Hoş geldin canımmmmm...Özledik seni...Doğa ile baş başa ne güzel bir tatil geçirmişsin.Bir süre idare eder seni ama İstanbul çabuk bozuyor insanın dengesini....merhaba kızlar...ben geldim...opuyorumnanaktan
Gözün aydın canım....Çok şükür...sağol canım birşey çıkmadı çok şükür çok korktum ama.))
Kim zayıf ayol.....delikafaduldenSen bizi saymıyormusun...:roflol:Valla dışarsı şişman kaynıyor.Benim gözüm hep şişmanlarda......ben hamburg danim canim...gurbetci olmak kolay degil.tr.burnumda tütüyor ah ah...ya ama tr.deki hatunlarimiz cok zayif sinir oluyorum valla,ben yanlarinda tabiri cahizse dana gibi kaliyorumsositososito...neyse bir aya kadar on kilo versem gene iyi olurum heralde...
Allah bozmasın.Tamamına erdirsin inşallah....:Saruboceq:Yenacım burda 3 tane ayrı sinema var üniversite ve caddedekinde fiyatlar en son 5 TL di ama oralara 2 senedir gitmiyorum. AVM içinde cinebonus var süper sinema salonları yaptılar oraya gidiyorum sürekli Öğrenci 7 TL Sivil 8 TL. Batıda büyük şehirlerde sinema biletleri 20 TL ye kadar çıkıyormuş oralarda sinemaya gitmekte zor valla bilmiyorumkismile Biz benim ısrarımla Büyükler diye bir filme gittik fragmanını izlemiştim komedidir güleriz diye ama çok sıkıcıydı saçmaydı. Ama başka bir filmin fragmanını gördüm o filme kesin gidicem adını hatırlamıyorum 3 eylülde sinemalarda diyordu. Aşkım yok ama yalnız giderim :)))
Valla ben de aşkımın hakkını ödeyemem Urfadaki işi sırf Erzuruma da uğrayabilmek için kabul etti 3 gündür yollarda yavrum çok yorulmuş kıyamam ben ona. O benim hayallerimin aşkı opuyorumnanaktan Allah ayırmaz mutluluğumuzu daim eder inşalllaaahhhh ve hayırlısıysa kısmetim odur da evleniriz umarım opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse 1 Ekimde de ben manisaya gideceğim.
Allahhh olmayan herkesin karşısına gönlüne göre en iyisini verir inşallaaahhhh :Saruboceq:
Teşekkürler canım...Çok güzel...kızlar benden sizlere bi şarkı gelsin
biraz hareketlenelim hadiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
http://fizy.com/#s/1m88nk
Allah sabır versin canım.Hiç kolay değil..Kıyamam sana Allah yardımcın olsun.Yüreğine ferahlık ve huzur versin;babacığınıda cennetine alsın inşallah.....:Saruboceq:Bilmiyorum canım ya babamı özledim herhalde 9 ay oldu babamı kaybedeli, ben hiç alışamadım ama... Onunla olduğum günleri hatırladım ağlarken sonra sanırım burnumun direği sızladı ondan ağladım.
Valla yıllar neler öğretiyor bilseniz......Saygılı saygılı bağırabiliyorsunuz...Salon kadını imajınızı bozmadan....:roflol::roflol:Valla bende en çok saygılı bağırma kısmını beğendimmm...:dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada ben yarın bu saatlerde ancak internete bakabilirim.kilo bildirimimi yapayım şimdiden.
92.4 bugun itibariyle 1.5 kg vermiş bulunmaktayım bu hafta.sositososito
Mazi biraz bulanık Zeynepciğim...Şişko şişko oturuyorduk bir yerlerde galiba..Artık beraberiz önemli olan bu..Daima beraber inşallah..amiin can dostummm..kızlar iyiki varsınızz.daha önceleri nerelerdeydiniz????????
sözün bittiği yerdeyim..böyle durumlarda kelimeler de kifayetsiz..15 gün evvel gelinim de geldiğinde bir ara baktım içerde ağlıyordu..benden gizlemeye çalıştı..özel değilse öğrenebilirmiyim dedim..annesini hatırlamış.2 sene evvel kanserden kaybetmişti.biz tanışamadık..kucağıma alıp saçını okşarken ağlaması içimi yaktı..en iyi ilaç zaman galiba..
YENACIĞIM;
İyi geceler. Nasılsın canım...
Ben sabah nasipse memlekete gideceğim.Şimdi de ablamın gelini taşınıyor..Biraz yardım edeyim.Gerçi bana yemek yaptırıp yaramaza oyun arkadaşı olarak tayin ederler ama bu da yardımdır.
Bu nedenle kilomu şimdi bildireyim.Taşınma nedeniyle internetleri kesilmiştir.Eğer önümüzdeki cumaya kadar dönemezsem o haftaki kilomu aynı diye geçermisin canım....
KİLOM: 96,200
SPOR: 1800 DK........
BEYZUSÇUM çıkıyorum ben iyi geceler,iyi yolculuklar sana...
senin ne işin var manisada??? ben olsam gitmem manisaya falan evlenmeden.....
YENACIĞIM;
İyi geceler. Nasılsın canım...
Ben sabah nasipse memlekete gideceğim.Şimdi de ablamın gelini taşınıyor..Biraz yardım edeyim.Gerçi bana yemek yaptırıp yaramaza oyun arkadaşı olarak tayin ederler ama bu da yardımdır.
Bu nedenle kilomu şimdi bildireyim.Taşınma nedeniyle internetleri kesilmiştir.Eğer önümüzdeki cumaya kadar dönemezsem o haftaki kilomu aynı diye geçermisin canım....
KİLOM: 96,200
SPOR: 1800 DK........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?