Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlü tebrik ederim canım montignac sana çok iyi geldi bende bir ara uğradım ama sonra bıraktım o topiği aeben çok güzel blgilendiriyor bende kb düşünüyorum bayram sonra inş yapabilirim

yağmurgözlü tebrik ederim canım montignac sana çok iyi geldi bende bir ara uğradım ama sonra bıraktım o topiği aeben çok güzel blgilendiriyor bende kb düşünüyorum bayram sonra inş yapabilirim

teşekkür ederim derincim...gerçekten monti bana çok iyi geldi...aebencim sağolsun hepimizin sorularına tek tek cevap veriyor...çok açıklayıcı bilgiler veriyor..memnunum bırakmayı hiç düşünmüyorum...

ben dün sabah tartıldığımda 63.0 idim çizelgemi de öyle değiştirdim..ama bu sabah tartılınca 63.3 geldim ( aslında kilo vermeme sevindim ama diş problemim olduğu için açlıktan görünen kilo kaybı bu..

merhaba bu hafta çok hasta oldum boyun fıtığı var bende o tuttu hiç kilo veremedim ama şükür ki o kadar yatmama ve hareket edemememe rağmen 114 kiloyum 300gr almışım

yenacım......

başlangıç....117,1
geçen hafta......103,8
bu hafta............102,4
hedef...............90
giden..............1,4sositososito:lepi:

reglimin ikinci günü olmasına rağmen gitmiş çok mutluyum...

seni kocaman tbrk ediyorum tatlım harika gidiosunnn

(ramazanda aldığım tatlıyı vücudun daha önce hiç almamıştı şekeri kesmedende ben kilo veremicem sanırım ( )

Kilo veren,veremeyen,alan cümle +90 ahalisine tebriklerr Ben daha tartılmadım;ama biliyorum ki artısıyla çıkacak bu hafta kilolar;ama durmak yok diyete devamm..

Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

seni kocaman tbrk ediyorum tatlım harika gidiosunnn

(ramazanda aldığım tatlıyı vücudun daha önce hiç almamıştı şekeri kesmedende ben kilo veremicem sanırım ( )

canım çok teşekkür ederim..o kadar mutluyumki ikili rakamlara çok az kaldı...bayrama görürmüyüm acaba???? seçilcim toparla kendini almak çok kolay tatlım da vermek çok zor bunu sen benden çok daha iiyi biliyorsun o kadar kilo vermiş biri olarak bunu yapma kendine güzelim...kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kilom 114 az önce tartıldım geçen hafta 115 ti yani giden 1 kilo ama akşama kesinlikle alırım evde yemeğe misafir var hep zararlı yemekler yapıldı ne yapacağım bakalım

Hep böyle oluyor bana ya her başladığım rejim ramazanın gelmesiyle son buluyor ama bu sefer ramazandan sonra daha çok asılacağım rejime ve spora günde en az 1 saat yürüyüş ya da leslie şart koşuyorum kendime... bir daha ki ramazana 11 ay var ben 11 ayda veririm zaten kilolarımı yani inşallaaahhhhh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…