oouuoouu burda o kaa gül var ki ben olsam olsam konunun ÇİĞDEMi olurum kaydirigubbakcemile3sende buranın gülüsün sen olmayınca olmuyorrr opuyorumnanaktan
oouuoouu burda o kaa gül var ki ben olsam olsam konunun ÇİĞDEMi olurum kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin canım......Telaşlanma sakın.Benimde hypotiroidim var,ama ilaçlarla dengede tuttuğum zaman uygun bir diyetle kilo verebiliyorum.Hatta 20 kilo bile verdiğim oldu.Birde diyeti bırakıp tekrar almasam çok iyi olacak.Bak 7 kilo vermişsin bile.Yeterki bir süre sonra kilo vermen yavaşlayıp hatta durduğu zaman moralini bozup bırakma.Sebat et tekrar hızla kilo vermeye başlarsın.Hayırlı olsun canımselam kızlarrrrr.bendede gereksiz bir sürü kilo var yaaa((( 3,5 ay sonra evleniyorum.insilün direncim yüksek ,diğer değerlerimde yüksek troidden dolayı.ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.geçen ay tedavıye başladım 1 ayda 7 kg verdim ama 3,5 ayda daha kaç kg verebilirimmm (((
Hoş geldin canım.Sefalar getirdin.Bizdende sevgi ve saygılar sana.Başarılar diliyorum.Zaten başarın ortada kararını vermiş ve 7 kiloyu silkelemişsin....Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür üyeyim fakat forum o kadar kapsamlı ve zengin içerikliki hala ne nerde çok iyi anlayabilmiş değilim :)
Malesef bende 90 kilo üzeriyim, 4 yıl süren kısırlık tedavisi ve akabinde 2 sezeryan doğum ile kilolarıma kilo katıp, tosun gibi oldum masallah.. benimde hayatım başarısızlıklarla dolu diyet denemeleriyle gecti her deneme direncimide kırıp gecti maalesef..
Yaklaşık 3 ay önce spor beraberinde hafif bir diyetle 7 kilo kadar verdim ve devam ediyorum, yaz döneminde spora ara verme durumunda kaldım.. bu zaman diliminde de haftada 2-3 gün yürüyüş yapar egrersizden uzak kalmam diyordum fakat öyle olmadı arkadaşlar, sol topuğumda beni oldukça rahatsız eden bir ağrı oluştu, yürüyüşü bırakmama rağmen halen sızlama var.. fazla kilolarla yürüyüş yapılmaması gerektiğini duymuştum demek sadece duymak değil dinlemekte gerekiyormuş ( korkudan Dr. a gidemedim, kesin kilolarıma laf edecek)
Artık burada sizlerleyim inşallah, motivasyon konusunda üzerine tanımıyorum buradaki paylaşımların..
Hepinize selamlar, saygılar ve başarılar..sengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun canım.Bu diş bayağı sarstı seni.Umarım kısa zamanda şifa bulursun.Günaydın Kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz...
