Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geçen hafta senen gibiydim

şişkinlik yüzündün ibre 91 leri gösteriyordu hemen eyvahhhhh yandım triplerine girdim

çünkü ramazan nedeniyle ö yle aman aman rejim yapmıyordum( hala yapmıyorum bu arada )

bu hafta tartılırken dedim yok ben bu haftada yüksek çıkarım ama sonuç şaşırtıcı oldu 1 kg gitmiş

umarım haftaya senin giden kiloların benimkinden kat kat fazla olur...:Saruboceq:

ayy canim arkadasim ya agzindan bal damliyor vallhi nerde o gunler ramazan gecmeden benden bir gram gitmicek gibi daha fazla almadan kapatirsam daha ne isterim bennmafoldumben

ayy canim arkadasim ya agzindan bal damliyor vallhi nerde o gunler ramazan gecmeden benden bir gram gitmicek gibi daha fazla almadan kapatirsam daha ne isterim bennmafoldumben

ama meruse böyle olmuyorrrrrr

blackle neden çok iyi anlaştınız , sen böyle konuşunca daha iyi anlıyorumm

canım benim kendini kötü şartlandırma verecem gidecek kilolarım de

iyi düşünn, iyi olsun...

kendini çok fazla kasma o zaman bedeninde kendini kilitliyor biraz rahat ol canım benim olumunekankayizsmile

Kızlar DOĞAnın Phyto Slim Çayını herkes öneriyor imkanı olan alsın vucutta ödem şişkinlik bırakmıyormuş migrosta ve carrefourda var 3-4 TL birşey fiyatı. İçinde 3-5 tane ot var ödeme iyi gelenlerden. Bende vardı da içmiyordum şimdi ona başlıyorum artık hergün en az 1 fincan ondan 2 fincan yeşil çay 1 fincan da ısırgan otu çayı içmem lazım dolapta beni bekliyorlar boş boş ...

bendede öyle bir alışkanlık yok ot çöp çaylarını sevmiyorum alışkanlık işte...

ama kızlarıma hep ot çayları içiyorum , siyah çay onlara yasakk:mymeka:

keşke annemde beni alıştırsaydı ama bizim zamanımızda öyle o kadar çok çay bilinmezdiki

şimdide damak tadıma uymuyor içemiyorum ama içenleri tebrik ediyorum :lepi:

Bugün sabah erken kalktığım için öğlen 2 gibi uyudum akşam 5 gibi uyandım çok tatlı oluyor gündüz uykusu ya =)) Ondan bu akşam bu saate kadar oturabildim normalde tavuğun tekiyim bilirsiniz Aşkımda otobüste Dün burdan Sakaryaya gitmişti işini bitirmiş Manisaya geçiyor şimdi. Aşkım benim 5 gündür yollarda helak oldu.
İş ilanlarına baktım o taraflarda iş bulsam kendime izmir-manisa tarafı gidip orda bir hayat kursam kendime ama iş lazım işte iyi bir iş ...
İyi geceler hanımlar...

ah bir rahat olabilsem ben her konuda kasarim kedimi biraz pimpirikli tikliyim galiba aslinda kilo yonunde deniyorum iyi dusunmeyi ama tarti oynamayinca yani oynuyorda yalnis tarafa eh ozamanda iyi dusuncelerim tekrar kotuye donuyor.ama insallah ramazan bitsin son surat devam opuyorumnanaktanbayanssulusmile

hoşgeldin napalım takılıyoruz işte

mutfakta bir ton bulaşık beni bekliyor ama ben internet başındayım mafoldumben

sen nasılsın ?

:roflol: ay ne tesadüf. annem bisürü bulaşık bırakıp gitti evden :) ben de internet başına uçtum

canım benim bende kendimi ramazan sonrası diye şartlandırıyorum

ama yinede ufak ufak dikkat edince gidebiliyor ( kendimden biliyorum )

mesela benim en fazla dikkat etmem gereken şeyler ekmek ve şeker inan sadece bunlara dikkat ettim ve 1 kg gitti

eminim seninde böyle sana yaramadığını bildiğin ama dayanamayıp yediğin şeyler vardır

bunlara dikkat edersen sen hissetmeden kilo vereceksin ( ramazanda bile )

hosgeldin zeynep ablam valla citirlar kalabalik gorunuyor ama pek bir sakin ortalik.canlandir biraz ortami ablam yaaopuyorumnanaktan

hafta sonu yorgunluğudur.malum birde orucu yarıladılar nerdeyse..bu sıcakların da gideceği yok gibi.kızlar şu terleten bel kemerlerinden alan varmı?ama etkisi iyi olan.ben gitti gidiyordan aldım.uyduruk çıktı..bildiğiniz iyi bir marka var mı?Dr.Öz.de tavsiye ediyor..
hadi cevaplayın..on saat bekletmeyin burda..

:roflol: ay ne tesadüf. annem bisürü bulaşık bırakıp gitti evden :) ben de internet başına uçtum

bizim bulaşıkları kimse bırakmadı

gündüz ben işteyken çocukların yemek bulaşıkları ve akşam yemeği bulaşıkları bir araya geldi ve sonuç ortada :bbo:

ama ben nerdeyim internette buyrunnnnnnnnn

bilmiyorum ablacim hangi marka iyi ama benim bir sauna shortum var allahim gidimmi suyum cikiyor resmen ama ses yaptigi icin giymiyorum hasurhusur pek gicik oluyo

canlarim yemek sonrasi hemencecik yikayiverin bulasiklarinizi sonra
internette.yoksa oyle bir agirlik cokerki insanin ustune o bulasik buyurde buyursempatiksalakcinni

valla bu ramazan bana hiç ağırlık çökmüyor çok ilginç

ama serde tembellik var birde eşim işte olunca

salladım gitti

o evde olunca mutfağı hemen hallediyorum ama o olmayınca bekliyor bulaşıklar nedense CADIARZU

yıkar yatarım sabah onlarla uğraşamam zaten :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…