Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kartı ablam almış cüzdanımdan sositososito kaybolmamış yani çok sevindim :lepi:

geçmişte gördüğüm face muhabbeti sadece bilmiyorumkismile

Valla canım kiloları vereceğim inşallah ama ben ramazanda rejime dikkat edemiyorum valla açlığın verdiği birşey herşeye saldırıyorum Allaahım kilo almayayım lütfennn :Saruboceq:

Arkadaşım maşallah kırk kere sende ne gözler var öyle Allah nazardan saklasın Baharcım!

Arkadaşım maşallah kırk kere sende ne gözler var öyle Allah nazardan saklasın Baharcım!

Sağol canım benim :kedi: Allahıma çok şükür :Saruboceq:

Bende senin resimlerine baktım yeni gelinsin galiba maşalllahh eşinle çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin

ii bulmuşsun 2 hafta bekletio banka zor iş valla
bende tartıldım şimdi 95.8 ama tabiki gerçek kilom degil ya dikkat et canım valla ramazanda ben hep kilo almışımdır tut kendini başarıcaz vercez kiloları kaydirigubbakcemile5

selam canlarim nasilsiniz görsmeyeli?benim misafirlerim vardi biliyorsunuz yatili ama simdi gittiler tambir ay kaldilar.sizlerden nehaber? anlatin bakayim,,kilolar verildimi?

selam canlarim nasilsiniz görsmeyeli?benim misafirlerim vardi biliyorsunuz yatili ama simdi gittiler tambir ay kaldilar.sizlerden nehaber? anlatin bakayim,,kilolar verildimi?

maralca,maralca gözlerim doldi Allah'ım..mafoldumben Hoşgeldin ve de geçmiş olsun 1 ay yatılı misafir ağırlamak büyük başarı :lepi:Nassın??olumunekankayizsmile

benim 6 günüm orucluyum, 1200 kg vermisim ,hergün 200 gramm veriyorum,eski diyetlerime bakarak sahurda 1 dilim ekmek yiyorum baska ekmek bir lokma dahi almiyorum.birde corba ictimi iftarda ondan sonra 15 dakka dinleniyorum....gerci mide almiyor ya suyla hemen sisiyor dimi insan ,oruc tutanlarin allah kabul etsin

İyiyiz ay tanesi, sen nasılsın? senin de face var mı ekleyeyim

canim özelden yazdim sana

Tebrikler zuzum vallah ben oldugum yerde sayiyorum, henüz veremedim hatta aldim bilealsanaalsanasmile.
Insallah fazla hasar almadan atlatirim RamazaniŞeniz

canim özelden yazdim sana

Tebrikler zuzum vallah ben oldugum yerde sayiyorum, henüz veremedim hatta aldim bilealsanaalsanasmile.
Insallah fazla hasar almadan atlatirim RamazaniŞeniz

cok su iciyormusun canim,aslinda bende pilavi olsun diger yemekler olsun hepsinden yiyorum tatlida yiyorum ama cok sükür veriyorum insallah sende veirrisn

cok su iciyormusun canim,aslinda bende pilavi olsun diger yemekler olsun hepsinden yiyorum tatlida yiyorum ama cok sükür veriyorum insallah sende veirrisn

Masallah canim

Orucu bozduktan sonra en fazla 2 bardak icebiliyorum, birde sahurda niyetlenmeden önce 2-3 bardak iciyorum. Benim su icmem su siralar bayagi bi aza kaciyor..

Yeterki daha fazla almayimda Ramazan ayinda, Ramazan bittikten sonra yine diyete devamşutarafagitti

Ben de çok fazla su içiyorum,orucumu kayısı ve elma kabubuklu suyla açtım yarım litre sonra bir bardak daha su içtim snra bir kase sarımsaklı ve kırmızı biberli ypğurt yedim bir kase ve 3 bardak su daha kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…