Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim sevdiğim herşeyyyy bana yasak bu nasıl iş yaaaa ...
Amannnn 26 sene yemişim 26 sene yemesem ne yazar deyip kendimi motive ediyorum sempatiksalakcinni

slm nasılsınız ev temizliyorum malum okul başladı düzene binmeli hayatım önce evi sonra miğdemi temizlemeliyim toksinlerdensempatiksalakcinni

cnm cekti ama ya ben şimdi lahana corbası icicem tabi içebilirsem mercimek köftesii varken içilir mi aklıma düştü yapmasam barii:kedi:lmaz: valla billur beni gebertirrmafoldumben

valla saçını başını yolarım senin sempatiksalakcinni :))))) ne bu kızım öğlen patates köfte öğleden snr çorba akşamda balığı götür ohhh gece bi lokma bişi ye bak noluo klava: bahaaaaaarrrrrr bişi söle şuna

Ay çok mutsuzum kızlar. Bunalımda da olabilirim.
Ben bu lanet olası kilolarımı vermek için 2 saatte bir elma kemirirken, ofisteki diğer elemanlar resmen bana nispet edercesine mantılar, köfteler, iskenderler, makarnalar yiyorlar. Her an böğüre böğüre ağlayabilirim.
Öyle de güzel kokuyorlar ki. Tam da burnumun dibindeler sanki. Hooof!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl korkutmuş kızı ya kaydirigubbakcemile3 ama haklısınnn patates mercimek hep baklagil onlar kilo yapar ama yazık yavruma ya kilo almıyım diye lahana çorbası içiyor yaparsa da 2-3 tane yesin fazla yemesin :1hug:
Kız oklava da eline çok yakışmış ha sempatiksalakcinni bütünn +90ı sıra dayağına çekersin sen laelaelaelaelae

Anammm kıyamammm :çok üzgünüm: bırakma sakın kendini sonunda kazanan sen olacaksın :lepi: ne demiş adamın biri '' beklenen gün gelecekse çekilen acılar KUTSALdır.''
Elmayı yerken mantı ya da iskender yediğini hayal et ben hep öyle yapıyordum hayaliyle yaşıyordum yemeklerin -tatlicadiarzu-

diyet kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin

gerçi bir ablam bunun değişiğini söylüyorda değiştirp kendimize uyarlayalım şşşş ayıp

kızlar yeni takım arkadaşlarına ihtiyacımız var 7. ve 9. takıma kendinizi tanıtan yazı bırakırsanız sevinirim

Kızzlllaaarrr KH diyeti sayfasında okudum bir bayan 5 günde 3.600 gr vermiş ve regli dönemindeyken vermiş bu kiloları :1shok: ... menüsünü yayınlıyorum.

1. gün sabah:2 haşlanmış yumurta
öğle:haslanmış 7 baget
akşam:2 tavuk burger,tuzsuz lor ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
2 saat sonra 0 yağlı bir bardak süt
2. gün sabah:lorlu omlet (2 yumurtalı)
2 tavuk burger
akşam:1 fırında çipura
3. gün sabah :1 haşlanmış yumurta, 3 parça tavuk döner
öğle:7 köfte(fırınlanmış)
öğleden sonra:500 ml pınar light süt
akşam:kendi suyuyla kavrulmuş yağsız tavuk ciğeri
4.gün sabah:1 haşlanmış yumurta,2 piliç burger
öğle:4 tavuk burger
akşam:6 ızgara köfte
gece:sıfır yağlı süt
5. gün sabah: kaşarlı omlet
öğle :kaşarlı omlet,1 bardak sıfır yağlı süt
akşam:1 fıırnda çipura

vaaay çok iyi yaa 5. günde 3.600 harika...
yakışmış di mi elime napim herkes yiyip duruyo bi sen varsın valla güzel güzel yapan sana karne hediyesi vercem yıl sonunda :))))))))))

yakışmış di mi elime napim herkes yiyip duruyo bi sen varsın valla güzel güzel yapan sana karne hediyesi vercem yıl sonunda :))))))))))

Kırmızı kurdalede isterim benene sempatiksalakcinni maşallahhhh diyelim yavrummm ama sen de gayet iyi gidiyorsun beraber incecik olacaz -tatlicadiarzu-

Kırmızı kurdalede isterim benene sempatiksalakcinni maşallahhhh diyelim yavrummm ama sen de gayet iyi gidiyorsun beraber incecik olacaz -tatlicadiarzu-

üfff edittte yok yanlışlık yaptım:1no2:

doğrusu diğeri YENA....

EDİT kalkarmı hiç yaa, ne akla hizmetki çok merk ettim?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…