sorma canım.üstelik kavga da kaynıma gelen telofon faturasından çıkmış.kaynım geçen ay motosikletle buraya gelmişti.10 gün kaldı.sabaha kadar elinde telofon mesajlaşıor.bana da eşime söyleme diye tembih etti.20 yaşında bir kızla mesajlaşıyor.kendi 54 yaşında..düğünlerde şarkı söyler..aynı zamanda zabıta emeklisi.neyse 400 tl.fatura geliyor.eltim de kiminle bu kadar mesajlaşıyorsun bana hiç para vermiyorsun falan diye söylenmiş.kadını gece vakti dövmüş.başına tabancayla vurmuş.kadın yaralı halde oğlunun evine kaçmış.oğlu doktora götürmek istememiş.bayılınca gelini zorlamış acile gidelim diye.annesi ölecek oğlu babamın başına birşey gelmesin diye uğraşıyor.birde annesine eğer boşanırsan seni kıtır kıtır keserim demiş.şok oldum..bu nasıl evlat..aslında hödük lafı bunlara iltifat gibi..
İyi geceeeleeeerrr
Günaydınnn Kızzzlllaaarrr
Billurum görüyorum ki burdasın miyo da msnde demekki hepimiz kalkabildik ve lesliemizi yapabiildik opuyorumnanaktan
25 dakika leslie
5 dakika kondisyon bisikleti
5 dakika kol egzersizi
Ammaa yoruldum ya ter bitarafımdan akıyor laelaelaelaelae gidip duş alayım kahvaltı faslına geçelim cokacimcoook
baharcım ben sporu bir saat yaptım da bende ter mer atmadı yahu CADIARZU ama kemiklerim kırılıyo sandım cat cut sesler gelıyoduacaba bu hareketsizleikten mı yoksa benım sut ve süt ürünlerine alakasızlıgımdan mı sizde de o catır cutur senlerden geldımı hareketleri yaparken ?(korktum kırılıcak sandım ):roflol:
baharcım ben sporu bir saat yaptım da bende ter mer atmadı yahu CADIARZU ama kemiklerim kırılıyo sandım cat cut sesler gelıyoduacaba bu hareketsizleikten mı yoksa benım sut ve süt ürünlerine alakasızlıgımdan mı sizde de o catır cutur senlerden geldımı hareketleri yaparken ?(korktum kırılıcak sandım ):roflol:
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
ay kalktım kalktım da sürüne sürüne kalktım inanın kaydirigubbakcemile3 sırf söz verdiğim için yoksa töbe kalkmazdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
20 dk leslie yaptım anca yapabildim kaydirigubbakcemile3
10 dk dans ettim
5 dk kol çalıştırdım
5 dk da köpüşümle yürüdüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok yürümüşüm demi kaydirigubbakcemile3
daha dans edicektim de dalağım şiştiiii bilmiyorumkismile az bi dinleniyim veya akşam bidaha yapıcam opuyorumnanaktan
Akşam bir bu kadar daha yapacağız tatlım sabah - akşam yapılan spor daha etkili olur zaten opuyorumnanaktan
ben zevkle yaparım btatlım kendımı cok mutlu hissetim valla :)) bende sıze soz verdım dıye kalktım ama ıyıki de kalkmışım benden cok dua aldınız kızlar hep yaptım hem allah razı olsun dedım bide allah ssevdıgıne kavuştursum dedım opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
baharcım intense cıssss sabah yaptığın sporları düşün canım ne güzel toksinleri attın.sana söylüyorum ama bende düşünüyorum bugün mercimek köftesi yapıyoruz kayınvalidemde misafir gelecek benim akrabalarım .nasıl duracağım yemeden 2 yada3 yesem bişey olmazda daha ben yaparken başlarım yemeye çok severim.
Evet ya mercimek köftesi limonlu limonlu ohhhh aklinialirimsmile yok yemeyeceğim ya karbonhidrat şeker yasak sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?