Diş ağrımdan ötürü dün gece kalktığım sahurda hiçbirşey yemeden tekrar uyudum oruç tutmadım bugün. sabah baskülü görmüşken tartılayım dedim 120 kg. Allahtan hala 120 deyim inşalllaaahhh ramazan içinde artmaz bu kilo ama kilo verebilirmiyim bilmiyorum açıkçası ... İftar topunu duyunca neye saldıracağımı şaşırıyorum halaneyse stres yapmamak lazım o zaman kilo verilmiyor. Yavaşşşş yavaş ramazandan sonra son sürat kilo vermeye devam edeceğiz artıkın sporumuzla beraber =)
Derinciğim geçmiş olsun canım.Özledim seni...bu arada ben daha düzelemedim ilaçlarımı alıyorum antibiyotıkte bitmez üzere ama aşırı öksürük var göğsümden hırıltı şeklinde geliyor çok berbatım orucum kaldı ona üzülüyorum
Allah uzun seneler mutluluğunuzu arttırarak daim etsin canım.....hepinize merhabalar çıtır adayları nasılsınız nasıl gidiyor diyet dün eşimle evlilik yıldönümümüzdü biraz fazla kaçırdık kaçırdık diyorum çünkü eşimde bana destek olmak için o da diyete girdi dün kutlama için pasta almış malesef ondan yedik ama kilomu korumuşum ekmek yemedim çünkü 3 yıl bitti 4 yıla girdik dışarı çıkmak istemedik çünkü dışardaki yemekler aklımızı başımızdan alıyor
Hoşgeldin canım......Allah kolaylıklar versin,ama çok az yiyorsun;ileriyi düşün uzun zaman böyle beslenemezsinBaşarılar diliyorum.selam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim
Ayyy çeneleri tutulsun inşallah.Ben bu sözlerle 13-15 yaşımdan beri muhatabım canım.Boşver sen onları.Sen sağlıkla kilo vermeye odakla kendini.Çıtır çıtır olup çatlat onları ve sonrasında ( çok afedersiniz) onlara döt muamelesi yap anlasınlar anyayı Konyayı.....Eski çalıştığım şirkete uğradım bugün çalışanlardan biri sen kilo almışsın dediyüzün şiş görünüyor dedi Çok üzgünüm çoook bende saçımı toplama şeklimdendir baskül hala aynı gösteriyor dedim Çok üzgünüm çoook tabi kızaraaakkk Bu milletin derdi ne bizim kilolarımızla yaaa şeytan diyor ki gebert hepsini kötükedihüso bende kilomla dalga geçenler için içimden diyorum ki ya benim gibi olursun ya da benim gibisini bulursun :mymeka:
Çok faydalı bir içecek.Ben bir dönem kilo vermem durduğunda yapmıştım.Süper ödem attırıyor.....Kızzzlllaaaaaarrr :1rolleyes:
Bunu daha önce duyanınız veya paylaşanınız olmuştur mutlaka ben de ilk KK başlarken okumuştum bir sayfada geçen gün bir diyetisyen televizyonda anlattı boshayallersmile bilmeyenler duymayanlar için aktarıyorum.olumunekankayizsmile
Metabolizma hızlandıran yağ yakımını arttıran bir kür hihoyyyt
2 tane elma ( yeşil tercih sebebi)
1 tane limon
1 dal kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 lt su
20-25 dakika kaynatılıp gün içinde 4 su bardağı içilebilir. Hazırlanan kür 3 gün içinde tüketilmeli mutlaka yerimseniben
Tane karabiber bulursam yapacağım da bulamıyorum :1no2:
Aaaaaaa oldumu ya Zeynepciğim birtanaciğim.Ne demek kızının arkadaşları ile sohbetlerini dinliyormuşum gibi oluyor...Ben sana tanıştığımızda söylemedim mi???? 25 taklidi yapacaksın 25......İşe yarıyor....Gerektiği zaman anneleri oluruz o başka..Ama sohbette 25 iz.Hadi sen 30 ol Birden şok olma.Ayrıca bir şey daha tembih etmiştim sana yaşları öyle bol kepçe kullanma her yaşı 2-3 yıl kullan diye......Hiç dinlemiyorsun beni...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenYENA'cığım kızına geçmiş olsun.yaa şu çocuklar hastalanmasın.çok üzülüyorum.gülümsün sizin aranızda yalnız değilim.ama benim yaşıma uygun biri olunca rahatlıyorum.yoksa kendimi kızlarının arkadaşlarıyla sohbetine katılan anneler var ya..öyle hissediyorum.
yolun düşerse gel.senide götürelim..
DERİN'ciğim aramızda topu topu kaç saat var.ben hergün 2.5 saatte istanbulda işe giderdim.al kızınıda gel.ikinci balayı yaparsınız.
Mabell.izmirlipımar.celinselin hoşdeldiniz..
