- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
cnm cekti ama ya ben şimdi lahana corbası icicem tabi içebilirsem mercimek köftesii varken içilir mi aklıma düştü yapmasam barii:kedi:lmaz: valla billur beni gebertirrmafoldumben
valla saçını başını yolarım senin sempatiksalakcinni :))))) ne bu kızım öğlen patates köfte öğleden snr çorbaakşamda balığı götür ohhh gece bi lokma bişi ye bak noluo klava: bahaaaaaarrrrrr bişi söle şuna
Ay çok mutsuzum kızlar. Bunalımda da olabilirim.
Ben bu lanet olası kilolarımı vermek için 2 saatte bir elma kemirirken, ofisteki diğer elemanlar resmen bana nispet edercesine mantılar, köfteler, iskenderler, makarnalar yiyorlar.Her an böğüre böğüre ağlayabilirim.
Öyle de güzel kokuyorlar ki. Tam da burnumun dibindeler sanki. Hooof!
slm nasılsınız ev temizliyorum malum okul başladı düzene binmeli hayatım önce evi sonra miğdemi temizlemeliyim toksinlerdensempatiksalakcinni
yok ya kesin kilo alacağım dondurma yiyorum elmayla
Anammm kıyamammm :çok üzgünüm: bırakma sakın kendini sonunda kazanan sen olacaksın :lepi: ne demiş adamın biri '' beklenen gün gelecekse çekilen acılar KUTSALdır.''
Elmayı yerken mantı ya da iskender yediğini hayal et ben hep öyle yapıyordum hayaliyle yaşıyordum yemeklerin -tatlicadiarzu-
Kızzlllaaarrr KH diyeti sayfasında okudum bir bayan 5 günde 3.600 gr vermiş ve regli dönemindeyken vermiş bu kiloları :1shok: ... menüsünü yayınlıyorum.
1. gün sabah:2 haşlanmış yumurta
öğle:haslanmış 7 baget
akşam:2 tavuk burger,tuzsuz lor ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
2 saat sonra 0 yağlı bir bardak süt
2. gün sabah:lorlu omlet (2 yumurtalı)
2 tavuk burger
akşam:1 fırında çipura
3. gün sabah :1 haşlanmış yumurta, 3 parça tavuk döner
öğle:7 köfte(fırınlanmış)
öğleden sonra:500 ml pınar light süt
akşam:kendi suyuyla kavrulmuş yağsız tavuk ciğeri
4.gün sabah:1 haşlanmış yumurta,2 piliç burger
öğle:4 tavuk burger
akşam:6 ızgara köfte
gece:sıfır yağlı süt
5. gün sabah: kaşarlı omlet
öğle :kaşarlı omlet,1 bardak sıfır yağlı süt
akşam:1 fıırnda çipura
vaaay çok iyi yaa 5. günde 3.600 harika...
yakışmış di mi elimenapim herkes yiyip duruyo bi sen varsın valla güzel güzel yapan sana karne hediyesi vercem yıl sonunda :))))))))))
vaaay çok iyi yaa 5. günde 3.600 harika...
yakışmış di mi elimenapim herkes yiyip duruyo bi sen varsın valla güzel güzel yapan sana karne hediyesi vercem yıl sonunda :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?