pregant teyzzeem ve zeynep ablaa merhabalarr size de,acuk geç oldu;ama bilmiyorumkismile
Deli gibi temizlik yapıyoruz mafoldumben Gündüz ipi çekilmiş gibi olduğumuzdan geceleri sahura kaa sil süpürle uğraşıyoruz hadi acıyın bana mafoldumben Liste açıklanmıştır diye bakmaya geldimdi daha açıklanmamış kkıızz çıtır YENA ne alemlerdesin huu!!
selam kizlar kilomu bildireyim hemen sanki degisen bisi varda neyse yine cok sukur vermedim ama almamisimda ayni yani.nasil korka korka ciktim tartiya gormeliydiniz aah ah kilolar ah.
kilo veren ve bu sicakta orucluyken spor yapabilen tum arkadaslarimi kutluyorum
selam canım.
evet ahhh kilolar ahhhboshayallersmile
:Saruboceq: İnşallah,inşallah zafer zafer benimdir diyenlerindiRR!!bademcan tebrikler guzelim masallah gitmis yine kilolar!bayrama 72 olacaksin bence:lepi:a.s.
:Saruboceq: İnşallah,inşallah zafer zafer benimdir diyenlerindiRR!!Senin de başlar kilo vermen inşallah değiştireyim artık şu çizelgeni olumunekankayizsmile
neyse almadim ya onada sukur am bayramdan cok korkuyorum sorm,a her gitigimiz yerde aaayesene olurmu bi parca al demeler baslar eh diyeteyim demem ben aklina bayramdami geldi diyet derler neyse bakalim hayirlisi olsunboshayallersmile
: zafer zafer benimdir diyenlerindiRR!!
Ben gider
İnşallah yazabülürüümmm,YENAA!!! nirdesinn??
Listeye bakmam gerek,değilse uyuyamam zemuszemus
şimdilik esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
Günaydın bayanlar,
inan bu grubu görünce çok rahatladım.2 gündür diyet ve zayıflama zayfalarını okuyorum netten. yok 60 kiloyum, 3 kilo vermem lazım yok 50 kilo olup rejim yapanlar epey bir canım sıkıldı sormayın.
hikayeme gelince de 3 yıllık evliyim, bu arada evliliğim süresince 25 kilo falan aldım. bir ara depresyon hapları, sonra da çocuğum olması için yoğun hormon ilaçları, bi de dengesiz beslenince 95 e geldim dayandım
hep umudum hamile kalıp, anne olduktan sonra kilolarımı vermekti. 2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. ve kilolar aldı başını gitti. en son 3 ay önce aşılama ile çocuk sahibi olmaya karar verdik. ve hep negatifle sonuçlandı. kilo fazlam olduğu için doktor epey bir kilo vermem gerektiğini söyledi. ve 2 gün önce karar verdim artık. çok ciddi bir rejim ve spora başlayarak 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. oldukça ütopik görünse de. rejim konusunda sıkıntım yok, en katı diyet listelerini bile uygulayabilirim. ama sorunum spor yapmayı sevmemem. koşu bandı alıp yürüsem etkili olur mu acaba. yolun başında biri olarak önerilerinizi bekliyorum. öncelikle lahana çorbası diyetiyle başlasam mı diyorum. bana yardımcı olun lütfen...
pregant teyzzeem ve zeynep ablaa merhabalarr size de,acuk geç oldu;ama bilmiyorumkismile
Deli gibi temizlik yapıyoruz mafoldumben Gündüz ipi çekilmiş gibi olduğumuzdan geceleri sahura kaa sil süpürle uğraşıyoruz hadi acıyın bana mafoldumben Liste açıklanmıştır diye bakmaya geldimdi daha açıklanmamış kkıızz çıtır YENA ne alemlerdesin huu!!
selam canım
çok geçmiş olsun canımcım...
Canım ben 4 sene kullandım sarı saçı yakışıyor da renkli göze ama yaşından çok büyük gösteriyor ve sürekli makyaj istiyor sıkıldığım için geçen sene bakır kahveye dönmüştüm şimdi bundan da sıkıldım kumrala döneceğim yakışır umarım opuyorumnanaktan
Sapsarı saçları da zayıflayınca yapacağım dediğin gibi şişmanken kabak gibi kocaman suratın çıkıyor :sinifsinif:
pregant, yena, beyzuş ablam hoşgeldiniz hepinizŞeniz
zengin gelişi yaptınız bu arada, hep birlikte gelerek:smiley-cool:
Evimiz dar geldi,iki oda ekletelim dedik haziran 1den beri inşaat ve ustalarla meşgulüz maalesef ve maalesef Kakılmış oldum bu yaz mafoldumben ama bitti,yani bitti sayılır yarın mutfak dolaplarımız gelio vee sonrası bir haftalık iş sositososito Sonrası daa THE mutlu END :lepi:yawrum ne demüzlüğü bu bu gadar? kakılmış mısın sen? seni demüzlük şirketünden mi gondertiyolar hergun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?