Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS naaparsın uyudunmu..??

Geçen ramazanı hatırlıyormusun sizler ne güzel kilolar veriyordunuz ben ha bire,homini gırtlak tumba yatak yapıp kilo alıyordum...

Umarım bu yıl öyle olmaz...zaten bu ay kilo vermeyi değilde, almamayı hedefledim...

Buradayım canım.......
Tabii hatırlıyorum.......Umarım birazda olsa yine veririm.Sanki azıcık kıpırdanma oldu....
Almasakta kar tabii...Ben ramazandan çok bayramdan korkuyorum.Malum bayramı memlekette geçiriyoruz ve bizim oralarda hala eski adetler devam ediyor.Her ziyarete gittiğin yerde tatlı ve kahve ikaramı olur ve asla tatlısını geri çevirmemem gereken aile büyükleri vardır...Ye Allah ye....

Ahhh beyzusçum sorma bende gördüm o rakamı hatta 99 bile oldum ödüm koptu yine 3 lü rakamları görücem diye....

Psikiyatri işini dönem dönem bende düşünmüyor değilim...KEsinlikle duygu durumuyla alakalı, benim durumum biliyorum....

Çünkü zihnimin taaaa derinliklerinde hala halledemediğim bastırılmış konuların olduğunu biliyorum ve zayıf dönemlerimde,güçlü görünmeye çalıştığım dönemlerde yiyerek güç alıyorum, bir nevi terapi...

Dolayısyla yiye yiye midem ve damak yapımda gelişti zorunlu olarak...her fırsatta yiyorum işte...:)))))))

Ama burası iyi geliyor sanki diet demiyeyimde dikkat etme açısından....Çünkü ben diet yapamıyorum..ama sen dikkat ettiğinde gerçekten iyi yapıyorsun ve ben sana yürekten inanıyorum,yine verirsin..ÇÜnkü çok iradelisin,haşimaton olmasına rağmen her hafta kilo verdin unuttunmu..??

Hadi toparlanalım benimde senin desteğine ihtiyacım var,tamammı....

Ben o adetlerin bitmesini istemiyorum biliyormusun...

Aslında modern gibi gözüksemde,ruhumda alaturkalık fazla..:))) Bayramlar olsun,el öpmeler olsun..büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atılmasın...

Birde çok kızdığım niye bayramda tatile gidilir,şimdi o moda, eskiden evi kapatmak ayıptı..

BEYZUSçum benden sana izin bayramda ye tatlılarını sonra yine dikkat ederiz...
ben mesela şimdiden başladım her akşam yiyorum...

Çok haklısın...Birbirimize iyi geliyoruz.....
Gerçekten psikyatrik yardım alsam iyi olurmu acaba....Sonunda yüzleşmek istemediğim ve bastırdığım duygular su yüzüne çıkacak..Onlarla baş edebilirmiyim bilmiyorum.Aslında ne olduğunu biliyorum da üstünü örtüyorum aslında.Örterkende bir bakıyorum 3-5 tane çikolatalı bisküvi mideye inmiş.....Bazen bir çok şeyin farkına varamayan dünya yansa hasırı yanmayan tiplerden olmayı çok istiyorum ama maalesef genlerime yazılmış başka türlü olamıyorum.......
Şimdi tüm bunları bir tarafa bırakıp sağlığımız için doğru beslenmeyi hedeflemek zamanı.Hadi YENACIĞIM kaç yıldır uğraşıyoruz bu yıl artık başaralım.

Geçmiş olsun siyahbeyazım ben dedim mi demedim hatırlaymadım;ama inşallah demişimdir değilse ayıp etmişimdir :kedi:

sağol bademcim hepinizin ilgisine çook teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan dudağım okadar kötü durumda idi ki bugün çok şükür indi..güler misiniz ağlar mısınız dudaklarım normalde ince benim aman Allah ım alt dudağım bir şişti silokonludan beter oldu ağzımı kapatamıyordum mafoldumben şimdi ağrım sızım yok ama antibiyotiklerimi kullanmam gerek

Çİkolatalı bisküvideki kastın, bisskremmi veya eti tutkumu..:roflol: :roflol:

Bende aynı görüşteyim canım.Bayramların bir amacı var.....Büyüklerin sayıldığı,küçüklerinde sevildiğinin vurgulanması çok güzel.Bazı konularda bende alaturkayımdır;bundan da çok memnunum......Tatlı konusunda bana çok yüz verme...Tatlıya dayanamıyorum.......

