Foto çekebileceğim bir makinem yok,evimizdeki son kameralı telefonu da abim halledince foto çekebilemiyorum :1no2: Değilse koyiciim;heyhattttt yok..
Ne oyunu yahu bu??aaahhhh ahhhh bilmez miyim hiç aklinialirimsmile
Ne oyunu yahu bu??
Ne oyunu yahu bu??
buaralar hangi oyunu oynuyor bilmiyorum canım ama ben ego tatminine bilmez miyim hiç dedim :smiley-cool:
Yaaw ne bilemm dondurmayı bisküvinin arasına koydum da yidim resmen kaydirigubbakcemile3 Şimdi iki bardak su içtim midemi doldursun acukk..canımmm senin gözünü hiç bir şeyin döndüremeyeceğini sanırdım ben de.. nasıl bir iraden var 8 haftadır hayranım sana..sakın bademcim su iç tatlım sen boşver fıstıklı şekeri falan olumunekankayizsmile
O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şeyanladım canımmm üzülme sen..belki de en son hedef kilona ulaştığın zaman ilk halin ile aradaki farkı koyarsın aklinialirimsmile
Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmile
quizmatic face de
bak hemen buraya da yetişmiş aklinialirimsmile canımm ya ben bugün hiç uyumadım biliyor musun dudağım okadar kötü şişti ki bir anda mafoldumben:çok üzgünüm: çok korktum buz falan uyguladım oruç da bozulmasın diye ne yapacağımı şaşırdım..kuzenimi aradım biliyorsun ya fizyoterapist dişlerle ilgili sorunlar ve kbb ile ilgili sorunlar olabilir dedi..doğru idi bikaç gündür dişlerim çok problem yaşatıyordu bana( iltihap var sanırım ayrıca geceye doğru zor indi iftar sonrası alkol falan sürdüm..neyse şimdi düşünüyorum yarın antibiyotik falan kullanmam gerek ya oruç tutmasam mı yarın?yoksa çeksem mi bira..dişçiye de gitsem antibiyotik verecek önce kaldı ki dişçinin bikaç ay önce verdiği antibiyotik duruyor bir paketi..buarada iş yerinde olduğum için bugece içemeyeceğim maalesef :1no2:mafoldumben
aaaaa sen hastayım dedin ben gittim şeker kısmına daldım :kedi: Geçmiş olsunna.s.sakın bademcccikkkkk sen bana uymaaa eşim eczaneden ilaçları alırken bende boş durmadım yan taraftaki çerezciyi görünceesempatiksalakcinni
O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şey
ama 97ydim mafoldumben Bir insan neden bu kadar salar kendini alsanaalsanasmileeveeeeettttt az kaldı canım zaten hiç merak etmee çok az kaldıı..ama sen ilk halin ile de abartı değilsin emin ol..boyun var ya ben senin fotonu görsem 97 kilo falan demezdim bilmiş ol
ama 97ydim mafoldumben Bir insan neden bu kadar salar kendini alsanaalsanasmileklava: Neyse ki akıllandım,inşallah akıllandım daha yapmam böle :Saruboceq:
eveeeeettttt az kaldı canım zaten hiç merak etmee çok az kaldıı..ama sen ilk halin ile de abartı değilsin emin ol..boyun var ya ben senin fotonu görsem 97 kilo falan demezdim bilmiş ol
5-6 kilo fazlalığı saklayabilir boy;ama 25 kilo fazlalığa ne yapsınn..O kaa olunca al sana kazulet!!Benden biliyorsun demiiiii
boy uzun olunca kilo pek belli olmuyor zemuszemus
Zayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkisyapmıcaksınnnnn
zayıf olmanın dayanılmaz hafifliği seni engellicek bayanssulusmile
5-6 kilo fazlalığı saklayabilir boy;ama 25 kilo fazlalığa ne yapsınn..O kaa olunca al sana kazulet!!
Zayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yena, zeynep957 ve zynpkr hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?