BEYZUS naaparsın uyudunmu..??
Geçen ramazanı hatırlıyormusun sizler ne güzel kilolar veriyordunuz ben ha bire,homini gırtlak tumba yatak yapıp kilo alıyordum...
Umarım bu yıl öyle olmaz...zaten bu ay kilo vermeyi değilde, almamayı hedefledim...
Sanırım tüm ülke genelinde nem çok yüksek ve uzmanlara göre ekim ayına kadar devam edecekmiş.....
Ben çok kilo aldım YENACIĞIM......Ramazan itibariyle 97 kiloyum.Geçen ramazan 85 tim ne güzel...Ne yapacağız yaaa...Bazen uzman yardımı almayı düşünüyorum ciddi anlamda.
Diyetisyen değil ama psikyatrik yardım almalım gibi geliyor bana....Biraz üzülsem yiyorum ha bire .Millet dertlenir üzüntüden yiyemez kurur gider ben şişip duruyorum.Allah dert vermesin....Ciddi sorunlarım olsa 150 ye tıklayacağım galiba.....Artık eşime bile kilomu söylemeye utanıyorum ama mal meydanda geçen gün 100 oldunmu diye sordu.Olmadım şükür dedim ama ne kaldı ki 3 kilocuk.....
Ablamın yaramaz torunu bile '''şişko teyzeciğim doldurulmuş ördeğe benziyorsun'''' diyor bana...Eşşek sıpası........OOOOOOOFFFFFF FENALARDAYIM YENACIĞIM.....
eLİMİ BIRAKMA LÜTFEN....
Buradayım canım.......
Tabii hatırlıyorum.......Umarım birazda olsa yine veririm.Sanki azıcık kıpırdanma oldu....
Almasakta kar tabii...Ben ramazandan çok bayramdan korkuyorum.Malum bayramı memlekette geçiriyoruz ve bizim oralarda hala eski adetler devam ediyor.Her ziyarete gittiğin yerde tatlı ve kahve ikaramı olur ve asla tatlısını geri çevirmemem gereken aile büyükleri vardır...Ye Allah ye....
Ahhh beyzusçum sorma bende gördüm o rakamı hatta 99 bile oldum ödüm koptu yine 3 lü rakamları görücem diye....
Psikiyatri işini dönem dönem bende düşünmüyor değilim...KEsinlikle duygu durumuyla alakalı, benim durumum biliyorum....
Çünkü zihnimin taaaa derinliklerinde hala halledemediğim bastırılmış konuların olduğunu biliyorum ve zayıf dönemlerimde,güçlü görünmeye çalıştığım dönemlerde yiyerek güç alıyorum, bir nevi terapi...
Dolayısyla yiye yiye midem ve damak yapımda gelişti zorunlu olarak...her fırsatta yiyorum işte...:)))))))
Ama burası iyi geliyor sanki diet demiyeyimde dikkat etme açısından....Çünkü ben diet yapamıyorum..ama sen dikkat ettiğinde gerçekten iyi yapıyorsun ve ben sana yürekten inanıyorum,yine verirsin..ÇÜnkü çok iradelisin,haşimaton olmasına rağmen her hafta kilo verdin unuttunmu..??
Hadi toparlanalım benimde senin desteğine ihtiyacım var,tamammı....
Geçmiş olsun siyahbeyazım ben dedim mi demedim hatırlaymadım;ama inşallah demişimdir değilse ayıp etmişimdir :kedi:
Çok haklısın...Birbirimize iyi geliyoruz.....
Gerçekten psikyatrik yardım alsam iyi olurmu acaba....Sonunda yüzleşmek istemediğim ve bastırdığım duygular su yüzüne çıkacak..Onlarla baş edebilirmiyim bilmiyorum.Aslında ne olduğunu biliyorum da üstünü örtüyorum aslında.Örterkende bir bakıyorum 3-5 tane çikolatalı bisküvi mideye inmiş.....Bazen bir çok şeyin farkına varamayan dünya yansa hasırı yanmayan tiplerden olmayı çok istiyorum ama maalesef genlerime yazılmış başka türlü olamıyorum.......
Şimdi tüm bunları bir tarafa bırakıp sağlığımız için doğru beslenmeyi hedeflemek zamanı.Hadi YENACIĞIM kaç yıldır uğraşıyoruz bu yıl artık başaralım.
Ben o adetlerin bitmesini istemiyorum biliyormusun...
Aslında modern gibi gözüksemde,ruhumda alaturkalık fazla..:))) Bayramlar olsun,el öpmeler olsun..büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atılmasın...
Birde çok kızdığım niye bayramda tatile gidilir,şimdi o moda, eskiden evi kapatmak ayıptı..
BEYZUSçum benden sana izin bayramda ye tatlılarını sonra yine dikkat ederiz...
ben mesela şimdiden başladım her akşam yiyorum...
Çİkolatalı bisküvideki kastın, bisskremmi veya eti tutkumu..:roflol: :roflol:
Hey Allahım.....Sen ne baştan çıkarıcı bir kadınsınŞenizŞeniz.......Hepsi olur canım.Tatlı olsun da...
Bu arada benimo ve halley cinsi şeyler demek istemiştim......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hakkaten halleyde çok güzel, unutmuşum onu bak...:roflol: :roflol:
Hep sorucam unutuyorum annen nasıl..?? sizdemi,evindemi..??
BEYZUSçum seninle sohbeti çok özlemişim,tekrar hoşgeldin...opuyorumnanaktan
Bende sahurluk bişeyler hazırlamak için çıkıyorum...
İyi geceler veya iyi sabahlar..:))))Şeniz
beyzuşum hoş geldin bugün zorladılar hasta olcan yemiyorsun diye dönen tavuklardan aldık 2 tane lavaşa dürün yapıldı yani yarım yarım 1 lavaş anca yemiş oldum kola içirdiler sevmesemde aslında hiç içmem bide turşu yedim booooool su sahurda yumurtalı patates lor ve domatesle yedim ekmekyoktu çünkü kuruydu onlarda 1 de armut yedim umarım bugün susamam öyle meyvemi yedim
ayyy öldüm gülmekten harbi yrgunmuşum anladım artık patates yazmışım ya yumurtalı ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?