Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bahar sanada iyi geceler tatlım..a.s..

Evet hatırladım kaynım bende demiştin yazın...

Hadi koca şerefsiz,peki evladı niye öyle yapıyor ya.....

Allahım herşeyin hayırlısı.:Saruboceq:..Ne zorlukla büyütülüyor,sonuca bak..:1no2:

Ben çıktım kızlarrrr,hepinize kocaman buse konduruyorum...kaydirigubbakcemile3.

ikinize ve hepinize iyi geceler....bu arada ben eşimi tuvalete götürdüğümden bir süre cevap veremedim..adama gün boyu incir üzüm yedirdim..şimdi ceremesini çekiyorum..

Günaydınnn Kızzzlllaaarrr

Billurum görüyorum ki burdasın miyo da msnde demekki hepimiz kalkabildik ve lesliemizi yapabiildik opuyorumnanaktan
25 dakika leslie
5 dakika kondisyon bisikleti
5 dakika kol egzersizi

Ammaa yoruldum ya ter bitarafımdan akıyor laelaelaelaelae gidip duş alayım kahvaltı faslına geçelim cokacimcoook

baharcım ben sporu bir saat yaptım da bende ter mer atmadı yahu CADIARZU ama kemiklerim kırılıyo sandım cat cut sesler gelıyodu acaba bu hareketsizleikten mı yoksa benım sut ve süt ürünlerine alakasızlıgımdan mı sizde de o catır cutur senlerden geldımı hareketleri yaparken ?(korktum kırılıcak sandım ):roflol:

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
ay kalktım kalktım da sürüne sürüne kalktım inanın kaydirigubbakcemile3 sırf söz verdiğim için yoksa töbe kalkmazdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
20 dk leslie yaptım anca yapabildim kaydirigubbakcemile3
10 dk dans ettim
5 dk kol çalıştırdım
5 dk da köpüşümle yürüdüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok yürümüşüm demi kaydirigubbakcemile3
daha dans edicektim de dalağım şiştiiii bilmiyorumkismile az bi dinleniyim veya akşam bidaha yapıcam opuyorumnanaktan

miyocum o bence hareketsizlikten bebeğim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Maşallaaah yavrummm ben 25 dakika ancak yapabildiimmm

Süt içmiyormusun yoğurt peynir yemiyormusun ??? olmaz ki amaaa bence bir şekilde tüketmeye çalış yoksa erken yaşta kemiklerin erir :sinifsinif:
Bende kollarımı falan kaldırırken catçut edior ama hamlıktan canım düzelir 1-2 güne kadar kaydirigubbakcemile3

Akşam bir bu kadar daha yapacağız tatlım sabah - akşam yapılan spor daha etkili olur zaten opuyorumnanaktan

Akşam bir bu kadar daha yapacağız tatlım sabah - akşam yapılan spor daha etkili olur zaten opuyorumnanaktan

ben zevkle yaparım btatlım kendımı cok mutlu hissetim valla :)) bende sıze soz verdım dıye kalktım ama ıyıki de kalkmışım benden cok dua aldınız kızlar hep yaptım hem allah razı olsun dedım bide allah ssevdıgıne kavuştursum dedım opuyorumnanaktan

Browni intense istiyooorrruuummmmmmm yaaa reklamlarda 1 kadın 1 erkeğin zeynebi oynamış ya nasıl yiyor yaaaa hasta oldum intense istiyorum :'((

Amin canım inşalllaaahhh :asigim:

Ben de çok zor uyandım yaaa ama iyi ki kalkmışımm uykum düzene girer inşallah opuyorumnanaktan

Valla mutlu olmana sevindimmm bizi leslieyle badem tanıştırmıştı galiba ona da bol bol dua edelim Allah razı olsun valla olumunekankayizsmile

günaydın kızlar
baharcım intense cıssss sabah yaptığın sporları düşün canım ne güzel toksinleri attın.sana söylüyorum ama bende düşünüyorum bugün mercimek köftesi yapıyoruz kayınvalidemde misafir gelecek benim akrabalarım .nasıl duracağım yemeden 2 yada3 yesem bişey olmazda daha ben yaparken başlarım yemeye çok severim.

Evet ya mercimek köftesi limonlu limonlu ohhhh aklinialirimsmile yok yemeyeceğim ya karbonhidrat şeker yasak sempatiksalakcinni

Evet ya mercimek köftesi limonlu limonlu ohhhh aklinialirimsmile yok yemeyeceğim ya karbonhidrat şeker yasak sempatiksalakcinni

cnm cekti ama ya ben şimdi lahana corbası icicem tabi içebilirsem mercimek köftesii varken içilir mi aklıma düştü yapmasam barii:kedi:lmaz: valla billur beni gebertirrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…