hosgeldin pragantcima.s.
canım benim bende kendimi ramazan sonrası diye şartlandırıyorum
ama yinede ufak ufak dikkat edince gidebiliyor ( kendimden biliyorum )
mesela benim en fazla dikkat etmem gereken şeyler ekmek ve şeker inan sadece bunlara dikkat ettim ve 1 kg gitti
eminim seninde böyle sana yaramadığını bildiğin ama dayanamayıp yediğin şeyler vardır
bunlara dikkat edersen sen hissetmeden kilo vereceksin ( ramazanda bile )
canlarim yemek sonrasi hemencecik yikayiverin bulasiklarinizi sonra
internette.yoksa oyle bir agirlik cokerki insanin ustune o bulasik buyurde buyursempatiksalakcinni
hoşbulduk canım. çocukların çok tatlılar. yalnız küçüklük halleriydi dimi onlar.
bizim bulaşıkları kimse bırakmadı
gündüz ben işteyken çocukların yemek bulaşıkları ve akşam yemeği bulaşıkları bir araya geldi ve sonuç ortada :bbo:
ama ben nerdeyim internette buyrunnnnnnnnn
bilmiyorum ablacim hangi marka iyi ama benim bir sauna shortum var allahim gidimmi suyum cikiyor resmen ama ses yaptigi icin giymiyorum hasurhusur pek gicik oluyo
valla bu ramazan bana hiç ağırlık çökmüyor çok ilginç
ama serde tembellik var birde eşim işte olunca
salladım gitti
o evde olunca mutfağı hemen hallediyorum ama o olmayınca bekliyor bulaşıklar nedense CADIARZU
yıkar yatarım sabah onlarla uğraşamam zaten :bbo:
dayanamayip yedigim seyler olmazmi neler neler acayip acildi istahim herseyi yiyesim var oyle yemekte degil nerde ivir zivir onlari cekiyor canim eh onlarda kilo yapiyor malesefmafoldumben
bebekleri gorduysen onlar yegenlerim.benimkilerin simdiki halleride var
bilmiyorum ablacim hangi marka iyi ama benim bir sauna shortum var allahim gidimmi suyum cikiyor resmen ama ses yaptigi icin giymiyorum hasurhusur pek gicik oluyo
benimde eşofmanım vardı..çamaşır makinasına atıp dereceyi de yanlışlıkla beyazlara ayarlayınca acaip bir şey çıktı..büzüldüü.
esler demisken benimki geldi pcde isi varmis eh vermekten baska carem olmadigindan istemiyerek ayriliyorum aranizda.hepinize iyi geceler tatli ruyalar citirlar!
esler demisken benimki geldi pcde isi varmis eh vermekten baska carem olmadigindan istemiyerek ayriliyorum aranizda.hepinize iyi geceler tatli ruyalar citirlar!
zeynepçim merhaba nasılsın canım?
ben de senden farklı değilim meruseciğim her konuda pimpirikliyim kilo konusunda rahat olmaya çalışsam da bukadar dikkat edip bu kadar da spor yapıp verememek eminim herkesi bu hale sokardı..lunaazul canım sen de benim kadar uğraşıp veremesen hala pozitif olabilir misin acaba cidden merak etmiyor değilim ?
ben de senden farklı değilim meruseciğim her konuda pimpirikliyim kilo konusunda rahat olmaya çalışsam da bukadar dikkat edip bu kadar da spor yapıp verememek eminim herkesi bu hale sokardı..lunaazul canım sen de benim kadar uğraşıp veremesen hala pozitif olabilir misin acaba cidden merak etmiyor değilim ?
iyiyim canım.A.T.sensin de A.soylu kim onu çözemedim.sen ne güzel 73 lerdesin..darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?