Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yardım ister misiiiiiiiin:1rolleyes:
tabi neden olmasın öldüm vallah
hiç öyle birşeyle karşılaşmadım canım ben ama ablam fln içtiğinde onun da midesi falan bulanıyor o da öyle bitkisel çaylar sevmedği için belki psikolojik olabilir bilemiyorum
kesin psikolojik kardeşim şuna iyi gelir dersen içmez hayatta bide gidip numaradan kusar bağıra bağıra öööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğ öööööööööööööööğğğğğğğğğ ay diyom yeter bu ne ya pişman ediyorsun adamı ilgilendigine ne istediğini anlasam bide cinlerimi tepeme çıkarıyor
gece için düşündüklerimi de yazdım..hemen iftarlarınızı yapın da gelin hadi bekliyorum
geldim geldim de misafir gelince çocuk dedi kalk ben oturcam
birazdan koycam resmini
inş cnm.CADIARZU gidecekler başka çareleri yok zaten.
ewet tabi yok varmı zannettiniz birkaç ay geçecek bakın o zmn ne kaa az kalıyor sonuca
Değil mi en başta kkye giremiosun akannehir Dayanılır şey mi Allasen eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
valla benim q ve fle hayatta kullanamam
geçmiş olsuna.s.
Çatlayıncaya kaa yiyorum aslında;ama suu içmekle dolduruyorum midemi..
ama şimdi yidiklerimmmsempatiksalakcinni Leblebi kuru üzüm ve dondurma yidim bo bol,çok çokk..
zayıflamak için içme suyu ramazanda ama sanırım bnm gibi susuzluktan içiyorsun dudaklarım nasıl kuruyor son saatlerde akannehir
çidoooooo ben senin son hallerini merak ediyorum face e bile koysan yeter alkisalkisalkis
beni eklesene facede çidoş söyler bnm kim olduğumu faceden sor
aa bende öyle etturcem asıvercem hatta çıtır ben nihahahaha:roflol::roflol::roflol:
5-6 kilo fazlalığı saklayabilir boy;ama 25 kilo fazlalığa ne yapsınn..O kaa olunca al sana kazulet!!
bana da denmiş oldu kazulet ama hakettim doğrusu daha da beter hatta
Zayıf olmanın dayanılmaz hafifliği boshayallersmile iki ay öncesi ne kaa uzaktı bana;ama şimdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ewet tatlım maalesef hafiflikten yiyemicez
ben anlamam arkadaşşşşşşş

aman yakında çıtır çıtır gezeriz

eskilerde kalır kazuletlik inşallah :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiin:sinifsinif:
kilolarin gittigi cok beli canim darisi kalanlaraopuyorumnanaktanbayanssulusmile
az kaldı az hepimiz neredeyse aynı dönemde başladık
ne guzel iftar yapiyor dimi bu badem kiz uzulme derincim tek degilsin benimde senden kalir yanim yok tatli dedinmi birinci pis bogaz benim :kedi:

ekleyividim seni.
beni de ekle derya zalimi
Yapılsın,yapılsın laklaksız kalmasın konumuz
bencede ama yarım saatte zor bitti guclubacismile
Geldim bileeemmm!! nassın??olumunekankayizsmile

mirmirmirmirmirmirmirmir

geçmiş olsun canım:teselli:a.s.

bu arada baya zayıflamışsın tatlım bacakların ve göbüşün yanların ama özellikle bacaktan oldukça gitmiş merak etme bir kaç ay sonra o yanında normal bayana benzeyeceksin

İyi geceler hatun kişiler..

Muhabbetiniz bol olsun...:))

zynpkr müthiş değişim,tebrik ediyor devamını bekliyoruz..:)

İyi sabahlar güzel hanımlar.....

Hayırlı ramazanlar diliyorum.....

Hepinizi öpüyorum.Yarın görüşmek üzere inşallah....

Canım BEYZUS'um,seni görmek ne güzel. :teytey: a.s..döndünüzmü kış evinize artık...

geçmiş olsun canım sanada:teselli:a.s.

Badem kız bir geldin tam geldin..sayende dönüyor topic..:))opuyorumnanaktan

Bugün ben iftara bir saat kala leslie yaptım..:)) Aç karnına çok daha iyi yapılıyormuş,susuzluk ve halsizlik dışında..:)))
Göbek ve mide şiş olmayınca dizlerimi daha iyi kaldırıyorum valla..:)))))))

Derin ve Blackandwıte,çok geçmiş olsun...umarım kısa sürede iyileşirsiniz...

Yyaaw bazen hiç dönmüyor da bazen de yetişemiyorum yazılanlara benle hiçbir alakası yok yerimseniben Aç karnına daha iyi olmakla beraber ben o susuzluğa katlanmayı göze alamıyorum :umursamaz: Seni tebrik ederimmm:lepi:

Ben gider yarın görüşmek üzere..İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

İyi geceler..

Müsait bir zamanda sana sorulucak bir iki sorum olucak..daha doğrusu danışıcağım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…