Çİkolatalı bisküvideki kastın, bisskremmi veya eti tutkumu..:roflol: :roflol:

Hey Allahım.....Sen ne baştan çıkarıcı bir kadınsınŞenizŞeniz.......Hepsi olur canım.Tatlı olsun da...
Bu arada benimo ve halley cinsi şeyler demek istemiştim......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Hey Allahım.....Sen ne baştan çıkarıcı bir kadınsınŞenizŞeniz.......Hepsi olur canım.Tatlı olsun da...
Bu arada benimo ve halley cinsi şeyler demek istemiştim......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Hakkaten halleyde çok güzel, unutmuşum onu bak...:roflol: :roflol:

Hep sorucam unutuyorum annen nasıl..?? sizdemi,evindemi..??

BEYZUSçum seninle sohbeti çok özlemişim,tekrar hoşgeldin...opuyorumnanaktan

Bende sahurluk bişeyler hazırlamak için çıkıyorum...

İyi geceler veya iyi sabahlar..:))))Şeniz

Hakkaten halleyde çok güzel, unutmuşum onu bak...:roflol: :roflol:

Hep sorucam unutuyorum annen nasıl..?? sizdemi,evindemi..??

Annemi 10 gün kadar önce evine götürdüm.Daha doğrusu kiralık eve taşınıldı;eşyalar yerleşirken götürdüm....Gerçek evimizin 3-4 apartman ilersinde aynı cadde üzerinde bir daire buldu ablam yerleştiler.2-3 apartman ilersinde de gelinine buldu.Malum altlı üstlü oturuyorlardı onlarda taşınmak zorunda kaldı...
Annem pek üzülmedi gibi görünüyor.Kiralık evi beğendi galiba.Birde memnun olsun diye ablam ona yeni yatak odası takımı ve yeni örtüler falan aldı.Çok mutlu oldu.....
Yalnız babam pek belli etmiyor ama biraz üzülüyor galiba.Hem seviniyor hem üzülüyor diyelim.
Şimdi iş evimizin yıkılmasına geldi ama karşımızda tarihi bir bina var restoran olarak restore edilmiş.Bu bina yüzünden bizim inşaatın başlaması için anıtlar kurulundan izin gelmesini bekliyoruz.Tarihi binaya zarar gelmesin diye.Aslında aramızda koca bir cadde var ama prosedüre uymak ve beklemek gerekiyor.
Çenem düştü yine;annemi sordun ben daha neler neler anlattım ....

beyzuşum hoş geldin bugün zorladılar hasta olcan yemiyorsun diye dönen tavuklardan aldık 2 tane lavaşa dürün yapıldı yani yarım yarım 1 lavaş anca yemiş oldum kola içirdiler sevmesemde aslında hiç içmem bide turşu yedim booooool su sahurda yumurtalı patates lor ve domatesle yedim ekmekyoktu çünkü kuruydu onlarda 1 de armut yedim umarım bugün susamam öyle meyvemi yedim

günaydın kızlar derin nasılsın of uykum var aslında ama karın ağrısı yüzünden kalktım ve çok uykum var uyuyamıyorumda bulaşıklar da bana kalırsa biterim ben yığılı resmen misafirde vardı dün

ayyy öldüm gülmekten harbi yrgunmuşum anladım artık patates yazmışım ya yumurtalı ekmek yedim

kız turşu susatır, sahurda turşumu yenir.eyvahedigeldismile
inşaallah fazladan susamazsın canım bugün.

ayyy öldüm gülmekten harbi yrgunmuşum anladım artık patates yazmışım ya yumurtalı ekmek yedim

:roflol:

sende bendensin, çok yoruldum herşeyi birbirine karıştırırım.
o gün bende telefonda kayıtlı öğetler yazıyo, bende ne diye okusam beğenirsin?
"keyifli sohbetler":roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…