canım bu gece iş yerindeyim nöbetim var maalesef ilaç yok yanımda( canımsın opuyorumnanaktan lunaazul ilgilenip okumadı bile :çok üzgünüm:
kıyamam sana
bende yarın antibiyotiğine eve gidince başla
daha kötüleşip uzun süre çekmektense hemen tedavini yaptır
geçmiş olsun canımmm
gidip almana hic imkan yokmu olurmu oyle aci cekerek calismak ooff off disagrisi iltihap ne kotu olur allahim sifani versin canim
sağol bitanem çok şükür şuanda ağrım falan yok..iltihap kesin de..ağrı hiç çekilmezdi..canımsın çok teşekkür ederim üzülme ağrım yok yani :asigim::1huglumunekankayizsmile
pardonn canımmm :kedi:klava:
hem oyun oynarım hemde konuları kaçırmam canım benim
tekrar geçmiş olsun
gönül sevdiğine naz yapar kırılır sorun değil yani olumunekankayizsmile
vallahi oruçlu olduğu halde menüleri süperrrrrr tatlıya hiç dayanamammmmm ne olaak bu halimmm aylardır şuruplu tatlıyapmadım evde sadece dondurma ile idare ediyorummm allahtan eşimde iştahlı değil istemiyorrrrrne guzel iftar yapiyor dimi bu badem kiz uzulme derincim tek degilsin benimde senden kalir yanim yok tatli dedinmi birinci pis bogaz benim :kedi:
aranıyor değilmi olmadığ zamannnnnbademcan benim gelisimimi bekledin gitmek icin haydu cabuk gel
canim face eklemek isterim seni ozelden ativerirsen
hem oyun oynarım hemde konuları kaçırmam canım benim
tekrar geçmiş olsun
gönül sevdiğine naz yapar kırılır sorun değil yani olumunekankayizsmile
sağol tatlımm yaa opuyorumnanaktan ben bir yandan ingilizce test çözüp bir yandan burası ile senin kadar ilgilenememişim demek
tamam canım özelden attım ekle bakalım beni :)
kizlar ben cikiyorum (istek disi)
ama ama gündüz sana yazdım,cevap bile vermedin bana mafoldumbenben kesin özlicem seni badem :)
Yapılsın,yapılsın laklaksız kalmasın konumuzgeldim canim hala gecmisi okuyorum ama lak lak yapilmis yine masallah
Geldim bileeemmm!!bademcan benim gelisimimi bekledin gitmek icin haydu cabuk gel
tşk cnm.:) inş devamı da olacak 70 kiloluk halimi de koyucam hatta 65 kiloluk.:) grş.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?