Kitap okumayı çok severim;ama okuduğum klasik sayısı sınırlıdır maalesef :1no2:
Badem cim sen bölümün dolayısıyla bol bol kitap okuyorsun diimi,özellikle klasikleri..?
Kitap okumayı çok severim;ama okuduğum klasik sayısı sınırlıdır maalesef :1no2:
Canım BEYZUS'um,seni görmek ne güzel. :teytey: a.s..döndünüzmü kış evinize artık...
off yaaa ayağımı sivrisinek soktuukötükedihüso
zaten 3haftadır yiyolar habire beni yaa, elim ayağım harita gibi oldu:çok üzgünüm:
bizim bahçe çok yeşil olunca sivrisinekte çok oluyo.
bir gece inanın 3saat uyutmadılar, o 3saat içinde deli gibi elimde sineklik sivri sinek avladım ve 6tane sivrisinek öldürdümklava:
son bi kaç gündür sivrisinekleri uyuşturan elektrikli aletler varya, onlardan takmıştım, rahat etmiştim, komşumuz çok sağlıksızmış onlar diyince dün takmadım artık, takmam yine galibaklava: klava:
Merhaba canım....Sizlere kavuşmakta çok güzel.......
Döndük sayılır canım.Ramazanı bahane edip kaçtım evime....İnsanın evi gibi yok .....
Artık göbeğim ve ben buradayız.......
Bıraktım artık normal kiloda olmayı;normale yakın olsam yeter.....
Cümlemize kolaylıklar versin rabbim inşallah....
Herkesi öpüyorum.....
Ne güzel, demek bahçeli evde oturuyorsun..
Evde bitane sivrisinek olsun,gelir beni ve kızımı ısırır...sanırım kan grunuyla ilgili bişey..CADIARZU
Ahahah sorma o göbek olayını tüm heybetiyle bendede mevcut..:))))
nasıl gidiyor oruç..?
Oruç iyi gidiyor canım...Susuzluk haricinde tabii....Kalabalığım olmadığından ve artık emekli
olduğumdan evde yan gelip yatıyorum....Bu nedenle fazla zorluk çekmiyorum..Bazen alışveriş
için çıktığımda çabucak işimi bitirip eve koşuyorum.Nem oranı çok yüksek İstanbul bunaltıyor.
Bu arada göbeklerle pek samimi olmayalım diyorum.Yüzsüz olduklarını bilirsin.Yerleşip gitmezler....
Senden umudum var ama bakıyorum egzesizler devam maaşallah.Hemde oruçlu oruçlu.Allah yardım etsin canımmmmmm..
Hımmmm öylemi o zaman yardımcı olamıyacaksın bana...En iyisi okullar açıldığında kendi öğretmeninde yardım alalım...:)
teşekkür ederim canım,seni beklettim kusura bakma..
tekrar iyi geceler..opuyorumnanaktan
İyi gecelerr,yarın gine beklerizz kaydirigubbakcemile3bende yatıyorum kızlarr, hepinize iyi gecelerr...
öpüyorumopuyorumnanaktan görüşürüzz
bilmiyorumkismileMMmm José Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı,güneşi uyandıralım ve Delifişek severek okuduğum kitaplardı öneririm kızına da..ahmet serif izgoren şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır ,Üstün Dökmen Ladesçi ve Cristy Browm sol ayağım olabilir yine..Bir de Genç BEyin dergisini öneririm kitap değil;ama türlü hikayeler var ve zevkle okur kanımca..Cahit Uçuk,Gülten dayıoğlu,Ömer Seyfettin,aziz nesin aklıma ilk gelenlerr..
Klasik okumuyorum;ama çocuk edebiyatı dersini geçen dönem aldık daha yyaawaklinialirimsmile Kitap isimleri şimdilik bu kaa kzın okullar açılıncaya ancak okur zati bunları :jeyyar: Sonra yine veririm kitap ismi..Bence şimdi Şeker portakalı-Güneşi uyandıralım-Delifişek serisini al Zeze'nin hikayesine bayılacak kızın :sinifsinif:
Bilgisayarın şarjı da bitmek üzere artık gideyim..Ben bir araştırıp yeni isimler veririm sana YENA) Öğretmen olacağımı hissettirdin bana bayanssulusmile opuyorumnanaktan
İzmirde öyle nem oranı çok yükssek, her daim yapış yapış dolaşıyoruz...
Bıktım artık üst baş değiştirmekten...
BEYZUSçum tam tamına 94 kiloyum yine belki küsuratıda vardır..oruçta kilo alırım genelde...
Egsersize bakma arada yaptığım içi hava atayım dedim...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?