Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa delikafadulden yanlış kişiye kilo bildirimi yaptıgım için ismim görünmedi listede.ühühühü.
halbuki 2.9 kg verdim bu hafta.senağlamasenağlama
gerçi herkes maşallah iyi vermiş.ama bu çok kötü oldu yaaa.neyse kızlar herkesi tebrik ediyorum.kilo verdiğimiz için çok mutlu oldum fakat böyle birşey yaptıgım için çok üzgünüm.senağlama

pregant, yena, beyzuş ablam hoşgeldiniz hepinizŞeniz

zengin gelişi yaptınız bu arada, hep birlikte gelerek:smiley-cool:
Hoşbulduk canım....
Zenginiz tabii.Yağ tüccarıyız ya,yalnız satmıyoruz kendimiz için saklıyoruz....:roflol:
Allah kolaylık versin canım.Neyse sona yaklaşmışsınız..Bayramda yeni yeni mutluluk huzurla oturursunuz inşallah.

BAdem13+, BEYZUS+, lunaazul, pregant, YENA

slm
Mehaba canım.....Tebrik ediyorum...Süpersin süper.Maaşallah.... Çok güzel bir tablomuz olmuş.Ellerine sağlık YENACIĞIM.
Haftanın 1.Zalimi..:hooray: :lepi: a.s.

Haftanın 2.Glikoz:hooray: :lepi: a.s.

Haftanın 3.Badem13 ve Zeynep957:hooray: :hooray: a.s. a.s.
Tebrikler kızlar.Allah her hafta böyle nasip etsin inşallah....
Haftanın en pis şişkosu YENAAAAA + 1000gr ile...
Şişşşşşşştttt olmuyor ama......Şişkoyuz ama pis değiliz.....Kendine hakaret etme bir daha ağzına biber sürerim iştahın açılır bak......Şeniz
SPOR LİSTESİ..

Zalimi.... ............720 dk.

YENA..................250 dk.

Zeynep957............165 dk.

Tombulkelebekim.....140 dk.

Badem13..............100dk.
Aaaaa sporlarda yazılacak değilmi ayol...İki gündür yürüyüşe çıkıyorum.Haftaya bende yazarım inşallah
Anlatılmaz yaşanır tadında müthiş bir duygu Allah 60lara indiğim günü de gösterir inş :Saruboceq::Saruboceq: Allah herbikeslere nasip etsin inşallah,gözlerim yaşardı yanii şu dakikada :kedi:
En kısa sürede 60 larıda görürsün inşallah.Dahada mutlu olursun..
Ben de gideyim artık çıtır kıtır hatunlarr..
İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan
İyi geceler,tatlı rüyalar
canlarım bende yatıyorum, çok uyky bastı.
öpüyorum hepinizi, görüşürüzz

İyi geceler.Allah rahatlık versin.

zynpkr kilon kaç söylermisin hemen ekliyeyim canım...

BEYZUSÇUM beğenmene çok sevindim...

tatlım çok sağol.attım özelden.93.9 2.9 verdim.

Ekledim canım,haftanın birincisi sensin..Tebrikler..Bundan sonra buraya yazarsın kilonu, ben veya seçil iilgileniyoruz citoll dönene kadar...

Ekledim canım,haftanın birincisi sensin..Tebrikler..Bundan sonra buraya yazarsın kilonu, ben veya seçil iilgileniyoruz citoll dönene kadar...

tamam cnm çok sağol.seçile özelden atmıştım ama işte.:) bundan sonra topiğe yazayım bari.öpüyorum kocaman.iyi geceler.a.s.

yüzmemiiii.... ayyyy ne güzel yaaa yüzüyorsun demek zeynep abla, bende çok seviyorum yüzmeyi, hiç yüzmedim ama çokta yüzmek istiyorum.

valla güzel yüzerim.hele 50 li kilolarda sen beni görecektin.sulama kanallarında öğrenmiştim.şimdi bu kiloyla bile yüzüyoru ve her girişte en za yüz hareket yapıyorum.

bazen kafaya takmakta yanlış sinyal gönderiyor.birde insülin direncine baktırdın mı?

