Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum...Bademcim 70 lere göz kırptın nasıl bir duygu..??

LÜtfen bizimle duygularını paylaşırmısın..:)))

Son düzenleme:
Pregant nasıl oldu oğluş.?? Nesi vardı..??

Meruse bebem kendine haksızlık etme bu kadar beterin beteri var..en azından kilo almıyorsun benim gibi...
YENA sen o kaa spora rağmen nasıl kilo aldın kuzum :uhm: Ne yedin bu kaaa?? Ayrıca oruçlu oruçlu nasıl spor yapabiliyorsun bana da anlat :sinifsinif:

hak ediyorum ama kac haftadir bu ne ya insan 1 gram olsun vermezmi yine boyle siskomu kalacam allahim izin kabusu bastan baslicak yapamicam galiba nekadar beceriksizim ben ya inan bademcim suan kendimi coooooooook kotu hissediyorum mafoldumbenmafoldumben

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum...Bademcim 70 lere göz kırptın nasıl bir duygu..??

LÜtfen bizimle duygularını bizimle paylaşırmısın..:)))
Anlatılmaz yaşanır tadında müthiş bir duygu Allah 60lara indiğim günü de gösterir inş :Saruboceq::Saruboceq: Allah herbikeslere nasip etsin inşallah,gözlerim yaşardı yanii şu dakikada :kedi:

YENA sen o kaa spora rağmen nasıl kilo aldın kuzum :uhm: Ne yedin bu kaaa?? Ayrıca oruçlu oruçlu nasıl spor yapabiliyorsun bana da anlat :sinifsinif:

ÇÜnkü çok yedim Badem..ÖZellikle tatlı..:kedi:

Sporuda yemekten sonra yürüyüş yaptım..yoksa 2 kilo alırmışım..

Anlatılmaz yaşanır tadında müthiş bir duygu Allah 60lara indiğim günü de gösterir inş :Saruboceq::Saruboceq: Allah herbikeslere nasip etsin inşallah,gözlerim yaşardı yanii şu dakikada :kedi:

canim ya allah mutlulugunu artirsin citir bir ogretmen olasin insallah!olumunekankayizsmile

beni tatli fazla zorlamiyorda ivir zivir varya resmen saldiriyorum mideye nasil neyi indirecemi sasiriyorum valla olurmu boyle pis bogazlik hayret bisiyim yaaa

HHiiiii "yapamıcam" ne demek meruseCAN yapıcaksınn olumunekankayizsmile Kendini kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum;ama bu kilolar kötü hissetirdiği için gidecekler,çıtır kıtır hatunlar olcaamız için gidecekler,hayallerin önüne karlı karlı dağ oldukları için gidecekler,gidecekleRR!! kötükedihüsokötükedihüso Acuk zaman alabilir,nefsimizi,bedenimizi,ruhumuzu zorlayabilirler;ama katlanıcazz beraberce vericez her bir fazlalığı :Saruboceq:

insallah bademcanim ya insallah bu defada olsun artik neoluuuuuuuuuuur biktiiiiiiiiim dayanamiyoruuuuum

Ben de bu hafta abarttım :kedi: Üç gündür kadayıf yiyorum,lebleb-kuru üzüm yiyorum,hele bu iftarda saralleye simiti daldırıp daldırıp yedim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Spor da hiç yok desem yeri var :sinifsinif: Spor yapmamak çok fena üzüyor beni;ama gündüz oruçluyum yapamıyorum,gece temizlik mesaisi başlıyor yapamıyorum..

en iyisi yatip uyumak ciddi ciddi kafayi yemek uzereyim haa bak yiyecek bisi buldum yine ne gerek ac kalmayim gram kayip ederimde aman ha neyse iyi geceler citirlar

insallah bademcanim ya insallah bu defada olsun artik neoluuuuuuuuuuur biktiiiiiiiiim dayanamiyoruuuuum
Kıyamamm yyaa senağlama:çok üzgünüm: Bu defa olacak,dediğim gibi önce sen inan bu defa son olacağına,beynin inansın ki vüduda mesaj öyle gitsin,kandır acukk kendini kaydirigubbakcemile3

Ben de gideyim artık çıtır kıtır hatunlarr..
İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

Temizlik,en baba cardio daha noolsun..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…