Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşam öğünümüde yazıyım;cokacimcoook

1dilim ekmek
5yemek kaşığı erişte yemeği
12yemek kaşığı bamya yemeği
1kase cacık
2ince dilim karpuz

Veee fayanslarımız da döşendi..Hafta sonuna kadar da utfak dolapları yenilenecek ve usta işi bitecek..Bu akşam başlıyoruz temizliğe,hani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında..Halı yıkamaya gidiyorum şimdi..Dua edin bana ki çabucak bitsin şu temizlik işi..Hepiniz hoşçakalın ve de beni özleyin opuyorumnanaktan

ah canımmmmm

Allah kolaylık versin

Halı yıkaması kolayda o fayansları temizlemek tam bir dert

bende içi yeni yapılmış bir eve girdim

ama burnumdan geldi, hala fayanslardan o derz malzemelerini çıkarmayı tam olarak başaramadım...

--------------------------------------------------------------------------------

1 porsiyon pilav(pilav yemediğim için diri diri yuttum) tavukluydu
yoğurt
yarım dilim ekmek
1 bardak su

merhaba hayirli aksamlar arkadaslar...okudumda yazilanlari iyi kilo vermissiniz maasallah..bende 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum size :)) hic ama hic birakmayin yilmayin biktim demeyin...basarilar diliyorum size...resmim var nickime tiklayip nerden nereye gelmisim görün arkadaslar..

Zaracim resimlere bakarken böyle kaldim:1shok:

41 kere masallah, seni kocaman tebrik ediyorum. Süper görünüyorsunkaydirigubbakcemile5

valla hayran olmamak elde değil.ne kadar da güzel bir çıtırsın.bizim sitede bayanların adı çıtır.bende en kart çıtırıyım.nasıl verdin anlat bakalımmm.ne kadar zamanda.yok öylee,40 kilo verdim deyip kaçmak.yakalamışken seni,bir iki tiyo alalım..ohaoldumsmile

Hoşbuldum tatlım.
Umarım iyisindir....Resimlerine bayıldım.......Göreyim seni .....devam...

Bademcim kolay gelsin..İnşaat işi çok zor..bence en kolayı ortam müsaitse halı yıkamak..:))))

Tek kelimeyle süper..Benim vermek istediğim rakam...Allahım ben ve tüm isteyenler hedefimize sağlıkla varırız inşallah...

zeynepçim ne münasebet kart çıtır..körpe çıtır diye düzeltelim yanlışlığı lütfen..:)))

Hoş buldum canımmmm...

Bende sizleri oözledim....

Geçmiş olsun tatlım.....

beyzus slm nbr tatlım sahuru bekliyorum da sohbet edelim biraz acayip karın ağrısıyla yüz üstü yattım bütün gün diyebilirim 5te yattım 9da kalktım 11de yattım 3 te kalktım sapıttı uykum iyicede bir rahat uyuyabilsem şu sıcaklar geçsede

derin çok geçmş olsun zencefil çayı iç terle at o mikrobu en kısa zamanda ılık duş al sık sık terle dışarı çıkan mikrobu suyla at üzürinden

Merhaba hayatım.
İyiyim hamdolsun;ama senin neyin var.....Karnım ağrıyor diyorsun.Umarım sadece regl
sancısıdır......
Uyku işi bende de sapıtmış durumda.....Sabah ezanıyla yatıyorum;öğlen ezanına yakın kalkıyorum.Hayatımda hiç böyle olmamıştı....Emekli olmak güzelmiş......En rahat ramazanım diyebilirim.Evde olmak çok güzel.....Birde kilolar gitse tam süper olacak...

gitcek beyzus gitcek merak etme herşey gaz yapıyor oruçlu olunca gaz giderici çaylardanda içemiyorum uff neyse öyle işte ticker yenilesene

gitcek beyzus gitcek merak etme herşey gaz yapıyor oruçlu olunca gaz giderici çaylardanda içemiyorum uff neyse öyle işte ticker yenilesene

Geçmiş olsun canım.....

Ticker yenilemeye yüzüm mü var ki....

Neyse seni mi kıracağım canım hemen yeniliyorum...Cümle alem görsün marifetimi...

kıyamam kuzuşum olsun döndün ve yeniden başladın ya gerisi gelecek ve çıtır biri olarak bitireceksin bu yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…