Ben ben bugün ne yaptım mafoldumben Gece sahura uyanamamışız,annem de dolap gelecek evde elektrikçi,csucu bi çok çeşit usta var bugün tutma dedi..Sabah normal kahvaltımı yaptım yumurta yokmuş yumurtlamamış daha hain tavuklar yumurta yemedim sonra sonra :sinifsinif: Bal istedi canım bir lokma alayım dedim vee çeyrek ekmek yedim resmen bal ve haşhaşla bolbol katıklı.. ohaoldumsmile Yetmedi bir çokanat yedim yuvarlak olanlarından,sonra kendimi ağzıma bir browni tıkıştırırken buldum :1no2: Allah'ım Allah'ım ah bu beni ne yapmalıGözüm dönmüş resmen çıldırmış gibi saldırmışım her şeye senağlama mafoldumben İmdaaTTtt!!
Sorun iki ayda bir kaçamak yapmak değil kelebekim :1no2: Korkum bu kaçamağı toparlayamamak :1no2: Biliyorum kendimi kaçamakların ardından toparlanmam pek mümkün olmuyor ki zaten kaç gündür katı bir diyette değilim ve spor yapmıyorum Çok üzgünüm çoook Allah'ım inşallah toparlarım,inşallah :Saruboceq::Saruboceq:Bu kadar katı olma kendine karşı bademcim 2 aydır rejimdesin ve ilk kendini tutamayışın bunu kaçırma olarak değilde 79ları görmenin ödülü olarak düşün psikolojini rahatlat sen yediğin o iki kaşık balın acısını çıkarırsın zaten sıkma canını yerimseniben 2 ayda 1 kaçamak yapmak senin de hakkın olumunekankayizsmile
Sorun iki ayda bir kaçamak yapmak değil kelebekim :1no2: Korkum bu kaçamağı toparlayamamak :1no2: Biliyorum kendimi kaçamakların ardından toparlanmam pek mümkün olmuyor ki zaten kaç gündür katı bir diyette değilim ve spor yapmıyorum Çok üzgünüm çoook Allah'ım inşallah toparlarım,inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Ramazan rehaveti evet :bbo: Nefsimi dizginlemem gereken şu ayda yaptığıma bak;ama inşallah geçsin günler haftalar/aylar mevsimler yıllar/zaman sanki bir rüzgar/ve bir su gibi aksın benneyaptımki Hepimiz gönlümüzdeki kiloya ulaşalım ve hep o kiloda kalalım :Saruboceq::Saruboceq:Oooo ben bile kendimi topladıysam sen haydi haydi toplarsın ramazanın verdiği bir rehavet var hepimizde ramazan bitsin bak nasıl sarılıyoruz spora rejime sıkma kendini yavrum herşey beyinde bitiyor toparlanmayacak birşey yok yerimseniben
Ben ben bugün ne yaptım mafoldumben Gece sahura uyanamamışız,annem de dolap gelecek evde elektrikçi,csucu bi çok çeşit usta var bugün tutma dedi..Sabah normal kahvaltımı yaptım yumurta yokmuş yumurtlamamış daha hain tavuklar yumurta yemedim sonra sonra :sinifsinif: Bal istedi canım bir lokma alayım dedim vee çeyrek ekmek yedim resmen bal ve haşhaşla bolbol katıklı.. ohaoldumsmile Yetmedi bir çokanat yedim yuvarlak olanlarından,sonra kendimi ağzıma bir browni tıkıştırırken buldum :1no2: Allah'ım Allah'ım ah bu beni ne yapmalıGözüm dönmüş resmen çıldırmış gibi saldırmışım her şeye senağlama mafoldumben İmdaaTTtt!!
Boyadım saçlarımıııııı =) koyu kumral değil ışıltılı kahve almışız kutuda görünce farkettim =))) kendi saç rengime yakın bir renk olmasını istiyordum oldu dibim geldi sorunu yaşamadan saçlarım kendine gelene ve çoğalana kadar boyatmamayı düşünüyorum.
tebriklerr kızlaaaralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
bizde pregantla birlikte 4.olmuşuz
SPOR LİSTESİ..
Zalimi.... ............720 dk.
YENA..................250 dk.
Zeynep957............165 dk.
Tombulkelebekim.....140 dk.
Badem13..............100dk.
Pregant nasıl oldu oğluş.?? Nesi vardı..??
Geçmiş olsun teyzemm a.s.çok sağol yenacım. boğaz enfeksiyonu yine. 2 ay önce olmuştu daha. doktor dedi ki bu kadar sık olmaya devam ederse ilerde bademcik ameliyatı olmak zorunda kalabilirben de olmuştum küçükken.
HHiiiii "yapamıcam" ne demek meruseCAN yapıcaksınn olumunekankayizsmile Kendini kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum;ama bu kilolar kötü hissetirdiği için gidecekler,çıtır kıtır hatunlar olcaamız için gidecekler,hayallerin önüne karlı karlı dağ oldukları için gidecekler,gidecekleRR!! kötükedihüsokötükedihüso Acuk zaman alabilir,nefsimizi,bedenimizi,ruhumuzu zorlayabilirler;ama katlanıcazz beraberce vericez her bir fazlalığı :Saruboceq:
Evdeki son kameralı cep telefonu da bir ay önce HAkk'ın rahmetine kavuştu ve foto mak yok :1no2: İnşallah en kısa zamanda gördüğüm foto mak önüne atlayıp koyucimmm bayanssulusmilebademcik resim koysana kıs. bakalım gözelliine aklinialirimsmile
Günaydın Kızlaaarrr
Yine sabahın köründe kalktım uyusana bahar yaaa Offff gözlerimden uyku akıyor resmen ama yatağa girince gözlerim cin gibi bakıyor mafoldumben
Ablam bugün ve yarın izinli bu akşam ablamın bir öğrencisine iftara gideceğiz. Öğrenci ablamı facebookta anası diye kaydetmiş kaydirigubbakcemile3 bende ablama onun bunun çocuğuna analık yapacağına evlende sıra bana gelsin dedim sempatiksalakcinni bana bir bakışı vardı anlatmıyım kaydirigubbakcemile3
Ablam uyansa saçımı boyatacam sabah gözlerimi ilk açtığımda şu aklıma geldi saç boyatmak orucu bozarmıAllahtan bozmuyormuş. Ben bir şeyi aklıma koyduğumda o anda yapmam lazım dün boyayı alınca ablama yalvardım şimdi boya diye sabah güneş gözüyle boyarık dedi. alsanaalsanasmile
Bütün edebiyatçılar böyle mi ya benim ablam ömür törpüsü dediğim dedik :sinifsinif:
Arkadaşım face deki profildeki saç rengin mi o?
yok canım o eski hali o bakır kahve bu da koyu kumral bunun resmini çekmedim daha çekince koyarım zaten facebooka bakarsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?