Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menüm
Sabah
sucuklu yumurta ( 1 yumurtalı),2 dilim salam,2 dilim kaşar.1 dilim uno light ekmek.1 fincan 5i1yerde çay
Ara
1 mandalina
Öğle
1 konserve ton balığı (160 gr)
ara
2 dilim kaşar
1 sosis
Akşam
2 kaşık taze fasülye
1 dilim uno light ( yememem lazımdı biliyorum ama canım çooook istedi. )
acıkırsam tavuk yiycem =))) bu KH diyetinde yeme saat sınır yok en çok onu seviyorum opuyorumnanaktan
25 dakika leslie,10 dakika oryantal,5 dakika kondisyon bisikleti,5 dakika kol egzersizi birazdan da dışarı çıkacağım en az yarım saat yürürüm sempatiksalakcinni

Şimdi ben takarım biliyormusun kim o diye...

Böylede tuhaf bir tarafım var..:))
Eva Gardner e benziyor sanki...Belkide sanatçı değildir.Çizim çünkü....

Hiç ağlama sakın canım.Vereceğin kiloların seni nasıl mutlu edeceğini düşün....Amaaaann boşver iskenderde yağlıdır mideni bozar.Ne yapacaksın döneri iskenderi....
diyet kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin

gerçi bir ablam bunun değişiğini söylüyorda değiştirp kendimize uyarlayalım şşşş ayıp

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben tırstım zaten baharcım ya billur cok yemedım kı yaw kızlar yazıyorum yedıgım herşeyi fazla yedin diyosanız bidaha billur ne derse onu yiyecegim sabah 8 40 kalktım kızlarla alanladıgımız programı yatıpm sonra cavdar ekmek yedım 1 dılım 5 kucuk parca domates peynır cay sonra kızlarla laklak etım yesıl cay ıctım sonra sonra malum acıktım ıkı tane sulu köfte yanı 4 5 tane patetes sulu koftede vardı ama kızartma degıl kızlar sonra 1 kepce lahana corbası İ(igrenc) yarım saat sonra fırın da balık ıkı dlım de ekmek yarım saatte yuruyus yaptım dıllere destan sonra da bı soda ıctım şimdi de yazıyom siz soyleyın kk halkı billurun sopasını hakkettım mı:mymeka::tomato:

kaydirigubbakcemile5
hersey var bun da yahu :dance:

hahahahhaaa :)))))))))))) hakettiiin yok yok iyi gidiosun ama patates ve pirinçten uzak dur ve o cipslerden küçük hanım alsanaalsanasmile

Sen kocaman bir öpücük haketmişsin Şeniz yavrum maşallah güzel liste ama acıkmayacak mısın peki ?

blackandwhite canım bu rejim senin için daha ideal olur çünkü senin vereceğin kg çok az istersen bir dene ben paylaşayım da selintepe paylaşmış ondan aldım bende

SAF PROTEİN DİYETİ

Arkadaşlar, bu diyet yaklaşık 70 yıldır uygulanmakta olan bir diyet. Diyetin en önemli özelliği ilk etapta acilen kilo verdirmesi. Çok acil kilo vermek isteyenler, daha sonrasında da yine aşamalar halinde devam ettirebilecekler başlamalı. Diğer şekliyle sakıncalı olabilecek bir diyet.

BİRİNCİ AŞAMA:
Diyetin birinci aşaması 5 ila 10 gün sürüyor. Vermeniz gereken kilonuz ne kadar çok ise o kadar çok gün saf protein diyeti yapıyorsunuz. Örneğin 80 kiloysanız 5 gün, 100 ve üzeri kilolarda iseniz 10 gün yapıyorsunuz.
BİRİNCİ AŞAMADA YİYEBİLECEĞİNİZ GIDALAR:
Diyetin birinci aşamasında 0 yağlı süt, 0 yağlı peynir, 0 yağlı yoğurt, derisiz haşlanmış ya da ızgara tavuk, her çeşit balık, yağsız kırmızı et, tavuk ciğeri ve diğer yağsız tüm sakatatlar ve yumurta serbest. Bu yazdıklarımdan çatlayana kadar yemek serbest ama başka hiçbirşey yok.Birinci aşamada formül hiç yağ almamak. Ve yukarıda yazdığım besinlerin haricinde hiçbirşey ama hiçbirşey (bir lokma dahi olsa) yememek. Tadına dahi bakmamak. Bunların haricinde günlük 2 lt su içiliyor. Tatlandırıcılı içecekler ve diyet cola serbest.
Birinci aşamada bu kurallara uyulduğu taktirde kayda değer bir kilo kaybı gözlemleniyor.
İKİNCİ AŞAMA:
Bu beş veya on günlük süreç bittiğinde ikinci aşamaya geçiliyor. İkinci aşama da yine birinci aşamayı 5 gün yaptıysanız 5, 10 gün yaptıysanız 10 gün sürüyor.
İKİNCİ AŞAMADA YİYEBİLECEĞİNİZ GIDALAR:
İkinci aşamada yukarıda yazdığım besinlerin yanı sıra tüm yeşil ve diğer sebzeleri de istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. (Mısır, havuç ve bezelye hariç) Yani patlıcan, domates, salatalık, maydanoz, marul, soğan, fasulye, kabak, mantar, biber, enginar, brokoli vs vs istediğiniz sebzeyi yine yağsız olmak koşuluyla istediğiniz et ve yumurta türüyle birlikte pişirip istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Yine günlük 2 lt su mecburi, tatlandırıcılar ve diyet içecekler yine serbest.
İkinci aşamada birincisi kadar olmasa da yine kilo kaybı gözleniyor.

