Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bizlere verdiğin destek için çok teşekkürlerŞeniz
ayrıca tebrik ederim canım seni, çok süper bir başarı, süper değişim... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet biz hepimiz çıtırız? bayanssulusmile diiimi zeynep abla?Şeniz

Resimlerine bakarken içim gitti valla :çok üzgünüm: çoooook güzel olmuşsunnnn a.s.

Allahım bana da nasip eder inşallahhh :Saruboceq:

Günaydın tombulkelebekler

Hepiniz çok iyisinizdir umarım.

Bir diyetisyenden duydum ramazanın ilk haftası vucuttaki su kaybı çok fazla olduğundan baskül az gösterirmiş diğer iki hafta vucut kendini toparlar su kaybı görünmez son hafta da vucut eski haline dönermiş ...

İlk haftadaki kilo kaybına sevinmemek lazım yani bildiğiniz su kaybı :çok üzgünüm:
Son haftaya kadar kilo almadan devam edebiliriz umarım kızlar :1no2:

Zor biraz yapılan herşeyden azar azar yiyorum ben ama tatlı olayına engel olamıyorum ve geceleri sahurda tost yiyorum :çok üzgünüm:

Kendime gelmem lazım en kısa sürede klava:

hihoyyyt ayh çok mutluyum aşkım haftaya tekrar geliyor Allah izin verir bir aksilik çıkmazsa inşallah :Saruboceq: sositososito

canım birazda tatlılardan kısmalısın, birazcık daha gayret hadiguclubacismile
tatlıların kalorisi acayip yüksek.
ben mesela dün bütün gün yiyeceklerime çok dikkat ettim ama yatmaya yakın yediğim dondurma bütün günki emeklerimi sıfırladı:çok üzgünüm:

kızlaaar benim bugün 500gr gittiiii:teytey::teytey::sm_cool:

rabbime binlerce şükürler olsun.

darısı size ve benim devamıma inşaallah canlarıma.sŞeniz

kızlar slmlar.
acilll yardımınıza ihtiyacım var.
Ankarada büyük beden aynı zamanda 22 yaş grubuna uyabilecek elbise modellerini nerden bulabilirim.bildiğiniz büyük beden olan güzel mağazalar var mı?pazar günü kuzenimin düğünü var ama hiçbişey bulamadım.eğer bulamazsam gitmeyeceğim.öyle gideceğime hiç gitmem daha iyi.mafoldumben

Canım kaç beden giyiyorsun ankarada bildiğim biryer yok ama internette çok güzel büyük beden elbiseler var a.s.

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…