Sanırsam bir tek benim facem yok..:çok üzgünüm:

sağol azzcuk balık etli çıtırım.sayenizde ben de kendimi çıtırlardan sayar oldum.birşey değil yürüyüşüm bile değişti.anacığım bayağııı kırıtmaya başladım.kot pantol ,spor ayakkabı giymeler.gençliğimde de böyleydim yaa.valla kızlr ben pek bir afet almaya başladım.aletin fiyatı 299Tl.money karta 6 yada 12 taksit.aslında ben ona diji cook diye bir şey almıştım.benim oğlan sevmiyor.mutfak kalabalık oluyormuş.bende geline söyledim.doğum günü hediyesi deyince birşey demez diye.geçen hafta götürmeyi unuttular.şimdi bunu aldım.bu seferde onu görmüştünüz süprizi kaçtı.bunu aldım diyeceğim.canım gelinim çok istiyordu.nasıl sevinecek...ben ne kaa akıllıyım değilmi?-tatlicadiarzu-

hoş geldin..yeni çıtırımız.öncelikle tam yerine geldin.burda seni yönlendirecek daha evvel aynu yoldan geçen arkadaşları bulacak ve rahatlıyacaksın.burası huzur bulacağın bir kapı.şanslısın bizleri buldun.(çok mu yükseklerden uçtum.ramazan havası buraya da sıçradı)

şimdi yanlış anlamalara meydan vermemek için ,aslında huzur bulacağın bir ortam demek istedim...

benim bile varkennnnn
iyi geceler YENA ben kapatmak üzereyim.kızın gözü biraz düzeldimi?
önce eşinin işi.çünkü ekmek kapısı
burası bu gün olmazsa yarın öğrensin.kaç ıncı olduğunu..
gerçi fena değil 3.olmuşum.2 geri bir ileri.hala aynuyım.marttan beri94,95
yazın zayıflarım diyordum..

abarrttığın kadar çok değil.bence kolayca verirsin.baksana teraviye falan da gidiyorsun.şöyle havalar biraz serinlesin bol bol yürürsün eşinle kankacığım...
Abartmıyorum aşkım.Geçen yıl bu günlerde 12 kilo daha azdım.Ayyy yazınca dahada koydu yaaa...Ne yaptım ben kendime böyle.....

Ayrıca eşimi yürütmem ..Adam 1,85 boy a 80 kilo.....Yazınca gene kötü oldum eşimden 17 kilo fazlayım.Tutmayın beni önce bayılazaaaammmm sonrada zayıflayacağım.....

Şaka bir yana Zeynepciğim bu yıl 1 yaş daha gençleştim ve 12 kilo daha fazlayım vallahi bacaklarım ağrıyor.Önce yiğitliğe b.k sürmedim siyatik ilaçları kullandım ,olmadı bir postada romatizma ilacı kullandım.Geçmedi ağrılarım.

İki gündür yürüyüş yapıyorum;bu sefer yorgunluktan ağrıyor ama sanki daimi ağrıda bir azalma oldu.Anladım ben benim sorunum hareketsizlik...
kızlarrrrrrrr eklemek isteyen eklesin
zeynep barutçuoğlu face de
Ekledim canım.Onaylada resimlerine bakayım....Sen benim resimlere bakarken karıştırma sakın 2 sarışın şişman var.Daha şişman ve daha kısa saçlı olan benim.Diğeri ablam.

Evet yani bir sende yok......
Al bir face alem face görsün..........

ilk defa pisi pisine sahur yaptım hemide tek başıma

kimseyi uyandıramadım

4 defa kaldırmaya gittim ama nafile

yarını yesinler bakalım

3 buçuktan 5e 10 kalaya harika bir sahur

3 domates bol tuzlu tulum peyniri

işkence ediyorum sanki kendime

peynirsemişim galiba iftar sahur peynir yedim

üstüne bol su 1e yakın armut yine su ve ezan okundu bıraktım

(olmadı benide yeseydin) dediğinizi duyar gibiyim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…