Tombullkelebeğim.dişhastaneleri var.orada bayağı ucuz diş ücretleri..yvarucuğum TAKMA KAFANA TOKADAN BAŞKA!!!!!!!!!!
Mruse,Maralca,BADEMİM.MEYRA....SELAMLAR
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.HER GÜNÜN BİR DİĞERİNDEN DAHA HUZURLU VE SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH....Yarın benim doğum günüm.53 olacağım....yıllar nasıl da geçmişşş..
kızlar size müjdeli bir haberim var''
eşim de bayağı değişmeler var.hemde 2 gündür bayağı farkediliyor.akşam benimle elele yemeğe geldi.yürümesi bile düzelmeye başladı.özelden götürdüğüm doktorun ilaçları bayağı iyi geldi.iştahı arttı.artık komşularla denize gitmeğe başladık.gidelimmi diye sorunca hemen kalkmaya çalışıyor..biraz sonra kapatacağım.migros 12 de kapanıyor..yetişmem lazım.
oouuoouu burda o kaa gül var ki ben olsam olsam konunun ÇİĞDEMi olurum kaydirigubbakcemile3
BEYZUS merhabasenle tanışmadık hiç;ama konunun müdavimlerinden kanımca..Nassın??
Bu tabire şaka bile olsa katılmıyorum.Ne kadar sevgi dolu ve bir o kadar da beyni donanımlı bir anne olduğunu biliyorum....
YENACIĞIM;
Diyeti bırakıp löp löp yutarken çok iyiyim de ,kilolar tavan yapıp diyete girme telaşı başlayınca kendimi çok kötü hissediyorum.Doğal tabii böyle olmasıda ben biraz aceleciyim,kaba tabirle koca lazım o da bu gece lazım diyorum galiba bu da telaşımı arttırıyor. (Bu arada seni psikyatris olarak kullanıp içimi döküyorum çaktırma.Faturayı sonradan gönderirsin canım.)
Ben kilo aldıkça eşim telaşlanıyor.Bunu hissettikçe ben daha da bunalıyorum....Allahtan bu konuda zariftir hep hasta olacaksın ,tansiyonun artacak gibi laflar eder ama ben içimde bu lafları türkçeye çeviririm.
Bak bu gece ne oldu;teravihten çıktık bir obez adam motosiklete binmiş camii bahçesinden geçiyor. '''Bu ne şimdi ya ne şaçmalık.Her yere motorla gidiyor hiç yürümüyor galiba baksana davul gibi şişmiş'' dedim;ama adam çooook şişmandı.
Benim yüzü güllere gelesice kocam ne dese beğenirsin.''ÖYLE SÖYLEME CANIM BELKİ SANADA ÖYLE SÖYLÜYORLARDIR'''
ÜÜÜÜÜHHHÜÜÜÜÜÜÜ Ağlamak istiyorum......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Oh sana anlatmak biraz rahatlattı.
Geçmiş olsun çıtır YENAm a.s. Bizim okul 20 Eylülde açılıyornmuş;sonrası dersler,staj,kps kursu falann kafamçokkarıştı
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür üyeyim fakat forum o kadar kapsamlı ve zengin içerikliki hala ne nerde çok iyi anlayabilmiş değilim :)
Malesef bende 90 kilo üzeriyim, 4 yıl süren kısırlık tedavisi ve akabinde 2 sezeryan doğum ile kilolarıma kilo katıp, tosun gibi oldum masallah.. benimde hayatım başarısızlıklarla dolu diyet denemeleriyle gecti her deneme direncimide kırıp gecti maalesef..
