bilmiyorumkismile
bak hemen buraya da yetişmiş aklinialirimsmile canımm ya ben bugün hiç uyumadım biliyor musun dudağım okadar kötü şişti ki bir anda mafoldumben:çok üzgünüm: çok korktum buz falan uyguladım oruç da bozulmasın diye ne yapacağımı şaşırdım..kuzenimi aradım biliyorsun ya fizyoterapist dişlerle ilgili sorunlar ve kbb ile ilgili sorunlar olabilir dedi..doğru idi bikaç gündür dişlerim çok problem yaşatıyordu bana( iltihap var sanırım ayrıca geceye doğru zor indi iftar sonrası alkol falan sürdüm..neyse şimdi düşünüyorum yarın antibiyotik falan kullanmam gerek ya oruç tutmasam mı yarın?yoksa çeksem mi bira..dişçiye de gitsem antibiyotik verecek önce kaldı ki dişçinin bikaç ay önce verdiği antibiyotik duruyor bir paketi..buarada iş yerinde olduğum için bugece içemeyeceğim maalesef :1no2:mafoldumben
canim benim yaa kiyamam sana gecmis olsun once hemen tedavine basla sonra orucuna devam et sagligina zarar vererek oruc olmaz zaten neolur bitanem yarin hatta simdi al ilaclarini!!
sağol canım insanda iştah oluncaaaaa
bravoooo sana tatlımmmmm büyük başarıalkisalkisalkisalkisalkisalkis
özledikk bileeeopuyorumnanaktan
canım bu gece iş yerindeyim nöbetim var maalesef ilaç yok yanımda( canımsın opuyorumnanaktan lunaazul ilgilenip okumadı bile :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?