Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim bademim anlat bakalım..bende o kadar ingilizce parçalıyorum amerikalı hatunlara..yalnız en kaç kez yükledim..ama çalışmadı..üstelik yüklemesi 2 günü buldu..

Kusuruma bakma aplamm yyaaw,sahuru yatmadan yapıyoruz da yemedeydim ) Facede sohbetini etkinleştirsen daha kolay anlaşırdık,öyle olmaz mı??

merhaba kızlar...ben geldim...opuyorumnanaktan
Hoş geldin canımmmmm...Özledik seni...Doğa ile baş başa ne güzel bir tatil geçirmişsin.Bir süre idare eder seni ama İstanbul çabuk bozuyor insanın dengesini....
Askerimiz nasıl....Yerinden memnunmu...Keyfi ,sağlığı iyidir inşallah..
sağol canım birşey çıkmadı çok şükür çok korktum ama.))
Gözün aydın canım....Çok şükür... Kim zayıf ayol.....delikafaduldenSen bizi saymıyormusun...:roflol:Valla dışarsı şişman kaynıyor.Benim gözüm hep şişmanlarda...... Allah bozmasın.Tamamına erdirsin inşallah....:Saruboceq:
kızlar benden sizlere bi şarkı gelsin
biraz hareketlenelim hadiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
http://fizy.com/#s/1m88nk
Teşekkürler canım...Çok güzel... Allah sabır versin canım.Hiç kolay değil..Kıyamam sana Allah yardımcın olsun.Yüreğine ferahlık ve huzur versin;babacığınıda cennetine alsın inşallah.....:Saruboceq:
Valla bende en çok saygılı bağırma kısmını beğendimmm...:dance:
Valla yıllar neler öğretiyor bilseniz......Saygılı saygılı bağırabiliyorsunuz...Salon kadını imajınızı bozmadan....:roflol::roflol:
bu arada ben yarın bu saatlerde ancak internete bakabilirim.kilo bildirimimi yapayım şimdiden.
92.4 bugun itibariyle 1.5 kg vermiş bulunmaktayım bu hafta.sositososito
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
amiin can dostummm..kızlar iyiki varsınızz.daha önceleri nerelerdeydiniz????????
Mazi biraz bulanık Zeynepciğim...Şişko şişko oturuyorduk bir yerlerde galiba..Artık beraberiz önemli olan bu..Daima beraber inşallah..
Ay hiç kıyamam yaa...Bu gece çok içim acıdı...
Allah gelinciğine sabır versin inşallah..Çok zor.
Ne mutlu ona ki senin gibi bir annesi daha var...

YENACIĞIM;
İyi geceler. Nasılsın canım...
Ben sabah nasipse memlekete gideceğim.Şimdi de ablamın gelini taşınıyor..Biraz yardım edeyim.Gerçi bana yemek yaptırıp yaramaza oyun arkadaşı olarak tayin ederler ama bu da yardımdır.
Bu nedenle kilomu şimdi bildireyim.Taşınma nedeniyle internetleri kesilmiştir.Eğer önümüzdeki cumaya kadar dönemezsem o haftaki kilomu aynı diye geçermisin canım....
KİLOM: 96,200
SPOR: 1800 DK
........

Tamam BEYZUSÇUM
kolay gelsin size...
Kendine çok iyi bak..Sporda bir yanlışlık yok diimi...Çok fazla gibi geldi bana...

BEYZUSÇUM çıkıyorum ben iyi geceler,iyi yolculuklar sana...

iyi gecelr badem ve yena nasılsınız....
kızıma süt için kalkmıştım yarımsaat sonrada tel çalacak sahur için yatmadım artık .

yenacım ne tahlili diye sormuşsun bir yaşında yapılması gerekiyormuş kan tahlili canım tam kan ama çok az demir eksikliği çıktı birazda enfeksiyor drumuz ilaca gerek yok dedi ...
beyzus abla çok sağol

merhaba canlarim ,sahura kalktim da bir bakayim dedim,,kizlar sahurda ayiptir söylemesi iki lahmacun,bir parca cikolata,bir kücük kutiu yogurt yedimohaoldumsmile,,eee iftarda sadece elma olursa iki üc gün boyunca böyle götürmeler oldu:bbo:göya elma diyeti yapiyordum peehh...neyse bugün iftarda daha mantikli bir sekilde yigcem ,,yani elmadan uzak durayim diyorum...bakalim trtilcam simdi kac kiloyum??süprizzz,cizelgemi degistirmek nasip olacakmi bakalim? aslinda herlade 91 bucukdum basladigimda elma diyetine tamda bilemiyorum ya...

yok be bence elma diyeti iyi degilmisbilmiyorumkismile,,bir kilo felan verdim hesabima göre üc dört günde asla degmezzzz,,,yok yok yapmam daha...neyse suan baskülde 91 kilo ciktim,aceb sabah wc gittigimde bir yarim kilo daha gidermiki??,,gerci valla bendeniz sadece ayiptir söylemesi tek idrar icin wc yi kullanmaktayim ,malüm kabizlik sorunum oldugundan ancak 5-7 günde gerceklesiyor diygeri...neyse hadi canlarim iyi uykular,,yatayim biraz..

yok yok sabah gider bir yarim kilosu bence,,simdi suda ictimya,ben en iyisimi 90.5 olarak hesaplayayim kendimikaydirigubbakcemile3...

senin ne işin var manisada??? ben olsam gitmem manisaya falan evlenmeden.....

Neden ne olacakki canım insan sevdiğinin yanına gidemez mi hep o mu gelecek bilmiyorumkismile ben de gideyim göreyim oraları ilerde evlenirsek oturacağım evi görüp bileyim hem bu sene hiç tatil yapmadım en azından 3-5 gün gezmiş olurum opuyorumnanaktan zemuszemus

Günaydın Kızlar

Annem döndü ya sabahları geç saatlere kadar uyuyabilmek ne mümkün yine kalktım sabahın köründe ... Geçmişi okurken 1 saat geçti zaten
Regli olduğum ve oruç tutmadığım için sabah uyanınca tartıldım 120.3 buna da şükür 10 gündür sürekli yiyorum ve şuanda regliden dolayı şişliğim var.

Geçen hafta 120.0 bu hafta 120.3 Yenacığım
Sporda 100 dakika tempolu yürüyüş

Umarım en kısa sürede rejime geri dönebilirim K.H diyeti yapacağım ben onun çok etkili olacağını düşünüyorum ve psikolojimi ona ayarlıyorum.

çabuk geeeel :gitme::gitme:

yenacım......

başlangıç....117,1
geçen hafta......103,8
bu hafta............102,4
hedef...............90
giden..............1,4sositososito:lepi:

reglimin ikinci günü olmasına rağmen gitmiş çok mutluyum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…