Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok uzuuuun bir aradan sonra tekrar slm...bizden kimler var diye bi bakiim dedim....nasılsınız kızlar

canım ben aynıyım bu hafta ( bildirim yapmayı unutmuşum pardon

Siyahbeyaz nerde?? bilmiyorumkismile

bademcim dün pek giremedim bugün buradayım dün alış verişe gittim yerimseniben kilo vermem gerek eski kıyafetlerimin (59-60 larda iken ) içine giremediğim için alış verişe çıktım...yine de o kilodaki gibi güzel durmuyor aldıklarım ( neyse çoook yorulmuşum sonra da tv keyfi yaptım..ama bugün buradayım canım opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlaaarrr

Yine sabahın köründe kalktım uyusana bahar yaaa Offff gözlerimden uyku akıyor resmen ama yatağa girince gözlerim cin gibi bakıyor mafoldumben

Ablam bugün ve yarın izinli bu akşam ablamın bir öğrencisine iftara gideceğiz. Öğrenci ablamı facebookta anası diye kaydetmiş kaydirigubbakcemile3 bende ablama onun bunun çocuğuna analık yapacağına evlende sıra bana gelsin dedim sempatiksalakcinni bana bir bakışı vardı anlatmıyım kaydirigubbakcemile3

Ablam uyansa saçımı boyatacam sabah gözlerimi ilk açtığımda şu aklıma geldi saç boyatmak orucu bozarmı Allahtan bozmuyormuş. Ben bir şeyi aklıma koyduğumda o anda yapmam lazım dün boyayı alınca ablama yalvardım şimdi boya diye sabah güneş gözüyle boyarık dedi. alsanaalsanasmile
Bütün edebiyatçılar böyle mi ya benim ablam ömür törpüsü dediğim dedik :sinifsinif:

kızlarrrrrrrr eklemek isteyen eklesin
zeynep barutçuoğlu face de

zeynep abla ben faceden arkadaşlık isteği gönderdim bilmiyorumkismile profil resminde senden genç senden çıtır olmasın bir hatun vardı zaten 1 tane zeynep barutçuoğlu çıktı umarım sensindir bilmiyorumkismile

bahar sendin demi kuu evet zeynep abla bende ekli oradanda bakabilirsin oldukça genç ve çıtır bir bayan ama haksızlık ediyor kendine

annem işte 9buçukta gazete al diye kaldırdı bilmiyorki tek ben ettim sahuru neyse babam gitsin klimayı açıp yatcam yarıma kadar beklicem mecbur

Ben ben bugün ne yaptım mafoldumben Gece sahura uyanamamışız,annem de dolap gelecek evde elektrikçi,csucu bi çok çeşit usta var bugün tutma dedi..Sabah normal kahvaltımı yaptım yumurta yokmuş yumurtlamamış daha hain tavuklar yumurta yemedim sonra sonra :sinifsinif: Bal istedi canım bir lokma alayım dedim vee çeyrek ekmek yedim resmen bal ve haşhaşla bolbol katıklı.. ohaoldumsmile Yetmedi bir çokanat yedim yuvarlak olanlarından,sonra kendimi ağzıma bir browni tıkıştırırken buldum :1no2: Allah'ım Allah'ım ah bu beni ne yapmalı Gözüm dönmüş resmen çıldırmış gibi saldırmışım her şeye senağlama mafoldumben İmdaaTTtt!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…