- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
bende merak ettim seni baharcım dedim nerde bu kıss boshayallersmileinşş bulursun kartını yaa :Saruboceq:
vericeksin kiloları kelebekim ya sen merak etmeee opuyorumnanaktan
geçmişi okuma kısmında ise kolay gelsin uzun sürebilir uyarıyorumCADIARZU
kartı ablam almış cüzdanımdan sositososito kaybolmamış yani çok sevindim :lepi:
geçmişte gördüğüm face muhabbeti sadece bilmiyorumkismile
Valla canım kiloları vereceğim inşallah ama ben ramazanda rejime dikkat edemiyorum valla açlığın verdiği birşey herşeye saldırıyorum Allaahım kilo almayayım lütfennn :Saruboceq:
Arkadaşım maşallah kırk kere sende ne gözler var öyleAllah nazardan saklasın Baharcım!
Sağol canım benim :kedi: Allahıma çok şükür :Saruboceq:
Bende senin resimlerine baktım yeni gelinsin galiba maşalllahh eşinle çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin
kartı ablam almış cüzdanımdan sositososito kaybolmamış yani çok sevindim :lepi:
geçmişte gördüğüm face muhabbeti sadece bilmiyorumkismile
Valla canım kiloları vereceğim inşallah ama ben ramazanda rejime dikkat edemiyorum valla açlığın verdiği birşey herşeye saldırıyorum Allaahım kilo almayayım lütfennn :Saruboceq:
dolunay canım düğün fotolarını gördüm maşallah allah mutluluğunuzu daim kılsın canım:Saruboceq:
selam canlarim nasilsiniz görsmeyeli?benim misafirlerim vardi biliyorsunuz yatili ama simdi gittiler tambir ay kaldilar.sizlerden nehaber? anlatin bakayim,,kilolar verildimi?
selam canlarim nasilsiniz görsmeyeli?benim misafirlerim vardi biliyorsunuz yatili ama simdi gittiler tambir ay kaldilar.sizlerden nehaber? anlatin bakayim,,kilolar verildimi?
selam kizlar ara sira ugruyorum topicinize ,ramazan baslayali kilo verenler oldumu aranizda?
selam kizlar ara sira ugruyorum topicinize ,ramazan baslayali kilo verenler oldumu aranizda?
İyiyiz ay tanesi, sen nasılsın? senin de face var mı ekleyeyim
benim 6 günüm orucluyum, 1200 kg vermisim ,hergün 200 gramm veriyorum,eski diyetlerime bakarak sahurda 1 dilim ekmek yiyorum baska ekmek bir lokma dahi almiyorum.birde corba ictimi iftarda ondan sonra 15 dakka dinleniyorum....gerci mide almiyor ya suyla hemen sisiyor dimi insan ,oruc tutanlarin allah kabul etsin
canim özelden yazdim sana
Tebrikler zuzum vallah ben oldugum yerde sayiyorum, henüz veremedim hatta aldim bilealsanaalsanasmile.
Insallah fazla hasar almadan atlatirim RamazaniŞeniz
cok su iciyormusun canim,aslinda bende pilavi olsun diger yemekler olsun hepsinden yiyorum tatlida yiyorum ama cok sükür veriyorum insallah sende veirrisn
Ben de çok fazla su içiyorum,orucumu kayısı ve elma kabubuklu suyla açtım yarım litre sonra bir bardak daha su içtim snra bir kase sarımsaklı ve kırmızı biberli ypğurt yedim bir kase ve 3 bardak su daha kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbenim 6 günüm orucluyum, 1200 kg vermisim ,hergün 200 gramm veriyorum,eski diyetlerime bakarak sahurda 1 dilim ekmek yiyorum baska ekmek bir lokma dahi almiyorum.birde corba ictimi iftarda ondan sonra 15 dakka dinleniyorum....gerci mide almiyor ya suyla hemen sisiyor dimi insan ,oruc tutanlarin allah kabul etsin
Kızlarrr face i olanlar bana face isimlerini verebilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?