Yaklaşık 3 ay önce spor beraberinde hafif bir diyetle 7 kilo kadar verdim ve devam ediyorum, yaz döneminde spora ara verme durumunda kaldım.. bu zaman diliminde de haftada 2-3 gün yürüyüş yapar egrersizden uzak kalmam diyordum fakat öyle olmadı arkadaşlar, sol topuğumda beni oldukça rahatsız eden bir ağrı oluştu, yürüyüşü bırakmama rağmen halen sızlama var.. fazla kilolarla yürüyüş yapılmaması gerektiğini duymuştum demek sadece duymak değil dinlemekte gerekiyormuş ( korkudan Dr. a gidemedim, kesin kilolarıma laf edecek)
Artık burada sizlerleyim inşallah, motivasyon konusunda üzerine tanımıyorum buradaki paylaşımların..
Hepinize selamlar, saygılar ve başarılar..sengözlerimebaksanab
bu arada ben daha düzelemedim ilaçlarımı alıyorum antibiyotıkte bitmez üzere ama aşırı öksürük var göğsümden hırıltı şeklinde geliyor çok berbatım orucum kaldı ona üzülüyorum
hepinize merhabalar çıtır adayları nasılsınız nasıl gidiyor diyet dün eşimle evlilik yıldönümümüzdü biraz fazla kaçırdık kaçırdık diyorum çünkü eşimde bana destek olmak için o da diyete girdi dün kutlama için pasta almış malesef ondan yedik ama kilomu korumuşum ekmek yemedim çünkü 3 yıl bitti 4 yıla girdik dışarı çıkmak istemedik çünkü dışardaki yemekler aklımızı başımızdan alıyor
selam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim
Dişimin içi oyulmuş çürük yok gördüğüm kadarıyla ama zonkluyor ağrı kesiciyle geçiştiriyorum bir ara yine ağırmıştı 2 günde geçmişti sigortam olmadığı için şimdi dişçiye gidip dünyanın parasını dökemem :umursamaz: param yok ki zaten bilmiyorumkismile :sinifsinif: :1no2:
Posta çeki hesabımın kartını kaybetmişim 2 saattir delidana gibi dolanıyorum evin içinde bakmadığım yer çanta içi kalmadıçok sinirliyim çooookkk benneyaptımki geçen gün banka kartı aramaktan delirmiştim bugün ptt kartı aramaktan delirdim müşteri hizmetlerini arıyorum biz müşteri numaranızı göremiyoruz diyor kötükedihüso sanki biz salağız bilmiyoruz ekranda anamızın örekesine kadar her bir b..u gördüğünüzü kötükedihüso ben yıllarımı verdim o mesleğe
Bugünlerde çok asabiyim çok sinirliyim regl olacağım galiba offf dişim de zonkluyor zaten kafayı yememek işten değil :mymeka:
YENA'cığım kızına geçmiş olsun.yaa şu çocuklar hastalanmasın.çok üzülüyorum.gülümsün sizin aranızda yalnız değilim.ama benim yaşıma uygun biri olunca rahatlıyorum.yoksa kendimi kızlarının arkadaşlarıyla sohbetine katılan anneler var ya..öyle hissediyorum.
yolun düşerse gel.senide götürelim..
DERİN'ciğim aramızda topu topu kaç saat var.ben hergün 2.5 saatte istanbulda işe giderdim.al kızınıda gel.ikinci balayı yaparsınız.
Mabell.izmirlipımar.celinselin hoşdeldiniz..
Tombullkelebeğim.dişhastaneleri var.orada bayağı ucuz diş ücretleri..yvarucuğum TAKMA KAFANA TOKADAN BAŞKA!!!!!!!!!!
Mruse,Maralca,BADEMİM.MEYRA....SELAMLAR
Yarın benim doğum günüm.53 olacağım....yıllar nasıl da geçmişşş..
kızlar size müjdeli bir haberim var''
eşim de bayağı değişmeler var.hemde 2 gündür bayağı farkediliyor.akşam benimle elele yemeğe geldi.yürümesi bile düzelmeye başladı.özelden götürdüğüm doktorun ilaçları bayağı iyi geldi.iştahı arttı.artık komşularla denize gitmeğe başladık.gidelimmi diye sorunca hemen kalkmaya çalışıyor..biraz sonra kapatacağım.migros 12 de kapanıyor..yetişmem lazım.
