ohh içim rahatladı canım yaa saol opuyorumnanaktan
İyiyim canım sen nasılsın...Ayağım eskisi kadar ağrımıyor;daha doğrusu ayakta kalır ve uzun yürürsem ağrıyor.Sorduğun için sağol...
Bugün Şeçille görüştük.Bizim oğlana onun oturduğu semtte dükkan bakıyorduk fikrini almak için gelirmisin dedim,sağolsun kırmadı geldi.20-30 dak. kadar görüştük....
Neşesi güzelliği yerinde maaşallah.....
Sende bugün prensesi okula gönderdin.İzmir de de İstanbul gibi ilk gün sizmi götürüyorsunuz?Şu servis dalgametresi ayarlanmadığı için yoksa okul yakınmı?
He valla BEYZUSÇUM 1 tabak domates soslu makarna 600küsur kalori,o yüzden bende dengelemeye çalıştım...
Yinede toplamda 1200kcal almışım...:)
Gerçi şu an çok açım.. beyaz makarna tabii, glisemik indeksi yüksek besin..
Bilerek ayran içtim midem şişsin diye..:)))
Kızlar arada EZEL i de izliyorum....
Kıvanç Tatlıtuğ girdi ya diziye;Ramiz Karaeski nin torunu rolündeymiş...Ne çok dolap,ne çeşit fırıldak dönüyor Ezel de bazen yetişmekte zorlanıyorum;o zaman sadece Kenanı seyrediyorum boş boş.Tabii ortalık boşsa valla yakalanırsam .....boş ol ,boş ol , boş ol be kadın ne bakıyorsun elin adamına...
Sende haklısın anam çoluk ,çocuk,ev derken diyet 2. planda kalmak zorunda.....
Çok geç olmadan sade bir türk kahvesi iç...Tok tutuyor.Sakın çay içme...Kazınırsın...
Okul yakın evimize,ama yinede ilk günler ben gidiyorum 7. sınıf olmasına rağmen..:)))
Bu yıl tam güne geçti eğitimimiz...Öğrencilere kart çıkarıncaya kadar veliler gidip alıcak çocukları öğlen arası için..O yüzden çok yoruldum bugün..Barışla birlikte çok zor oldu...
Yarında erken kalkmamız gerek saat 8 de hast. olucaz..Kontrol için aç karnına olması gerekiyor..:gitme:
Demek Seçille görüştünüz...Bana parttıme çalışıcağını söylemişti..Başlamamış demek..
EZEEEEELLLL..:roflol: :roflol:
.
bayanssulusmileopuyorumnanaktanŞeniz...........kötükedihüsoalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekafamçokkarıştıdelikafaduldenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Yakalanırsam neler olur anlatabildimmi?
Ben çok rahatım pazartesi günleri eşim geç geliyor hehehe...kaydirigubbakcemile3
bende buralardayım bilginizeşutarafagitti
arada bir girip çıkıyorum vakit buldukça:roflol:
sizden kopamıyombilmiyorumkismile
ben kilo almışımdır galiba, çünkü hem rejim yapmıyom hemde yüksek kalorili yiyecekler yiyorum genelde(cola, çikolata, tereyağı, tahinli börekakannehir vs. )
offf kilo aldımmıki yaaamafoldumbeneyvahedigeldismile
tatil sonrası inşaallah bende hemen başllicam tekrar rejimimecokacimcoook
birde günler ne çabuk geçiyo yaa, tatilin 5günü geride kaldı, sanki su gibi akıp gidiyo zamanboshayallersmileboshayallersmile
bende buralardayım bilginizeşutarafagitti
arada bir girip çıkıyorum vakit buldukça:roflol:
sizden kopamıyombilmiyorumkismile
ben kilo almışımdır galiba, çünkü hem rejim yapmıyom hemde yüksek kalorili yiyecekler yiyorum genelde(cola, çikolata, tereyağı, tahinli börekakannehir vs. )
offf kilo aldımmıki yaaamafoldumbeneyvahedigeldismile
tatil sonrası inşaallah bende hemen başllicam tekrar rejimimecokacimcoook
birde günler ne çabuk geçiyo yaa, tatilin 5günü geride kaldı, sanki su gibi akıp gidiyo zamanboshayallersmileboshayallersmile
Meyra hoşgeldin....Nasıl gidiyor tatil canım
Meeyra hoşgeldin...a.s.
Meyracığım;
Çok abartma istersen,çünkü diyetten sonra abartınca hemen kilo alınıyor.Hemde yediklerin o kadar kilo çekmezken bir bakıyorsun dünya kadar kilo almışsın....Zararın neresinden dönersen kardır.....Tatlıyı azalt bari.....Gerçi tatilde çok zor biliyorum ama benim hep tatillerde canım yanmıştır kilo alma yönünden.Bir şey demeden duramadım....Şeniz
Meyra arada kaldı ben ye diyorum bir pis boğaz olarak...BEYZUS yeme diyor gayet bilinçli bir şekilde...:roflol:
meyra sen ne şekil dönücen bakalım...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?