kıyamam kuzuşum olsun döndün ve yeniden başladın ya gerisi gelecek ve çıtır biri olarak bitireceksin bu yolu
merhaba hayirli aksamlar arkadaslar...okudumda yazilanlari iyi kilo vermissiniz maasallah..bende 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum size :)) hic ama hic birakmayin yilmayin biktim demeyin...basarilar diliyorum size...resmim var nickime tiklayip nerden nereye gelmisim görün arkadaslar..
valla hayran olmamak elde değil.ne kadar da güzel bir çıtırsın.bizim sitede bayanların adı çıtır.bende en kart çıtırıyım.nasıl verdin anlat bakalımmm.ne kadar zamanda.yok öylee,40 kilo verdim deyip kaçmak.yakalamışken seni,bir iki tiyo alalım..ohaoldumsmile
İnşallah hep birlikte hayatım......
Sahur hazırlığı için biraz gidiyorum...Tekrar gelirim...
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN.......Şeniz
merhaba hayirli aksamlar arkadaslar...okudumda yazilanlari iyi kilo vermissiniz maasallah..bende 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum size :)) hic ama hic birakmayin yilmayin biktim demeyin...basarilar diliyorum size...resmim var nickime tiklayip nerden nereye gelmisim görün arkadaslar..
Günaydın tombulkelebekler
Hepiniz çok iyisinizdir umarım.
Bir diyetisyenden duydum ramazanın ilk haftası vucuttaki su kaybı çok fazla olduğundan baskül az gösterirmiş diğer iki hafta vucut kendini toparlar su kaybı görünmez son hafta da vucut eski haline dönermiş ...
İlk haftadaki kilo kaybına sevinmemek lazım yani bildiğiniz su kaybı :çok üzgünüm:
Son haftaya kadar kilo almadan devam edebiliriz umarım kızlar :1no2:
Zor biraz yapılan herşeyden azar azar yiyorum ben ama tatlı olayına engel olamıyorum ve geceleri sahurda tost yiyorum :çok üzgünüm:
Kendime gelmem lazım en kısa süredeklava:
hihoyyyt ayh çok mutluyum aşkım haftaya tekrar geliyor Allah izin verir bir aksilik çıkmazsa inşallah :Saruboceq: sositososito
kızlar slmlar.
acilll yardımınıza ihtiyacım var.
Ankarada büyük beden aynı zamanda 22 yaş grubuna uyabilecek elbise modellerini nerden bulabilirim.bildiğiniz büyük beden olan güzel mağazalar var mı?pazar günü kuzenimin düğünü var ama hiçbişey bulamadım.eğer bulamazsam gitmeyeceğim.öyle gideceğime hiç gitmem daha iyi.mafoldumben
hihoyyyt ayh çok mutluyum aşkım haftaya tekrar geliyor Allah izin verir bir aksilik çıkmazsa inşallah :Saruboceq: sositososito
kızlaaar benim bugün 500gr gittiiii:teytey::teytey::sm_cool:
rabbime binlerce şükürler olsun.
darısı size ve benim devamıma inşaallah canlarıma.sŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?