Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep abla çok sağol bu nazlı kızla değil altın oluğa gelmek anneme bile gidemiyorum ablacım uyumuyor evi istiyor dün gittim zombi gibi bütün gün uyumadı ikimizde perişen olduk çok sağol abla ....eşinin düzelmesinede o kadar sevindimki senin adına çok büyük fedakarlıklar gösteriyorsun aylardır ..doğum gününde kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber nice senelere ablacım....

yenacım sorma canım düzelemedim bir türlü ilaçlar hiç fayda etmedi bugün tekrar gideyim diyorum dra...

beyzus ablacım bende seni çok özledim ama gece ben kızım uyuduktan sonra yorgunluktan dolayı bende hmen uyuyorum o yüzden gece giremiyorum görüşemiyoruz

Allah nazlı kızına uzun sağlıklı ömürler versin canım....Allah anası babası için hayırlı evlat etsin....

Bende annem ve babamın evliliklerinin 17. yılında doğmuşum...annem 37 yaşındaymış beni doğurduğunda...Şimdi ben 33...annem 70 yaşında... aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz...damat ve torun da gördüler...onlardan mutlusu yok....

Allah size de güzel günler göstersin canım....

Topikle alakası yok ama sen bunları söyleyince paylaşmak istedim....

MERHABALAR DERİN,
mesajın ve motivasyonun için öncelikle teşekkür ediyorum. artı bi de hemşeriyiz. gerçi babamın memuriyeti ve kendi memuriyetim dolayısıyla ancak yıllık izinlerde görürüm balıkesiri.oralı değilsen de orda yaşıyosun yine fahri hemşeri sayılırız. evet çocuk konusu hep üzüyo insanları. 12 sene sonra hamile kalmışsın 41 kere maşallah diyelim. kaçıncı aydasın şu an, allah sağlıklısıyla almayı nasip etsin kucağına çocuğunu. ben bi süre daha erteleyeceğim bakalım çocuk meselesini. yılbaşına kadar kendime süre verdim, bakalım ne kadar zayıflayabileceğim.

ayyy canım okadar mutlu oldumki bundan sonraki tek korkum kızımın evlenip çoluğu çocuğu olduğu günleri görebilecekmiyim......çünki 35 yaşında anne oldum ne mutlu annene canım evet topikl ilgisi yok ama böyle arkadaşlar yazdığı zaman dayanamıyorum yazıyorum çok çektim çünki........çok sağol canım hepimize güzel sağlıklı günler göstersin canım

misss canım sana arkadaşlık teklifi gönderdim. canım ben ayvalıkta oturıuyorum yine hemşeriyiz canım benim kızım doğdu şu an 14 aylık ...tabii canım aralar vermen lazım bende veriyordum. inşallah istediğin kiloya bir an önce düşer ve sende anne olursun canım...tabiki zayıflama demiyorum ama olduktan sonra kilo önemli değil bak ben 112 kiloda hamile kaldım allah istedikten sonra

Hoşgeldin aramıza...

Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun...

Beslenme konusunda bir diyetisyene gitsen çok daha iyi olur yol gösterme açısından,onun dışında herşey kafada bitiyor..yeterki zayıflamayı istemek...

Şok dietleri bir kenara bırakmalısın...günde 3 ana 3 ara öğün ve 45-60 dk. yürüyüşle zaten kilo verebiliriz...

Başarılar diliyorum...

Allah ana-babana sağlıklı uzun ömürler versin canım...Bende oğlumu 37 yaşında doğurdum..:) inşallah bende oğlumun 30 lu,40 lı yaşlarını görürüm..

Hoşgeldin miss a.s.

Vermen gereken 35 kilocuğun var verirsin kilo dediğin nedir ki zemuszemus bak bana 50 kilo fazlam var ama inancım yerinde Allahın izniyle vereceğim kilolarımı sende vereceksin aramızda 35-40 kilo veren arkadaşlarımız var. Sende istek görüyorum zamana spora ve rejime ihtiyacın var o kadar... Sonra Allahın izniyle nurtopu gibi bir bebek gelsin sevelim

Ya geeçen gün yayınladığım metabolizma hızlandıran yağ yakan kür için gittim tane karabiber aldım ama kasadan geçirdikten sonra poşete atmamış akıllı kasiyer uyuz oldum ya !!!

Ya geeçen gün yayınladığım metabolizma hızlandıran yağ yakan kür için gittim tane karabiber aldım ama kasadan geçirdikten sonra poşete atmamış akıllı kasiyer uyuz oldum ya !!!

çok sinir bozucu dimi.:1closedeyes:
ama o çok işe yarayan bir karışım bak söyleyim.ben de başlarda kullanıyordum.çok çok iyi oluyor.hatta yapıyım da başlayım yeniden.zemuszemus

herkese merhaba evde olmadığımız için tartılamadık yena ablacığım seçiil ablamla beni aynı yazarmısın

kilo verenleri tbrk ediyoruz:):)

geçen hafta 80.9
bu hafta 79.8 :lepi:
giden 1.1 kilo :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 Vveee sporrrr maaleseff 100 dk ancadırmafoldumben

selam hanımlar nasıl gidiyor. benim bebem hastaydı giremedim nete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…