Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarım ve öyle tahmin diyorumki idealist bir öğretmen olursun...
Sadece müfredatı uygulayıp,çekip giden değil,gerçek bir eğitimci olmanı diliyorum...

Ve seni öpüyorum...opuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallah :Saruboceq:boshayallersmile

allah patlama badem :) bendende sana merhaba
burda face adreslermi alis veris edildi?badem senin resmini bende görmek istiyorum

kg verdigin icindir zeynepcim :) resimlerine baktim yani helal olsun diyorum darisi bana
ne gibi program uyguladigini yazmismiydin? merak ettim

tşk ederimmm zemuszemus
belirli bir programım yok ki.kahvaltıda sadece 1 dl kepek ekmeği çavdr yada bugday ekmegi yiyorum onun dışına peynir domates salatalık falan.doktor haftada 1 kere yumurta ye dedi.bunun dışında öğlen ve akşam ne bulursam yiyorum.ama az az.yarım porsiyon.sadece ete dayanamıyorum.haşlama ve ızgara etleri istediğim kadar tüketiyorum yanında yogurt yada salatayla.bide akşam 7 den sonra mümkün oldugunca yemiyorum.spor da çok değil.haftanın 4-5 günü oluyor genelde.diğer günler kaytarıyorum.yürüyüş yapıyorum 1 saate yakın.veya yarım saat aerobik yada leslie.o kadar yani.

tam 21 mayısta başladım diyetime ve yılbaşına kadar 70 planlıyorum.umarım bu hızla gider de istediğime ulaşırım yılbaşına kadar.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…