İkinci aşama da bittikten sonra (yani 5 veya 10 günlük süreç) tekrar birinci aşamaya geri dönülüyor. Tekrar saf protein diyeti yapılıyor. Sonra tekrar ikinci aşamaya geçiliyor. İstediğimiz kiloya inene kadar bu hep böyle devam ediyor.

Bu diyeti diğer diyetlerden ayıran en önemli unsur yemenin sınırsız olması. Listede yazılan şeylerden istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz korkmadan. Yediğiniz halde kilo verebiliyorsunuz ve de. İstediğiniz kiloya indikten sonra ise üçüncü aşama başlıyor onu istediği kiloya inenlere yazacağım dermişim. O biraz uzun bir dönemi kapsıyor ama bu iki aşamadan çok kolay bir aşama. Dördüncü aşama da var onda ne yersen serbest. Karbonhidratlar bile serbest. Tüm aşamaları başarıyla bitirenlere bir daha asla kilo almama garantisi veriyor. Ama tabi zor, yapabilene kolay gelsin. Sormak istediğiniz herhangi birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım yine.

hahahahhaaa :)))))))))))) hakettiiin yok yok iyi gidiosun ama patates ve pirinçten uzak dur ve o cipslerden küçük hanım alsanaalsanasmile

yolda düşmeden önce kendı kendıme sayıyordum patates cipsi yok peynirli darıtos yok cekırdek yok badem yok soslu fıstık yok yaw yok oglu yok mıyo unut bıdaha agzına sürme bı ara seslı solemısım de son anda farkettım rezıllık bugun paçadan akıyoo y:kedi::roflol: olsun billur şahit ıkı saat spor yaptım sayılır bı yarım saatte yapıyım

İyi akşamlar hanımlar.....Kimse yok şu anda ...Bende bu gün yediklerimi yazarak sizi bekleyeyim....

Sabah:
2 dlim tost ekmeği,beyaz peynir,domates,biber

Ara:
1 şeftali

Öğlen:
1 tabak ıspanak(pirinç ve kıyma yok;az birşey havuç var içinde) 1 kase yoğurt

Akşam:
Haşlanmış tavuk,yağsız çoban salata,1 dilim tost ekmeği

Ara:Bilmiyorum....Belki light süt içerim.....

güzel bi menü olmuş beyzuş
ayy bende akşam sanırm kaçırdım yaa bilmiyorumkismilegamyoncuiremsu bugün yediklerimi ve toplamda yaptıklarımı yazayım bende
sabah: 1 prs. k fleks yağsız sütle
öğlen: yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye yanında 3 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak tavuk sote yanında 2 kaşık yoğurt ve bir kaşık bulgur pilavı ve iki dilim ekmek :1shok:alsanaalsanasmile
40 dk leslie
55 dk dans
5 dk kol çalıştımguclubacismile
25 dk köpüşümle yürüdük kaydirigubbakcemile

Bugün ham yaptıklarım..:))))

SABAH.

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,peynir,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı erik marmelatı ( K.valdem getirmiş,yemezsem ayıp olur diye düşündüm,yoksa hiiç sevmem tatlı falan..)

ARA

Üzüm

ÖĞLEN
Bir tabak domates soslu makarna,salatalık,biber

ARA
Şekerli türk kahvesi

AKŞAM

2 bardak ayran,1 elma

Spor yok.. ama tüm gün oturmadım desem yeridir..temizilik ve bir sürü dışarı işlerim vardı...

BEYZUS nasılsın tatlım...Ayağın nasıl oldu..?

Menü gayet güzel.Niye kızıyorsun kendine.Bir sürü de spor yapmışsın...Bence güzel valla...
Öğlende makarnayı ham yapmasaydın akşama yiyecek birşeylerin olurdu dimi tatlım.Aaaaa bende kendimi diet polisi ilan ettim bakarmısın....yasakkelime

ohh içim rahatladı canım yaa saol opuyorumnanaktan

BEYZUS nasılsın tatlım...Ayağın nasıl oldu..?

İyiyim canım sen nasılsın...Ayağım eskisi kadar ağrımıyor;daha doğrusu ayakta kalır ve uzun yürürsem ağrıyor.Sorduğun için sağol...

Bugün Şeçille görüştük.Bizim oğlana onun oturduğu semtte dükkan bakıyorduk fikrini almak için gelirmisin dedim,sağolsun kırmadı geldi.20-30 dak. kadar görüştük....
Neşesi güzelliği yerinde maaşallah.....

Sende bugün prensesi okula gönderdin.İzmir de de İstanbul gibi ilk gün sizmi götürüyorsunuz?Şu servis dalgametresi ayarlanmadığı için yoksa okul yakınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…