Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada günaydıNN!! Benm için pek bir aydınlığı yok günün okuduğunuz üzere;ama inşallah siz ben gibi yapmazsınız :sinifsinif: kilotakibine girip yediklerimin kalorisine bakcam;ama bakamıyorum elim gitmiyorr eyvahedigeldismile

Bu kadar katı olma kendine karşı bademcim 2 aydır rejimdesin ve ilk kendini tutamayışın bunu kaçırma olarak değilde 79ları görmenin ödülü olarak düşün psikolojini rahatlat sen yediğin o iki kaşık balın acısını çıkarırsın zaten sıkma canını yerimseniben 2 ayda 1 kaçamak yapmak senin de hakkın olumunekankayizsmile

Sorun iki ayda bir kaçamak yapmak değil kelebekim :1no2: Korkum bu kaçamağı toparlayamamak :1no2: Biliyorum kendimi kaçamakların ardından toparlanmam pek mümkün olmuyor ki zaten kaç gündür katı bir diyette değilim ve spor yapmıyorum Çok üzgünüm çoook Allah'ım inşallah toparlarım,inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Oooo ben bile kendimi topladıysam sen haydi haydi toplarsın ramazanın verdiği bir rehavet var hepimizde ramazan bitsin bak nasıl sarılıyoruz spora rejime sıkma kendini yavrum herşey beyinde bitiyor toparlanmayacak birşey yok yerimseniben

Ben şimdi gideyim işler beni bekler..Akşama bu yediğim şeylerin acsını çıkarmış olurum inşallah ve günü en az kaloriyle kapatmış ve inşallah çıldırmamış olurumm..Bıktımmmmmmmmmmmmm evdeki ustalardan Çok üzgünüm çoook

Ramazan rehaveti evet :bbo: Nefsimi dizginlemem gereken şu ayda yaptığıma bak;ama inşallah geçsin günler haftalar/aylar mevsimler yıllar/zaman sanki bir rüzgar/ve bir su gibi aksın benneyaptımki Hepimiz gönlümüzdeki kiloya ulaşalım ve hep o kiloda kalalım :Saruboceq::Saruboceq:

canımm..gerçekten vücut istiyor bunları daha önce ne kadar fazla bunlardan yediğini düşün..alışkanlıkları özlüyor vücut ve arada istiyor pişmanlık duyma lütfen..uzun zamandır diyettesin ne kadar çok katı değil desen de eski alışkanlıklarının hiç birini yapmadığının farkındasındır..ben de senden farklı değilim tatlım dün kurabiye yedim ili tane,güllaç yedim,3 tane tulumba tatlısı yedim,pilav ve barbunya yedim bir tabak...vee 1 kilo da aldım sanırım şişkinlik değilse..ama ben de 2 aydır diyetteyim ve senin gibi iyi sonuçlar da alamıyorum biliyorsun..eski alışkanlıkları bıraktım ama mükafaatı olmadı hiç ( ama yine de pişman değilim nasılsa daha sonraki öğünlerde günlerde dikkat edebilirim..sen de öyle yap lütfen toparlarsın hiç negatif düşünme bademcim olur mu bitanem :teselli:

Boyadım saçlarımıııııı =) koyu kumral değil ışıltılı kahve almışız kutuda görünce farkettim =))) kendi saç rengime yakın bir renk olmasını istiyordum oldu dibim geldi sorunu yaşamadan saçlarım kendine gelene ve çoğalana kadar boyatmamayı düşünüyorum.

Arkadaşım face deki profildeki saç rengin mi o?

SPOR LİSTESİ..

Zalimi.... ............720 dk.

YENA..................250 dk.

Zeynep957............165 dk.

Tombulkelebekim.....140 dk.

Badem13..............100dk.

ben evime bi yerleşeyim görürsünüz sporu lülülülülülü

Pregant nasıl oldu oğluş.?? Nesi vardı..??

çok sağol yenacım. boğaz enfeksiyonu yine. 2 ay önce olmuştu daha. doktor dedi ki bu kadar sık olmaya devam ederse ilerde bademcik ameliyatı olmak zorunda kalabilir ben de olmuştum küçükken.

bademcik resim koysana kıs. bakalım gözelliine aklinialirimsmile

bademcik resim koysana kıs. bakalım gözelliine aklinialirimsmile
Evdeki son kameralı cep telefonu da bir ay önce HAkk'ın rahmetine kavuştu ve foto mak yok :1no2: İnşallah en kısa zamanda gördüğüm foto mak önüne atlayıp koyucimmm bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 ay çok hoşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…