kızlar iyi geceler ben kaçıyorum
lunaazul cnm hoşgeldin bu arada.
iyi geceler kk nın fıstık kızları.öptüm hepinizi.a.s.
tabi neden olmasın öldüm vallahyardım ister misiiiiiiiin:1rolleyes:
kesin psikolojik kardeşim şuna iyi gelir dersen içmez hayatta bide gidip numaradan kusar bağıra bağıra öööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğ öööööööööööööööğğğğğğğğğ ay diyom yeter bu ne ya pişman ediyorsun adamı ilgilendigine ne istediğini anlasam bide cinlerimi tepeme çıkarıyorhiç öyle birşeyle karşılaşmadım canım ben ama ablam fln içtiğinde onun da midesi falan bulanıyor o da öyle bitkisel çaylar sevmedği için belki psikolojik olabilir bilemiyorum
geldim geldim de misafir gelince çocuk dedi kalk ben oturcamgece için düşündüklerimi de yazdım..hemen iftarlarınızı yapın da gelin hadi bekliyorum
birazdan koycam resminiSelam kizlar nasilsiniz??
Ne vardi bugün Iftarinizda( cok merakliyim)
Demin hayatimda ilk defa Pilates yaptim, aman suyum ciktikaydirigubbakcemile2
Bende cok kolay bisey saniyodumsempatiksalakcinni
Bütün kaslarimi hissettimaklinialirimsmile
ewet tabi yok varmı zannettiniz birkaç ay geçecek bakın o zmn ne kaa az kalıyor sonucainş cnm.CADIARZU gidecekler başka çareleri yok zaten.
valla benim q ve fle hayatta kullanamamDeğil mi en başta kkye giremiosun akannehir Dayanılır şey mi Allasen eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsuna.s.iyiakşamlar kızlar ben bugün oruç tutamadım bademciklerim berbat durumda faranjit oldum ilaç kullanıyorum yarında tutamıyacağım
zynpkr maşallah canım çok hoş görünüyorsun ne kadar fark var arada bravooooo
topiğin çıtır bademi sen nasılsın oruçla aran nasıl görüyorum menülerini kardeşim nasıl doyuyorsun o kaaacık yemekle bravoooooo
zayıflamak için içme suyu ramazanda ama sanırım bnm gibi susuzluktan içiyorsun dudaklarım nasıl kuruyor son saatlerde akannehirÇatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..
ama şimdi yidiklerimmmsempatiksalakcinni Leblebi kuru üzüm ve dondurma yidim bo bol,çok çokk..
beni eklesene facede çidoş söyler bnm kim olduğumu faceden sorçidoooooo ben senin son hallerini merak ediyorum face e bile koysan yeter alkisalkisalkis
aa bende öyle etturcem asıvercem hatta çıtır ben nihahahaha:roflol::roflol::roflol:Yaaw ne bilemm dondurmayı bisküvinin arasına koydum da yidim resmen kaydirigubbakcemile3 Şimdi iki bardak su içtim midemi doldursun acukk..
susadığın için iç suyu
O zaman stüdyoya bile gider,çektirir koyarımm sırnaşık şey
bana da denmiş oldu kazulet ama hakettim doğrusu daha da beter hatta5-6 kilo fazlalığı saklayabilir boy;ama 25 kilo fazlalığa ne yapsınn..O kaa olunca al sana kazulet!!
ewet tatlım maalesef hafiflikten yiyemicezZayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
amiiiiiiiiiiiiiin:sinifsinif:ben anlamam arkadaşşşşşşş
aman yakında çıtır çıtır gezeriz
eskilerde kalır kazuletlik inşallah :Saruboceq:
az kaldı az hepimiz neredeyse aynı dönemde başladıkkilolarin gittigi cok beli canim darisi kalanlaraopuyorumnanaktanbayanssulusmile
ne guzel iftar yapiyor dimi bu badem kiz uzulme derincim tek degilsin benimde senden kalir yanim yok tatli dedinmi birinci pis bogaz benim :kedi:
beni de ekle derya zalimiekleyividim seni.
bencede ama yarım saatte zor bitti guclubacismileYapılsın,yapılsın laklaksız kalmasın konumuz
Geldim bileeemmm!!nassın??olumunekankayizsmile
iyiakşamlar kızlar ben bugün oruç tutamadım bademciklerim berbat durumda faranjit oldum ilaç kullanıyorum yarında tutamıyacağım
zynpkr maşallah canım çok hoş görünüyorsun ne kadar fark var arada bravooooo
topiğin çıtır bademi sen nasılsın oruçla aran nasıl görüyorum menülerini kardeşim nasıl doyuyorsun o kaaacık yemekle bravoooooo
İyi sabahlar güzel hanımlar.....
Hayırlı ramazanlar diliyorum.....
Hepinizi öpüyorum.Yarın görüşmek üzere inşallah....
bak hemen buraya da yetişmiş aklinialirimsmile canımm ya ben bugün hiç uyumadım biliyor musun dudağım okadar kötü şişti ki bir anda mafoldumben:çok üzgünüm: çok korktum buz falan uyguladım oruç da bozulmasın diye ne yapacağımı şaşırdım..kuzenimi aradım biliyorsun ya fizyoterapist dişlerle ilgili sorunlar ve kbb ile ilgili sorunlar olabilir dedi..doğru idi bikaç gündür dişlerim çok problem yaşatıyordu bana( iltihap var sanırım ayrıca geceye doğru zor indi iftar sonrası alkol falan sürdüm..neyse şimdi düşünüyorum yarın antibiyotik falan kullanmam gerek ya oruç tutmasam mı yarın?yoksa çeksem mi bira..dişçiye de gitsem antibiyotik verecek önce kaldı ki dişçinin bikaç ay önce verdiği antibiyotik duruyor bir paketi..buarada iş yerinde olduğum için bugece içemeyeceğim maalesef :1no2:mafoldumben
Yyaaw bazen hiç dönmüyor da bazen de yetişemiyorum yazılanlara benle hiçbir alakası yok yerimseniben Aç karnına daha iyi olmakla beraber ben o susuzluğa katlanmayı göze alamıyorum :umursamaz: Seni tebrik ederimmm:lepi:Badem kız bir geldin tam geldin..sayende dönüyor topic..:))opuyorumnanaktan
Bugün ben iftara bir saat kala leslie yaptım..:)) Aç karnına çok daha iyi yapılıyormuş,susuzluk ve halsizlik dışında..:)))
Göbek ve mide şiş olmayınca dizlerimi daha iyi kaldırıyorum valla..:)))))))
Ben gider yarın görüşmek üzere..İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım sanada:teselli:a.s.
Derin ve Blackandwıte,çok geçmiş olsun...umarım kısa sürede iyileşirsiniz...
Buyur sor çıtır YENAm buyrunnnnnnnnn
İyi geceler..
Müsait bir zamanda sana sorulucak bir iki sorum olucak..daha doğrusu danışıcağım..:)
Geçmiş olsun siyahbeyazım ben dedim mi demedim hatırlaymadım;ama inşallah demişimdir değilse ayıp etmişimdir :kedi:inşallah yenacığım sağol canımm :1hug:
Buyur sor çıtır YENAm buyrunnnnnnnnn
iyi geceler canım, hoşgeldinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?