Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldin canım......Telaşlanma sakın.Benimde hypotiroidim var,ama ilaçlarla dengede tuttuğum zaman uygun bir diyetle kilo verebiliyorum.Hatta 20 kilo bile verdiğim oldu.Birde diyeti bırakıp tekrar almasam çok iyi olacak.Bak 7 kilo vermişsin bile.Yeterki bir süre sonra kilo vermen yavaşlayıp hatta durduğu zaman moralini bozup bırakma.Sebat et tekrar hızla kilo vermeye başlarsın.Hayırlı olsun canım Hoş geldin canım.Sefalar getirdin.Bizdende sevgi ve saygılar sana.Başarılar diliyorum.Zaten başarın ortada kararını vermiş ve 7 kiloyu silkelemişsin.... Geçmiş olsun canım.Bu diş bayağı sarstı seni.Umarım kısa zamanda şifa bulursun.
Ben iftarda saldırmamak için yemem gerekenleri bir tepsiye koyuyorum ve bir daha mutfağa uğramıyorum.
Derinciğim geçmiş olsun canım.Özledim seni... Allah uzun seneler mutluluğunuzu arttırarak daim etsin canım..... Hoşgeldin canım......Allah kolaylıklar versin,ama çok az yiyorsun;ileriyi düşün uzun zaman böyle beslenemezsinBaşarılar diliyorum. Ayyy çeneleri tutulsun inşallah.Ben bu sözlerle 13-15 yaşımdan beri muhatabım canım.Boşver sen onları.Sen sağlıkla kilo vermeye odakla kendini.Çıtır çıtır olup çatlat onları ve sonrasında ( çok afedersiniz) onlara döt muamelesi yap anlasınlar anyayı Konyayı.....
Çok faydalı bir içecek.Ben bir dönem kilo vermem durduğunda yapmıştım.Süper ödem attırıyor..... Aaaaaaa oldumu ya Zeynepciğim birtanaciğim.Ne demek kızının arkadaşları ile sohbetlerini dinliyormuşum gibi oluyor...Ben sana tanıştığımızda söylemedim mi???? 25 taklidi yapacaksın 25......İşe yarıyor....Gerektiği zaman anneleri oluruz o başka..Ama sohbette 25 iz.Hadi sen 30 ol Birden şok olma.Ayrıca bir şey daha tembih etmiştim sana yaşları öyle bol kepçe kullanma her yaşı 2-3 yıl kullan diye......Hiç dinlemiyorsun beni...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.HER GÜNÜN BİR DİĞERİNDEN DAHA HUZURLU VE SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH....
Eşine çok çok sevindim.MAAŞALLAH. Allah daha sağlıklı daha iyi günler gösterir inşallah.......Rabbim şifalar versin.....
oouuoouu burda o kaa gül var ki ben olsam olsam konunun ÇİĞDEMi olurum kaydirigubbakcemile3

Buradakilerin hepsi çiçek zaten.Güller de çiğdemlerde çoooook güzel...

BEYZUS merhaba senle tanışmadık hiç;ama konunun müdavimlerinden kanımca..Nassın??

Merhaba Bademciğim.......İyiyim canım.Sende iyisindir umarım.Kilolar giderse hep birlikte çoooook iyi olacağız.
Uzun zamandır konunun müdavimiyim de bir yaz arası vermiştim tekrar geldim.Siz olmayınca kilo veremiyorum hatta alıyorum bu nedenle sizlerden ayrılmam mümkün
değil...

BEYZUSçum canımsın benim yaaa...:asigim:

Eşinede yazık yaaa.. yani seni üzmeden anlatmaya çalışıyor aslında kilonun önemli olmadığını ama,bir türlü beceremiyor sanırım...:))))
Bir defa daha böyle olmuştu diimi...??

