Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

badem selam yavrum. maşallah yine vermişin kiloları.. helal sana kıs.

artık o kadar olacak derinciğim.kendi gşbş binbir NAZ'la geldi.tüm iyi dileklerine teşekkürler.opuyorumnanaktan

Özel mesaj yazıyorum Yenaya ama olmuyor.hata verdi,
kilo 94.300
yüzme 90dakika
yürüme 75 dakika
Yena masaaltı bacak tokuşturma sayılırsa yazayım.5 saatten fazla

Bademciğim selam.
bugün akşama kadar kimse aramadı.ne oğlum ne gelinim.kutluyan olmadı.içime bayağı bir hüzün çöktü.Tam ağlamaklı bir haldeyken iş arkadaşım aradı.zeynom doum gününü bugünden kutluyayım dedi.yarın çok yoğunum.meğer bugün ayın 20 siymiş.kendim yanılmışım..bilmiyorumkismile
t

Sonunda netbookum oldu rahatladım kaç gündür kör topal kullanıyordum makinayı. İftardan sonra carrefoura gittim tane karabiberimi aldım birde saçlarım için boya aldım dibi epey geldi ondan da yağlanıyor zaten LOrealin koyu kumral rengini aldım umarım yakışır =) istediğim kiloya ulaştığımda saçlarımı sapsarı yapacağım =)

Şimdi yağ yakan kürü yapacağım bakalım işe yaradığını söylüyorlar umarım bir işe yarar =)

o sarı saçı bende çok istiyorum yaaa:çok üzgünüm: ama kilomdan dolayı yakışmıyor hiç, çünküü bütün kilom kabak gibi ortaya çıkıyo.... birde zaten esmerim, esmer vede sarıbenneyaptımki

bende ideal kiloma ulaştığımda sarıya boyatmak istiyorum saçımı, bakalım artıkboshayallersmileşakkıdı

pregant teyzzeem ve zeynep ablaa merhabalarr size de,acuk geç oldu;ama bilmiyorumkismile
Deli gibi temizlik yapıyoruz mafoldumben Gündüz ipi çekilmiş gibi olduğumuzdan geceleri sahura kaa sil süpürle uğraşıyoruz hadi acıyın bana mafoldumben Liste açıklanmıştır diye bakmaya geldimdi daha açıklanmamış kkıızz çıtır YENA ne alemlerdesin huu!!

ben yenacııma bildirimimi bugün özelden yaptım ama yine burdanda yazıyım;

bugünki kilom; 88kg

sporu zaten yapmıyorum ben, sporda yokum yani a.s

canım beniiiim:1hug:Şeniz

Özel mesaj yazıyorum Yenaya ama olmuyor.hata verdi,
kilo 94.300
yüzme 90dakika
yürüme 75 dakika
Yena masaaltı bacak tokuşturma sayılırsa yazayım.5 saatten fazla

yüzmemiiii.... ayyyy ne güzel yaaa yüzüyorsun demek zeynep abla, bende çok seviyorum yüzmeyi, hiç yüzmedim ama çokta yüzmek istiyorum.

hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan

Canım ben 4 sene kullandım sarı saçı yakışıyor da renkli göze ama yaşından çok büyük gösteriyor ve sürekli makyaj istiyor sıkıldığım için geçen sene bakır kahveye dönmüştüm şimdi bundan da sıkıldım kumrala döneceğim yakışır umarım opuyorumnanaktan

Sapsarı saçları da zayıflayınca yapacağım dediğin gibi şişmanken kabak gibi kocaman suratın çıkıyor :sinifsinif:

inşaallah yakışır canım kumral renk.

ben sarı röfle yaptırdım 1sene oluyo yaptıralı ama bana kilodan hiç yakışmadı, nedense sarı saçı çok istiyorum, bakalım artık kilo verirsem yaparım=)
tekrar kendi saç rengime döndüm artık, siyaha yani.
evet benide sarı renk yaşımdan çok daha büyük gösterdi.

selam kizlar kilomu bildireyim hemen sanki degisen bisi varda neyse yine cok sukur vermedim ama almamisimda ayni yani.nasil korka korka ciktim tartiya gormeliydiniz aah ah kilolar ah.

kilo veren ve bu sicakta orucluyken spor yapabilen tum arkadaslarimi kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…