selam canlarim nasilsiniz görsmeyeli?benim misafirlerim vardi biliyorsunuz yatili ama simdi gittiler tambir ay kaldilar.sizlerden nehaber? anlatin bakayim,,kilolar verildimi?
Veee fayanslarımız da döşendi..Hafta sonuna kadar da utfak dolapları yenilenecek ve usta işi bitecek..Bu akşam başlıyoruz temizliğe,hani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında..Halı yıkamaya gidiyorum şimdi..Dua edin bana ki çabucak bitsin şu temizlik işi..Hepiniz hoşçakalın ve de beni özleyin opuyorumnanaktan
merhaba hayirli aksamlar arkadaslar...okudumda yazilanlari iyi kilo vermissiniz maasallah..bende 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum size :)) hic ama hic birakmayin yilmayin biktim demeyin...basarilar diliyorum size...resmim var nickime tiklayip nerden nereye gelmisim görün arkadaslar..
beyzuşum hoş geldin bugün zorladılar hasta olcan yemiyorsun diye dönen tavuklardan aldık 2 tane lavaşa dürün yapıldı yani yarım yarım 1 lavaş anca yemiş oldum kola içirdiler sevmesemde aslında hiç içmem bide turşu yedim booooool su sahurda yumurtalı patates lor ve domatesle yedim ekmekyoktu çünkü kuruydu onlarda 1 de armut yedim umarım bugün susamam öyle meyvemi yedim
Veee fayanslarımız da döşendi..Hafta sonuna kadar da utfak dolapları yenilenecek ve usta işi bitecek..Bu akşam başlıyoruz temizliğe,hani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında..Halı yıkamaya gidiyorum şimdi..Dua edin bana ki çabucak bitsin şu temizlik işi..Hepiniz hoşçakalın ve de beni özleyin opuyorumnanaktan
merhaba hayirli aksamlar arkadaslar...okudumda yazilanlari iyi kilo vermissiniz maasallah..bende 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum size :)) hic ama hic birakmayin yilmayin biktim demeyin...basarilar diliyorum size...resmim var nickime tiklayip nerden nereye gelmisim görün arkadaslar..
valla hayran olmamak elde değil.ne kadar da güzel bir çıtırsın.bizim sitede bayanların adı çıtır.bende en kart çıtırıyım.nasıl verdin anlat bakalımmm.ne kadar zamanda.yok öylee,40 kilo verdim deyip kaçmak.yakalamışken seni,bir iki tiyo alalım..ohaoldumsmile
hastayım canım bademciklerim berbat durumdaaa az önce sağlık ocağına gittim yine antibiyotk yazdırdım
zalimi yena meyra geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
beyzus ablacımda gelmiş hoşgeldin abla özledik seni......
beyzus slm nbr tatlım sahuru bekliyorum da sohbet edelim biraz acayip karın ağrısıyla yüz üstü yattım bütün gün diyebilirim 5te yattım 9da kalktım 11de yattım 3 te kalktım sapıttı uykum iyicede bir rahat uyuyabilsem şu sıcaklar geçsede
gitcek beyzus gitcek merak etme herşey gaz yapıyor oruçlu olunca gaz giderici çaylardanda içemiyorum uff neyse öyle işte ticker yenilesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?