zeynep abla çok sağol bu nazlı kızla değil altın oluğa gelmek anneme bile gidemiyorum ablacım uyumuyor evi istiyor dün gittim zombi gibi bütün gün uyumadı ikimizde perişen olduk çok sağol abla ....eşinin düzelmesinede o kadar sevindimki senin adına çok büyük fedakarlıklar gösteriyorsun aylardır ..doğum gününde kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber nice senelere ablacım....
yenacım sorma canım düzelemedim bir türlü ilaçlar hiç fayda etmedi bugün tekrar gideyim diyorum dra...
beyzus ablacım bende seni çok özledim ama gece ben kızım uyuduktan sonra yorgunluktan dolayı bende hmen uyuyorum o yüzden gece giremiyorum görüşemiyoruz
75.4 kilo
12saat spor iftar sahur arası 1 saat iftar öncesi 3-4 gibi yarım saat
başlangıç kilom 117
şimdki kilom 113.7
hedef 80
iyi akşamlar kızlar
Sonunda netbookum oldu rahatladım kaç gündür kör topal kullanıyordum makinayı. İftardan sonra carrefoura gittim tane karabiberimi aldım birde saçlarım için boya aldım dibi epey geldi ondan da yağlanıyor zaten LOrealin koyu kumral rengini aldım umarım yakışır =) istediğim kiloya ulaştığımda saçlarımı sapsarı yapacağım =)
Şimdi yağ yakan kürü yapacağım bakalım işe yaradığını söylüyorlar umarım bir işe yarar =)
pregant teyzzeem ve zeynep ablaa merhabalarr size de,acuk geç oldu;ama bilmiyorumkismile
Deli gibi temizlik yapıyoruz mafoldumben Gündüz ipi çekilmiş gibi olduğumuzdan geceleri sahura kaa sil süpürle uğraşıyoruz hadi acıyın bana mafoldumben Liste açıklanmıştır diye bakmaya geldimdi daha açıklanmamış kkıızz çıtır YENA ne alemlerdesin huu!!
Özel mesaj yazıyorum Yenaya ama olmuyor.hata verdi,
kilo 94.300
yüzme 90dakika
yürüme 75 dakika
Yena masaaltı bacak tokuşturma sayılırsa yazayım.5 saatten fazla
selam hanımlar nasıl gidiyor. benim bebem hastaydı giremedim nete.
Günaydın bayanlar,
inan bu grubu görünce çok rahatladım.2 gündür diyet ve zayıflama zayfalarını okuyorum netten. yok 60 kiloyum, 3 kilo vermem lazım yok 50 kilo olup rejim yapanlar epey bir canım sıkıldı sormayın.
hikayeme gelince de 3 yıllık evliyim, bu arada evliliğim süresince 25 kilo falan aldım. bir ara depresyon hapları, sonra da çocuğum olması için yoğun hormon ilaçları, bi de dengesiz beslenince 95 e geldim dayandım
hep umudum hamile kalıp, anne olduktan sonra kilolarımı vermekti. 2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. ve kilolar aldı başını gitti. en son 3 ay önce aşılama ile çocuk sahibi olmaya karar verdik. ve hep negatifle sonuçlandı. kilo fazlam olduğu için doktor epey bir kilo vermem gerektiğini söyledi. ve 2 gün önce karar verdim artık. çok ciddi bir rejim ve spora başlayarak 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. oldukça ütopik görünse de. rejim konusunda sıkıntım yok, en katı diyet listelerini bile uygulayabilirim. ama sorunum spor yapmayı sevmemem. koşu bandı alıp yürüsem etkili olur mu acaba. yolun başında biri olarak önerilerinizi bekliyorum. öncelikle lahana çorbası diyetiyle başlasam mı diyorum. bana yardımcı olun lütfen...
o sarı saçı bende çok istiyorum yaaa:çok üzgünüm: ama kilomdan dolayı yakışmıyor hiç, çünküü bütün kilom kabak gibi ortaya çıkıyo.... birde zaten esmerim, esmer vede sarıbenneyaptımki
Canım ben 4 sene kullandım sarı saçı yakışıyor da renkli göze ama yaşından çok büyük gösteriyor ve sürekli makyaj istiyor sıkıldığım için geçen sene bakır kahveye dönmüştüm şimdi bundan da sıkıldım kumrala döneceğim yakışır umarım opuyorumnanaktan
Sapsarı saçları da zayıflayınca yapacağım dediğin gibi şişmanken kabak gibi kocaman suratın çıkıyor :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?