Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar söyle cizelgeme bakyiorumda,,allahima hamd olsun kilo vermisim,ama daha 20 küsür kilo vermem gerekiyor oy anam oy,nasil vericem ben bu kilolari? ben aslinda cok zor kilo veren biriyim,kabizlikda mevcüt..ahh nasil aldik bu lanet olasi kilolari bazen cok kiziyorum kendime

kıs öle deme. boru mu 27 kilo vermişsin maşallah.

ben sana kırılmam ki tatlım biliyorsun ama cidden çok zor bir durum bu kadar mücadele edip sonucunu görememek..badem de şaşıp kalıyor yaptıklarım ve yediklerim sonucu bu kadar az kilo gitmesine sürekli takılmasına beni tanıyan herkes inatçı bir bünyem ağır bir metabolizmam olduğunu biliyor ne yazık ki

kıyamam sana

ama benim sana dediğim motivasyon yapmaya çalışman lazım....

bak bugün kilo verdiğin halde hemen ne yaptın sen

ben aslında kilo vermezdim ama dişlerimden dolayı sürekli sıvı tükettiğim için

kilo verdim diye yazmıştın meruseye

önemli olan kilo vermen canım benim

kendini ve bünyeni ikna etmen lazım

sen kilo verdiğin halde bunu bile bir bahanenin arkasında durup keyfini çıkarmıyorsun :umursamaz:

Son düzenleme:
slmlar kızlar sabah aşırı bir karın mide ağrısıyla uyandım çok fenaydım ölüyorum zannediyorum bir yandan buz gibiyim bir yandan terler boşalıyor üstümden allahtan dün niyetlenmedim başım ağrıyor sabah geçmiş olursa niyetlenirim didim ama işte daha kötüsü geldi başıma soda içtim acıcık 1-2 yudum olmadı kusayım belki çok doldurdum mideyi dedim keşke kusmasaydım bir nebze olsun ağrı gitti ama daha kötü bir şeyle karşılaştım midemden et parçaları çıktı iğrendim resmen neden olabilirki pazartesi doktora gitcem ama sinrsel ve stresten olduğunun farkındayım annemede olmuştu bir sinir faciası sonrasında neyse kızlar böyle işte

Günaydın Kızlar

Geçmiş Olsun Zalimi. Ama takma kafana olur böle şeyler arada bana çok sık olur mesela.

Bugün reglimin son günü yarın tekrar oruç tutmaya başlayacağım Allahın izniyle. 10 gün ramazan 3 gün bayram 13 gün ... 2 hafta sonra deli gibi rejime sarılacak +90 ahalisi görüyorum korkun bizden pis kilolar.

Ppüüff yaa ben bi biberiye çayı içiyordum,onu da içmiyorum artık bilmiyorumkismile Orucumu açınca deli gibi çay içesim geliyor sempatiksalakcinni Vee evet iki hafta sonra çılgın gibi diyet ve spor yapcemm kaydirigubbakcemile2

Yavriim seni o kaa iyi anlıyorum ki,günde 2 saat spor yaptığım ve diyetime çok çok dikkat ettiğim bir hafta sadece 500 gr gitmişti yaşadığım mutsuzlukk,Allah'ım bi daha yaşatmasın mafoldumben Yyaaw buarada sen kilo veremiyorsundur;ama inceliyorsundur belki hee yavrimm bilmiyorumkismile Kıyafetlerinden falan fark ediyor musun bi incelme??

Geçmiş olsun yavriim a.s. Et parçası çıktı derken :uhm:

bir arkadaşımın demesi şu şekilde çidoşum

midenin ne kadar kısmında kanama oluşunca mide asiti bu kanı pıhtılaştırarak bir kütle haline getirir

kendisi gastroloji bölümünde çalıştığı için hemen gel salı günü dedi

acile gel dedi oradada iyi bakılmıyor gerçek doktoru olmuyor

birşey varsa zaten geçmez o güne

endeskopi isteriz hemen bir bakılsın ülserin bile habercisi olabilir dedi

ama zannetmem o kadar ciddi bişi olsun

Kızzzzllllaaarr iftar için en hafif tatlı hangisi olur hem lezzetli hem de hafif bir tatlı tarifi verermisiniz

altına sütle ıslatılıp dizilmiş bisküvi üzerine pudign süslemek için hindistan cevizi şöyle çıtır çıtır yeni kurutulmuş tazecik

irmik tatlısıda olur ama ben pek sevmem

yalancı tavuk göğsüde olabilir

onu da pek sevmem

künefe ye hafif hafifakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…