kizlar söyle cizelgeme bakyiorumda,,allahima hamd olsun kilo vermisim,ama daha 20 küsür kilo vermem gerekiyor oy anam oy,nasil vericem ben bu kilolari? ben aslinda cok zor kilo veren biriyim,kabizlikda mevcüt..ahh nasil aldik bu lanet olasi kilolari bazen cok kiziyorum kendime
kıs öle deme. boru mu 27 kilo vermişsin maşallah.
Canım haklısın biliyorum senin durumunu
haklısın belkide ben senin kadar inatçı olamazdım sanırım
ama bazen biraz rahat olmakta da fayda var diye düşünüyorum
biraz kendini rahatlatman lazım
sen kendine arada izinde versen bile
sürekli aklında bunları yedim ama kilo alıcam diye bir şartlandırma var
benim kasıtm bu yöndeydi kendini sürekli kötü olacak şekilde yönlendirmen
kırdıysam kusura bakma bilmiyorumkismile
ben sana kırılmam ki tatlım biliyorsun ama cidden çok zor bir durum bu kadar mücadele edip sonucunu görememek..badem de şaşıp kalıyor yaptıklarım ve yediklerim sonucu bu kadar az kilo gitmesine sürekli takılmasına beni tanıyan herkes inatçı bir bünyem ağır bir metabolizmam olduğunu biliyor ne yazık ki
Ppüüff yaa ben bi biberiye çayı içiyordum,onu da içmiyorum artık bilmiyorumkismile Orucumu açınca deli gibi çay içesim geliyor sempatiksalakcinni Vee evet iki hafta sonra çılgın gibi diyet ve spor yapcemm kaydirigubbakcemile2Kızlar DOĞAnın Phyto Slim Çayını herkes öneriyor imkanı olan alsın vucutta ödem şişkinlik bırakmıyormuş migrosta ve carrefourda var 3-4 TL birşey fiyatı. İçinde 3-5 tane ot var ödeme iyi gelenlerden. Bende vardı da içmiyordum şimdi ona başlıyorum artık hergün en az 1 fincan ondan 2 fincan yeşil çay 1 fincan da ısırgan otu çayı içmem lazım dolapta beni bekliyorlar boş boş ...
Yavriim seni o kaa iyi anlıyorum ki,günde 2 saat spor yaptığım ve diyetime çok çok dikkat ettiğim bir hafta sadece 500 gr gitmişti yaşadığım mutsuzlukk,Allah'ım bi daha yaşatmasın mafoldumben Yyaaw buarada sen kilo veremiyorsundur;ama inceliyorsundur belki hee yavrimm bilmiyorumkismile Kıyafetlerinden falan fark ediyor musun bi incelme??ben de senden farklı değilim meruseciğim her konuda pimpirikliyim kilo konusunda rahat olmaya çalışsam da bukadar dikkat edip bu kadar da spor yapıp verememek eminim herkesi bu hale sokardı..lunaazul canım sen de benim kadar uğraşıp veremesen hala pozitif olabilir misin acaba cidden merak etmiyor değilim ?
Geçmiş olsun yavriim a.s. Et parçası çıktı derken :uhm:slmlar kızlar sabah aşırı bir karın mide ağrısıyla uyandım çok fenaydım ölüyorum zannediyorum bir yandan buz gibiyim bir yandan terler boşalıyor üstümden allahtan dün niyetlenmedim başım ağrıyor sabah geçmiş olursa niyetlenirim didim ama işte daha kötüsü geldi başıma soda içtim acıcık 1-2 yudum olmadı kusayım belki çok doldurdum mideyi dedim keşke kusmasaydım bir nebze olsun ağrı gitti ama daha kötü bir şeyle karşılaştım midemden et parçaları çıktı iğrendim resmen neden olabilirki pazartesi doktora gitcem ama sinrsel ve stresten olduğunun farkındayım annemede olmuştu bir sinir faciası sonrasında neyse kızlar böyle işte
Kızzzzllllaaarr iftar için en hafif tatlı hangisi olur hem lezzetli hem de hafif bir tatlı tarifi verermisiniz
Çok doğru bir öneri,hafif hafif yersiniz zemuszemus laelaelaelaelae
Künefe...:icecream:lülülülülülü:kedi:
Orda söz sanatı yaptım ben sırnaşık şeykünefe
hafif
akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?