Geçmiş olsun dileklerin için çok sağol zeynepçim...
Neden yaşını bu kadar takıyorsunki,ne fark var aramızda..Ayrıca kafa olarak anlaştıktan sonra yaşa ne oluyorki..:)))
haklısındaa..bugün zayıf günümdeyim..doğum günlerimde biraz hüzünlü olurumm
Nice mutlu senelere zeynepçim..yeni yaşın sana sağlık,huzur ve doya doya mutluluk yaşatsın,eşin ,oğlun ve gelininle..a.s.
çok sağol,hep birlikte yenacığım...
Ayrıca eşine o kadar sevindimki anlatamam...Allah hiç kimseyi darda bırakmasın...:Saruboceq:
zeynep abla tsk ederim cok mutluyum anlatamam insallah böyle devam eder
bugü
nki menüm: 1 tabak brokolli corba 1 tabak pirincsiz ispanak
yavrum sen bayağı sıkı gidiyorsun..efferum sana
alkisalkisalkis
SlmlaRR zeynep ablaNasılsın?? Ahh bir bilsen ne kaa şımardım bayanssulusmile Pazartesi değil şu andan tezi yok şevkle devam ediyorum guclubacismile
hepinize merhabalar çıtır adayları nasılsınız nasıl gidiyor diyet dün eşimle evlilik yıldönümümüzdü biraz fazla kaçırdık kaçırdık diyorum çünkü eşimde bana destek olmak için o da diyete girdi dün kutlama için pasta almış malesef ondan yedik ama kilomu korumuşum ekmek yemedim çünkü 3 yıl bitti 4 yıla girdik dışarı çıkmak istemedik çünkü dışardaki yemekler aklımızı başımızdan alıyor
BEYZUSUM merhaba,yeni geldim.migrostan geline tefalin 1 kaşık yağla kızartma yapan fritözlerinden aldım.30 ekimde doğum günü.ucuzluk vardı.
yaa ben senin gibi zeki olamıyorum.birde burda herkes biliyor.bu sefer kadın 50 sinden sonra küçülmeye başladı diyecekler..aslında kimse tahmin edemiyor.fazla göstermiyorum.ama sanki yalanda söylersem yaşadığımı inkar etmş olacağım.benden bir şey olmaz...kıvıramıyorumm
Günaydın bayanlar,
inan bu grubu görünce çok rahatladım.2 gündür diyet ve zayıflama zayfalarını okuyorum netten. yok 60 kiloyum, 3 kilo vermem lazım yok 50 kilo olup rejim yapanlar epey bir canım sıkıldı sormayın.
hikayeme gelince de 3 yıllık evliyim, bu arada evliliğim süresince 25 kilo falan aldım. bir ara depresyon hapları, sonra da çocuğum olması için yoğun hormon ilaçları, bi de dengesiz beslenince 95 e geldim dayandım
hep umudum hamile kalıp, anne olduktan sonra kilolarımı vermekti. 2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. ve kilolar aldı başını gitti. en son 3 ay önce aşılama ile çocuk sahibi olmaya karar verdik. ve hep negatifle sonuçlandı. kilo fazlam olduğu için doktor epey bir kilo vermem gerektiğini söyledi. ve 2 gün önce karar verdim artık. çok ciddi bir rejim ve spora başlayarak 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. oldukça ütopik görünse de. rejim konusunda sıkıntım yok, en katı diyet listelerini bile uygulayabilirim. ama sorunum spor yapmayı sevmemem. koşu bandı alıp yürüsem etkili olur mu acaba. yolun başında biri olarak önerilerinizi bekliyorum. öncelikle lahana çorbası diyetiyle başlasam mı diyorum. bana yardımcı olun lütfen...
Günaydın arkadaşım, benim bir iki önerim olacak sana hem bu site ile ilgili hem de sporla ancak link vermek yasak sitede facebok'un varsa ordan ekleyim uzun uzun anlatayım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?