günaydın kızlar derin nasılsın of uykum var aslında ama karın ağrısı yüzünden kalktım ve çok uykum var uyuyamıyorumda bulaşıklar da bana kalırsa biterim ben yığılı resmen misafirde vardı dün
bAKTIM CEVAP DA VERDİM ABLAMMyerimsenibenbadem canım özeline bakarmısın
Merhaba kizlar, nasilsiniz??
Gününüz nasil geciyor??
Merhaba merhabaGün şimdilik gayet iyi,inşallah ilerleyen saatlerde de böle olur :Saruboceq: Sen nassın??
Merhaba merhabaGün şimdilik gayet iyi,inşallah ilerleyen saatlerde de böle olur :Saruboceq: Sen nassın??
Slm kızlar
2 gündür internetim kesikti giremedim siteye bütün paramı internet faturalarına yatırdım 1 ay ne yiyip ne içecem bilmiyorum vallaaa ... üstüne bir de içinde para olan bankamatik kartımı kaybetmişim bulamıyorum o da gitti öylece nerden bulacağım ya((
Dün iftara 1 saat kala tartıldım 119.2 çıktı :sm_cool: tabi vucutttaaa su olmayınca o kadar düşebiliyor baskül göstergesi keşke gerçekten öyle olsa benneyaptımki
şimdi geçmişi okumaya çalışacağım gücümün yettiği kadar -tatlicadiarzu-
Slm kızlar
2 gündür internetim kesikti giremedim siteye bütün paramı internet faturalarına yatırdım 1 ay ne yiyip ne içecem bilmiyorum vallaaa ... üstüne bir de içinde para olan bankamatik kartımı kaybetmişim bulamıyorum o da gitti öylece nerden bulacağım ya((
Dün iftara 1 saat kala tartıldım 119.2 çıktı :sm_cool: tabi vucutttaaa su olmayınca o kadar düşebiliyor baskül göstergesi keşke gerçekten öyle olsa benneyaptımki
Hoşgeldin şekerimmmma.s.
Bende seni buralarda görmeyince kayıp ilanı verecektimmm
Ama sen beni duymuş gibi geldin opuyorumnanaktan
Çok şükür gelebildim canım olumunekankayizsmile
Beni düşünen birilerinin olması çok güzel :1hug:
Kızlarrr face i olanlar bana face isimlerini verebilirler mi?
Bahar Ataman canım çiğdem derya ayşe falan benim facede ekliler ordan da bulabilirsin. yerimseniben
Slm kızlar
Merhaba cankuslar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?