Tarhana ve menemen-cacık var menümde..cokacimcoook Yumurta-tavuk sorunsalını çözdüler..Çiğdem-yumurta sorunsalına doğru ilerliyorum;benden ne zaman tavuk çıkcak sempatiksalakcinni..:) badem 13 inaniyorum nevett
ne var menüde???yazda canim ceksin
Bir dilim kepek ekmeğiyle zemuszemusmenemeni neyle yiceksin?
Derdiniz ne sizin kuzum,beni diyetten kilolarımdan kendimden hayattan soğutmak mı emeliniz lülülülülülühmm affferin :) bende taze taptaze citir citir pideyle yiceksin sandimdi :) yanlis sanmisim
yook kiz aaaaaaaaaa üstüme iylik saglik azcik takiliyim dediydimbilmiyorumkismile
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.3
Giden 500 gr
Spor maalesef yok :1no2:
a.s Allah bozmasın,bu hafta feciydi diyet :kedi:;ama çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:tebrik ederim canım süpersin kilo alacağım derken yine iyi vermişsin
a.s Allah bozmasın,bu hafta feciydi diyet :kedi:;ama çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
Bugüne kaa yediklerimi toplasam burdan sonsuza yol olur yyaaw :CüvCüv: Tabi onlardan sonra yediğim haşhaşlı ballı pidelere rağmen bile kilo gitti sırnaşık şeyhakikaten canım metabolizmana şükret
bilmiyorumkismile Senin metabolizma da amma zorlu çıktı yahu,geliyim alıcam onun façasınıben dün sabah 63.0 idim ama bu sabah 63.3 geldim bildirimi buradan yapıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?