Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hastayım canım bademciklerim berbat durumdaaa az önce sağlık ocağına gittim yine antibiyotk yazdırdım

zalimi yena meyra geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

beyzus ablacımda gelmiş hoşgeldin abla özledik seni......

ben yine geldim.:)
markete gitmedim spor yapıp duş aldım sadece.öğle yemeğimi hazırladım 3 gibi yiyip çıkcam evden.işe gitcem.şöyle evden para kazanacagım bir iş yok mu acaba ya.hiç gitmek istemiyorum. gece 1 e kadar kim çalışacak şimdi.off.

Slm kızlar

2 gündür internetim kesikti giremedim siteye bütün paramı internet faturalarına yatırdım 1 ay ne yiyip ne içecem bilmiyorum vallaaa ... üstüne bir de içinde para olan bankamatik kartımı kaybetmişim bulamıyorum o da gitti öylece nerden bulacağım ya ((

Dün iftara 1 saat kala tartıldım 119.2 çıktı :sm_cool: tabi vucutttaaa su olmayınca o kadar düşebiliyor baskül göstergesi keşke gerçekten öyle olsa benneyaptımki

şimdi geçmişi okumaya çalışacağım gücümün yettiği kadar -tatlicadiarzu-

kızlar ben oruç tutamıyorum ya, geçen yazmıştım okuyanlar bilir, ilaç kullandığım için tutamıyorum.
bu sene tutamicam hiç galiba belli olmaz yani. neyse az önce öğle yemeğimi yedim bende işte.
bu topiğe yeni yeni alışıyorum, daha önce hiç diyet topiklerine katılmamıştım, siz öğünlerinizi yazıyosunuz bende öğleni yazıyım dedim;

2dilim ekmek
3tane yeşil biber
1su bardağı süt
1dilim karpuz

bankamatik kartın için üzüldüm canım:çok üzgünüm:
geçmiş olsun...

Hoşgeldin şekerimmmma.s.

Bende seni buralarda görmeyince kayıp ilanı verecektimmm

Ama sen beni duymuş gibi geldin opuyorumnanaktan

Çok şükür gelebildim canım olumunekankayizsmile

Beni düşünen birilerinin olması çok güzel :1hug:

Bugün evdeyim ve iş yapıyordum birden aklıma düştün

Bu kız nerelerde acaba?

Kimseye birşeyde söylemedi ne yapıyor acaba diye düşündümmm

Sen ummasanda seni düşünen birileri herzaman mutlaka vardırrrrropuyorumnanaktan

bende merak ettim seni baharcım dedim nerde bu kıss boshayallersmileinşş bulursun kartını yaa :Saruboceq:
vericeksin kiloları kelebekim ya sen merak etmeee opuyorumnanaktan
geçmişi okuma kısmında ise kolay gelsin uzun sürebilir uyarıyorumCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…