Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesler burda;ama benm gitmem gerek :gitme: İlerleyen saatlerde müsait olursam girerim yine şimdilik hoşçakalınn ve beni özleyin opuyorumnanaktan

aaaaa sen hastayım dedin ben gittim şeker kısmına daldım :kedi: Geçmiş olsunna.s.
sağol canım insanda iştah oluncaaaaa
Zayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bravoooo sana tatlımmmmm büyük başarıalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Herkesler burda;ama benm gitmem gerek :gitme: İlerleyen saatlerde müsait olursam girerim yine şimdilik hoşçakalınn ve beni özleyin opuyorumnanaktan

özledikk bileeeopuyorumnanaktan

canim benim yaa kiyamam sana gecmis olsun once hemen tedavine basla sonra orucuna devam et sagligina zarar vererek oruc olmaz zaten neolur bitanem yarin hatta simdi al ilaclarini!!

canim benim yaa kiyamam sana gecmis olsun once hemen tedavine basla sonra orucuna devam et sagligina zarar vererek oruc olmaz zaten neolur bitanem yarin hatta simdi al ilaclarini!!

canım bu gece iş yerindeyim nöbetim var maalesef ilaç yok yanımda ( canımsın opuyorumnanaktan lunaazul ilgilenip okumadı bile :çok üzgünüm:

sağol canım insanda iştah oluncaaaaa

bravoooo sana tatlımmmmm büyük başarıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

özledikk bileeeopuyorumnanaktan

ne guzel iftar yapiyor dimi bu badem kiz uzulme derincim tek degilsin benimde senden kalir yanim yok tatli dedinmi birinci pis bogaz benim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…