Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dayanamayip yedigim seyler olmazmi neler neler acayip acildi istahim herseyi yiyesim var oyle yemekte degil nerde ivir zivir onlari cekiyor canim eh onlarda kilo yapiyor malesefmafoldumben

amaaan biraz bekleyiversinler nolcek bacım. keyfin yerinde olsun da yıkarsın nasılsa.

bilmiyorum ablacim hangi marka iyi ama benim bir sauna shortum var allahim gidimmi suyum cikiyor resmen ama ses yaptigi icin giymiyorum hasurhusur pek gicik oluyo

ben de kullandım bi ara. benim spor hocası satmıştı bana. bi de lut gölü tuzu vardı. onu sürüp giyiyodum. işe yaradı mı derseniz pek anlamadım aslında.

masallah ne diyim bende hem tembellik hemde agirlik oluyor malesef.

evet ya esler olmayinca dah bir rahat takiliyoruz bende oyle keyfim gelince yaparim islerimi ama o olunca otamatige baglanmis gibi bitirim isimidelikafadulden

dayanamayip yedigim seyler olmazmi neler neler acayip acildi istahim herseyi yiyesim var oyle yemekte degil nerde ivir zivir onlari cekiyor canim eh onlarda kilo yapiyor malesefmafoldumben

kendini tut demesi kolay ama

canın isteyince kendini tutmak çok zor olur bilirim

ama dişimizi sıkıp tutmak lazım canım ya...

o yediğin ıvır zıvırların hiç bir faydası yokki sadece bize yük

ne karnın doyuyor nede vücuduna bir faydası var

kendini başka bir şeye kanalize et

yada aklına onlardan yemek geldiği zaman seni tıkayan yemek isteğini bastıracak bir şeyler ye

ben mesela sade maden suyunu çok severim ve öyle bir durum olduğu zaman soda içiyorum ve canım birşey yemek istemiyor...

sende bu tarz kendini oyalayacak 0 kalorili birşeyler bulabilirsin kendi zevkine göre

esler demisken benimki geldi pcde isi varmis eh vermekten baska carem olmadigindan istemiyerek ayriliyorum aranizda.hepinize iyi geceler tatli ruyalar citirlar!

bilmiyorum ablacim hangi marka iyi ama benim bir sauna shortum var allahim gidimmi suyum cikiyor resmen ama ses yaptigi icin giymiyorum hasurhusur pek gicik oluyo

benimde eşofmanım vardı..çamaşır makinasına atıp dereceyi de yanlışlıkla beyazlara ayarlayınca acaip bir şey çıktı..büzüldüü.

ben de senden farklı değilim meruseciğim her konuda pimpirikliyim kilo konusunda rahat olmaya çalışsam da bukadar dikkat edip bu kadar da spor yapıp verememek eminim herkesi bu hale sokardı..lunaazul canım sen de benim kadar uğraşıp veremesen hala pozitif olabilir misin acaba cidden merak etmiyor değilim ?

Canım haklısın biliyorum senin durumunu

haklısın belkide ben senin kadar inatçı olamazdım sanırım

ama bazen biraz rahat olmakta da fayda var diye düşünüyorum

biraz kendini rahatlatman lazım

sen kendine arada izinde versen bile

sürekli aklında bunları yedim ama kilo alıcam diye bir şartlandırma var

benim kasıtm bu yöndeydi kendini sürekli kötü olacak şekilde yönlendirmen

kırdıysam kusura bakma bilmiyorumkismile

acaba insülin direncin mi var.baktırdınmı?

iyiyim canım.A.T.sensin de A.soylu kim onu çözemedim.sen ne güzel 73 lerdesin..darısı başımıza

sağol canım. inşallah. evet ben de tanımıyorum. facebooka yeni dadandım. bisürü kişi oluverdi birden anlamadım. ama hepsi KKdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…