Bende eşime veya kızıma benden daha şişmanı gördüğümde ben o kadarmıyım.?diye sorarım onlarda yok artık derler ve rahatlarım..:))))

Ama ben biliyorumki yok artık derken dikkat etde o kadar olma dediklerini..:))

Denize gittiğimizde iki günü eşimin ailesyle geçirmiştik..bir gün denizden çıktık sahile yakın cafede oturuyoruz..Eşimin yeğeni bana döndü yenge sen niye bu kadar kilo aldın ya..hiç diet yapmayı düşünmüyormusun..?

Hiç kimsede tık yok önce bıyık altından gülümsedi herkes,eşime baktım gözlerini kaçırdı benden başka yerlere bakıyor..

Bende döndüm bedavaydı aldım, istersen sanada alabilirim ,yada bendekileri vereyim sorun değil dedim gülüştük..
Sonra dedimki nilüfer çoluk çocuğa maskara oluyorsun birazcık tutsan şu pis boğazını.klava:
.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çıtır YENAm a.s. Bizim okul 20 Eylülde açılıyornmuş;sonrası dersler,staj,kps kursu falann kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun dileklerin için sağol bademcim...

zor bir sene seni bekliyor desene..Kolay gelsin canım..

Hoşgeldin canım aramıza...a.s.

Derincim geçmiş olsun..Düzelemedin sende bir türlü..Antibiyotikler işe yaramadımı..??

Mutlu ve sağlıklı senelere...a.s.

Hoşgeldin canım aramıza...

Yediklerin okadar azki...Çok çabuk sıkılırsın,kilo verme işi uzun ve sabır isteyen bir süreç...Kolay değil..

Baharcım geçmiş olsun...Dolgu olmadan ağrısı geçmez sanırım..Diş hastanesi yokmu orada kocaman şehir sonuçta..Ücretsiz veya az bir ücretle bakarlar sanırım...

YENACIĞIM;
Sende benim canımsın bir tanem....
Sorunumuz ortak olunca duyduğumuz sözlerde ortak doğal olarak.Gayret edip atamadık şu kiloları ki şu sözlerden kurtulalım.Yakınlarımız bizim için üzülüyor,endişeleniyorlar anlıyorum ama kilo vermekte hiç kolay değil.Zor diye vermeyelim mi.ASLA.....Verceğiz buna inanmak istiyorum.
2 gündür netten kilo verenlerin önceki ve sonraki resimlerine bakıp gaza gelmeye çalışıyorum..Millet başarıyor biz neden yapmayalım...Yapalım bitsin artık yaaa...
Senin cevaba da bayıldım ayrıca...Akıllı kardeşim benim....

Geçmiş olsun dileklerin için çok sağol zeynepçim...

Neden yaşını bu kadar takıyorsunki,ne fark var aramızda..Ayrıca kafa olarak anlaştıktan sonra yaşa ne oluyorki..:)))

Nice mutlu senelere zeynepçim..yeni yaşın sana sağlık,huzur ve doya doya mutluluk yaşatsın,eşin ,oğlun ve gelininle..a.s.

Ayrıca eşine o kadar sevindimki anlatamam...Allah hiç kimseyi darda bırakmasın...:Saruboceq:

BEYZUSUM merhaba,yeni geldim.migrostan geline tefalin 1 kaşık yağla kızartma yapan fritözlerinden aldım.30 ekimde doğum günü.ucuzluk vardı.
yaa ben senin gibi zeki olamıyorum.birde burda herkes biliyor.bu sefer kadın 50 sinden sonra küçülmeye başladı diyecekler..aslında kimse tahmin edemiyor.fazla göstermiyorum.ama sanki yalanda söylersem yaşadığımı inkar etmş olacağım.benden bir şey olmaz...kıvıramıyorumm

amin cümlemizi..iyiki varsınız..bana ne kadar mutluluk verdiğinizi bilseniz..:teytey:

hihoyyyt
SlmlaRR zeynep abla Nasılsın?? Ahh bir bilsen ne kaa şımardım bayanssulusmile Pazartesi değil şu andan tezi yok şevkle devam ediyorum guclubacismile

valla seni okuyunca bana da bir istek geliyor sorma..balkondan salona geçerken hemen 10 dakika da olsa alete biniyorum..hihoyyyt

sağlık ve huzur dolu nice seneler..senede bir gün yenilen pastadan bir şey olmaz,sempatiksalakcinni

Yeni yaşın sana ve eşine sağlık,huzur,mutluluk getirsin Zeynep abla a.s.

