yok uyumuyoruz..ne yazmışsınız ona bakıyorum..
bende bakmadim canim ya bilmek istemiyorum regl oldum yuzuklerim bile olmuyor okadar sistim berbat hissediyorum bu halde baskule cikarsam cooooooook fena olabilr en iyisi cikmamak dedim cikmadim haftaya insallah ayni kalisam bile suku yani.
buarda seni tebrik ediyorum 3. olmussun devami gelsin insallah:1hug:
bende geçen hafta senen gibiydim
şişkinlik yüzündün ibre 91 leri gösteriyordu hemen eyvahhhhh yandım triplerine girdim
çünkü ramazan nedeniyle ö yle aman aman rejim yapmıyordum( hala yapmıyorum bu arada )
bu hafta tartılırken dedim yok ben bu haftada yüksek çıkarım ama sonuç şaşırtıcı oldu 1 kg gitmiş
umarım haftaya senin giden kiloların benimkinden kat kat fazla olur...:Saruboceq:
ayy canim arkadasim ya agzindan bal damliyor vallhi nerde o gunler ramazan gecmeden benden bir gram gitmicek gibi daha fazla almadan kapatirsam daha ne isterim bennmafoldumben
ya millet neen yazmiyonuz?uyuyonuzmu pc basinda allahallah
Kızlar DOĞAnın Phyto Slim Çayını herkes öneriyor imkanı olan alsın vucutta ödem şişkinlik bırakmıyormuş migrosta ve carrefourda var 3-4 TL birşey fiyatı. İçinde 3-5 tane ot var ödeme iyi gelenlerden. Bende vardı da içmiyordum şimdi ona başlıyorum artık hergün en az 1 fincan ondan 2 fincan yeşil çay 1 fincan da ısırgan otu çayı içmem lazım dolapta beni bekliyorlar boş boş ...
ama meruse böyle olmuyorrrrrr
blackle neden çok iyi anlaştınız , sen böyle konuşunca daha iyi anlıyorumm
canım benim kendini kötü şartlandırma verecem gidecek kilolarım de
iyi düşünn, iyi olsun...
kendini çok fazla kasma o zaman bedeninde kendini kilitliyor biraz rahat ol canım benim olumunekankayizsmile
selam yavrular. napıyonuz
canım kusura bakma ben nöbetteyim işler var biraz
hoşgeldin napalım takılıyoruz işte
mutfakta bir ton bulaşık beni bekliyor ama ben internet başındayım mafoldumben
sen nasılsın ?
selam yavrular. napıyonuz
ah bir rahat olabilsem ben her konuda kasarim kedimi biraz pimpirikli tikliyim galiba aslinda kilo yonunde deniyorum iyi dusunmeyi ama tarti oynamayinca yani oynuyorda yalnis tarafa eh ozamanda iyi dusuncelerim tekrar kotuye donuyor.ama insallah ramazan bitsin son surat devam opuyorumnanaktanbayanssulusmile
hosgeldin zeynep ablam valla citirlar kalabalik gorunuyor ama pek bir sakin ortalik.canlandir biraz ortami ablam yaaopuyorumnanaktan
:roflol: ay ne tesadüf. annem bisürü bulaşık bırakıp gitti evden :) ben de internet başına uçtum
:roflol: ay ne tesadüf. annem bisürü bulaşık bırakıp gitti evden :) ben de internet başına uçtum
hafta sonu yorgunluğudur.malum birde orucu yarıladılar nerdeyse..bu sıcakların da gideceği yok gibi.kızlar şu terleten bel kemerlerinden alan varmı?ama etkisi iyi olan.ben gitti gidiyordan aldım.uyduruk çıktı..bildiğiniz iyi bir marka var mı?Dr.Öz.de tavsiye ediyor..
hadi cevaplayın..on saat bekletmeyin burda..
canlarim yemek sonrasi hemencecik yikayiverin bulasiklarinizi sonra
internette.yoksa oyle bir agirlik cokerki insanin ustune o bulasik buyurde buyursempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?