Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlü tebrikler canım montiye devam...

yenacım ellerine sağlık canım ama gördüğüm rakam bence yalnış bir haftada olamaz ama oluyor bende geçen pazartesi günü 117.5 gördüm tam tamına 2.5 kilo fazlaydım hemen oruca başladım hasta olduğum için erteliyordum hastayım diye ve şükür normale döndüm

zeynep abla ne güzel olur vallahi ben bu kv nin yanından taşınmadan zayıflayamayacağım yoksa yine iki tepsi su böreği yaptı bugün gelde yeme ..

çk kötüyüm arkadaşlar yarın oruç tutmayabilirim saat 3 ten sonra damarlarım büzüştü sanki çölde gibiydim çok kötü oldum 5 gibi orucu bozmayı bile düşündüm ve iftarı 7 bardak su ile açtım ve sonrasında heryerime ağrıu girdi kalbim çarpmaya başladı ve hala çarpıyor

selam kizlar nasilsiniz?bildiri gunu oldugunu tamamen unutmusum sagolsun bademcim hatirlatti yalniz bu hafta beni izinli olarak kabul ederseniz sevinirim tskler

Ohhh maşalllaaah herkes burda ilk defa +90 topicini bu kadar kalabalık görüyorum =)))
Kilo veren spor yapan ve aylık kilo kaybında ilk 3e giren bütün hatunları topyekün kutluyorum Allah devamını getirir umarım ganiiii ganiiii... Kilo verme isteğim hat safhada ve psikolojimi acayip şekilde hazırlıyorum ve en kısa sürede en hızlı şekilde geri dönüyorum Allahın izniyle.

bugün daha iyiyim bitanem sağol.. lunaazul selamını da söyledi çook teşekkür ederim..sen nasılsın?olumunekankayizsmile

canim tebrik ediyorum seni cok guzel kilo vermissin ve super spor yapmissiniyi olmana cok sevindim.ben okadar yogunum ki hic vaktim olmadi kk ya carsamba gunu kiz kardesim geldi izinden dondu biraz ona yardim falan ettim annem yegenlerime bakiyor ona yardim ettim oructu iftardi derken inan aksamlari kolumu kaldiracak gucum kalmiyor:çok üzgünüm:

canım çok spor yaptım da güzel kilo falan veremedim maalesef bu kayıplar hep diş yüzünden bir şey yiyemediğim için kandırıcı

ya millet neen yazmiyonuz?uyuyonuzmu pc basinda allahallah

yok be güzelim buralardayım ama başka kanallarda takılıyoruz

nasılsın diye soracaktım ama geçmişi okudum çok yorulmuşsun

şimdi biraz daha iyisin galiba aramıza tekrar döndüğüne göre

ve dönmene sevindimm.....

kilo bildirimine bakmadım ne yaptın durum ne canım

bende bakmadim canim ya bilmek istemiyorum regl oldum yuzuklerim bile olmuyor okadar sistim berbat hissediyorum bu halde baskule cikarsam cooooooook fena olabilr en iyisi cikmamak dedim cikmadim haftaya insallah ayni kalisam bile suku yani.

buarda seni tebrik ediyorum 3. olmussun devami gelsin insallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…