Eşin iyileşiyormuş çok sevindim okuyunca gerçekten içten sevindim Alllahh çok daha iyi eder inşalllaaahhh a.s

Hem 50sinden sonra da ne demek insan ömrü uzadı artık ablacım görmüyormusun Ajda Pekkanı böyle giderse 100 yıl daha yaşar o kadın bizim babaannemiz senin annen yaşında taaaaaşşşşşş gibi hatun sen neden olmayasın ki sositososito Allah sağlık versin de sen zayıfla da kimin ne düşündüğü mühim değil yerimseniben

Bu arada o makinayı kaça aldın migrostan ablacım :uhm: hihoyyyt

Günaydın Kızlar

Sabah sabah neden tartıldıysam şurda sahuru yapalı 5 saat oldu gittim çıktım basküle boş yere moralimi bozdum. İçimde patlamaya hazır bir volkan var sanki acayip asabiyim Allah kimseyi elime düşürmesin bugün. Erkenden çıkıp bankaya postaneye gideyim de işlerimi halledeyim yoksa ömür törpüsü banka kuyruğu beklenmez ramazan günü.
Regl olacam onun şişkinliğidir herhalde deyip sabah baskülde gördüğüm rakamı hafızamdan siliyorum akşam 6 da tartılacağım bildirimi buraya yapıyoruz galiba sanırsam =)
Görüşürüz kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize ...

Günaydın bayanlar,
inan bu grubu görünce çok rahatladım.2 gündür diyet ve zayıflama zayfalarını okuyorum netten. yok 60 kiloyum, 3 kilo vermem lazım yok 50 kilo olup rejim yapanlar epey bir canım sıkıldı sormayın.
hikayeme gelince de 3 yıllık evliyim, bu arada evliliğim süresince 25 kilo falan aldım. bir ara depresyon hapları, sonra da çocuğum olması için yoğun hormon ilaçları, bi de dengesiz beslenince 95 e geldim dayandım
hep umudum hamile kalıp, anne olduktan sonra kilolarımı vermekti. 2,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. ve kilolar aldı başını gitti. en son 3 ay önce aşılama ile çocuk sahibi olmaya karar verdik. ve hep negatifle sonuçlandı. kilo fazlam olduğu için doktor epey bir kilo vermem gerektiğini söyledi. ve 2 gün önce karar verdim artık. çok ciddi bir rejim ve spora başlayarak 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. oldukça ütopik görünse de. rejim konusunda sıkıntım yok, en katı diyet listelerini bile uygulayabilirim. ama sorunum spor yapmayı sevmemem. koşu bandı alıp yürüsem etkili olur mu acaba. yolun başında biri olarak önerilerinizi bekliyorum. öncelikle lahana çorbası diyetiyle başlasam mı diyorum. bana yardımcı olun lütfen...

Günaydın arkadaşım, benim bir iki önerim olacak sana hem bu site ile ilgili hem de sporla ancak link vermek yasak sitede facebok'un varsa ordan ekleyim uzun uzun anlatayım sana.

öncelikle miss hoşgeldin canım aramıza burada motivasyon çok güzel eminim doğru yerdesin.
sonra benimde canımı yıllarca yakan konu anne olamama .....ahhhh ahhhh 12 senede doğal yolla geldi nazlı kızım sayısız tüp bebek aşılama ve bebek tedavilerine rağmen 135 lerdeydim 112ye gelince birde spor salonuna giderken hamile kaldım ama en önemlisi bence kafadan atmak oldu...her gelene anlatıyorum ama umut olması açısından... inşallah istediğin yavruna biran önce kavuşursun canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…