Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bademcan tebrikler guzelim masallah gitmis yine kilolar!bayrama 72 olacaksin bence:lepi:a.s.

selam canım.
evet ahhh kilolar ahhhboshayallersmile

bademcan tebrikler guzelim masallah gitmis yine kilolar!bayrama 72 olacaksin bence:lepi:a.s.
:Saruboceq: İnşallah,inşallah zafer zafer benimdir diyenlerindiRR!! Senin de başlar kilo vermen inşallah değiştireyim artık şu çizelgeni olumunekankayizsmile

badem yardima gelelimmi?saka biyana valla zor is bende haftalardir ugrasiyorum boya badana derken bugunde halilari yikadim oldum valla vucudum suuuuuuuuuuuuu diye bagiriyordu kiz kulaklarima kadar susadim he

:Saruboceq: İnşallah,inşallah zafer zafer benimdir diyenlerindiRR!! Senin de başlar kilo vermen inşallah değiştireyim artık şu çizelgeni olumunekankayizsmile

neyse almadim ya onada sukur am bayramdan cok korkuyorum sorm,a her gitigimiz yerde aaayesene olurmu bi parca al demeler baslar eh diyeteyim demem ben aklina bayramdami geldi diyet derler neyse bakalim hayirlisi olsunboshayallersmile

Ben gider
İnşallah yazabülürüümmm,YENAA!!! nirdesinn??
Listeye bakmam gerek,değilse uyuyamam zemuszemus
şimdilik esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

neyse almadim ya onada sukur am bayramdan cok korkuyorum sorm,a her gitigimiz yerde aaayesene olurmu bi parca al demeler baslar eh diyeteyim demem ben aklina bayramdami geldi diyet derler neyse bakalim hayirlisi olsunboshayallersmile

yalan söylerim dersen, "midemi üşütmüşüm, midem çok kötü yiyemicem de diyebilirsin."sempatiksalakcinni

Hoş geldin canım....
Umarım hem kilolarını verir,hemde bebeciğine kavuşursun....
Biraz kilo verdikten sonra hafif yürüyüşlerle desteklersen diyetini daha iyi olur.Zaten kilo verdikçe bir şevk geliyor sporda yapmak istiyor insan...Sende de öyle olacaktır eminim..
YENA nın da dediği gibi şok diyetlerden medet umma canım.Hepimiz bu yanlışa düştük maalesef.Hiç bir işe yaramıyor.Sende boşuna yapıp metabolizmanı bozma.....

Geldim arkadaşlar..Özür dilerim hepinizden ama eşim eve iş getirmiş..benden önce davrandı bişey diyemedim tabii..Desemde anlamaz zaten bizim için nasıl önemli olduğunu listenin...

yawrum ne demüzlüğü bu bu gadar? kakılmış mısın sen? seni demüzlük şirketünden mi gondertiyolar hergun?

kızlar sarı saç zaten 10 yaş yaşlı gösteriyo, şişmanlık da 10 yaş yaşlı gösterio. yani. 50 yaşına erken girmeyin yaw. koyu renklere boyatın

pregant, yena, beyzuş ablam hoşgeldiniz hepinizŞeniz

zengin gelişi yaptınız bu arada, hep birlikte gelerek:smiley-cool:

yawrum ne demüzlüğü bu bu gadar? kakılmış mısın sen? seni demüzlük şirketünden mi gondertiyolar hergun?
Evimiz dar geldi,iki oda ekletelim dedik haziran 1den beri inşaat ve ustalarla meşgulüz maalesef ve maalesef Kakılmış oldum bu yaz mafoldumben ama bitti,yani bitti sayılır yarın mutfak dolaplarımız gelio vee sonrası bir haftalık iş sositososito Sonrası daa THE mutlu END :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…