Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaw ne bilemm dondurmayı bisküvinin arasına koydum da yidim resmen kaydirigubbakcemile3 Şimdi iki bardak su içtim midemi doldursun acukk..
anladım canımmm üzülme sen..belki de en son hedef kilona ulaştığın zaman ilk halin ile aradaki farkı koyarsın aklinialirimsmile
O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şey

Fıstıklı şekerr sempatiksalakcinni Gözüm döndü yahuu resmenn..İştahıma neler oluoo,bana bu yapılır mı beaa alsanaalsanasmile

sakın bademcccikkkkk sen bana uymaaa eşim eczaneden ilaçları alırken bende boş durmadım yan taraftaki çerezciyi görünceesempatiksalakcinni

quizmatic face de

bak hemen buraya da yetişmiş aklinialirimsmile canımm ya ben bugün hiç uyumadım biliyor musun dudağım okadar kötü şişti ki bir anda mafoldumben:çok üzgünüm: çok korktum buz falan uyguladım oruç da bozulmasın diye ne yapacağımı şaşırdım..kuzenimi aradım biliyorsun ya fizyoterapist dişlerle ilgili sorunlar ve kbb ile ilgili sorunlar olabilir dedi..doğru idi bikaç gündür dişlerim çok problem yaşatıyordu bana ( iltihap var sanırım ayrıca geceye doğru zor indi iftar sonrası alkol falan sürdüm..neyse şimdi düşünüyorum yarın antibiyotik falan kullanmam gerek ya oruç tutmasam mı yarın?yoksa çeksem mi bira..dişçiye de gitsem antibiyotik verecek önce kaldı ki dişçinin bikaç ay önce verdiği antibiyotik duruyor bir paketi..buarada iş yerinde olduğum için bugece içemeyeceğim maalesef :1no2:mafoldumben

kıyamam sana

bende yarın antibiyotiğine eve gidince başla

daha kötüleşip uzun süre çekmektense hemen tedavini yaptır

geçmiş olsun canımmm

O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şey[/QUOTE]

eveeeeettttt az kaldı canım zaten hiç merak etmee çok az kaldıı..ama sen ilk halin ile de abartı değilsin emin ol..boyun var ya ben senin fotonu görsem 97 kilo falan demezdim bilmiş ol

O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şey

eveeeeettttt az kaldı canım zaten hiç merak etmee çok az kaldıı..ama sen ilk halin ile de abartı değilsin emin ol..boyun var ya ben senin fotonu görsem 97 kilo falan demezdim bilmiş ol [/QUOTE]

Benden biliyorsun demiiiii
boy uzun olunca kilo pek belli olmuyor zemuszemus

eveeeeettttt az kaldı canım zaten hiç merak etmee çok az kaldıı..ama sen ilk halin ile de abartı değilsin emin ol..boyun var ya ben senin fotonu görsem 97 kilo falan demezdim bilmiş ol
ama 97ydim mafoldumben Bir insan neden bu kadar salar kendini alsanaalsanasmile klava: Neyse ki akıllandım,inşallah akıllandım daha yapmam böle :Saruboceq:

Benden biliyorsun demiiiii
boy uzun olunca kilo pek belli olmuyor zemuszemus[/QUOTE]

tabiii senden de biliyorum boy çok önemli kiloları saklıyor sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…