Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He valla BEYZUSÇUM 1 tabak domates soslu makarna 600küsur kalori,o yüzden bende dengelemeye çalıştım...

Yinede toplamda 1200kcal almışım...:)

Gerçi şu an çok açım.. beyaz makarna tabii, glisemik indeksi yüksek besin..

Bilerek ayran içtim midem şişsin diye..:)))

Kızlar arada EZEL i de izliyorum....

Kıvanç Tatlıtuğ girdi ya diziye;Ramiz Karaeski nin torunu rolündeymiş...Ne çok dolap,ne çeşit fırıldak dönüyor Ezel de bazen yetişmekte zorlanıyorum;o zaman sadece Kenanı seyrediyorum boş boş.Tabii ortalık boşsa valla yakalanırsam .....boş ol ,boş ol , boş ol be kadın ne bakıyorsun elin adamına...

Okul yakın evimize,ama yinede ilk günler ben gidiyorum 7. sınıf olmasına rağmen..:)))

Bu yıl tam güne geçti eğitimimiz...Öğrencilere kart çıkarıncaya kadar veliler gidip alıcak çocukları öğlen arası için..O yüzden çok yoruldum bugün..Barışla birlikte çok zor oldu...

Yarında erken kalkmamız gerek saat 8 de hast. olucaz..Kontrol için aç karnına olması gerekiyor..:gitme:

Demek Seçille görüştünüz...Bana parttıme çalışıcağını söylemişti..Başlamamış demek..

Sende haklısın anam çoluk ,çocuk,ev derken diyet 2. planda kalmak zorunda.....

Çok geç olmadan sade bir türk kahvesi iç...Tok tutuyor.Sakın çay içme...Kazınırsın...

EZEEEEELLLL..:roflol: :roflol:
.

Sende haklısın anam çoluk ,çocuk,ev derken diyet 2. planda kalmak zorunda.....

Çok geç olmadan sade bir türk kahvesi iç...Tok tutuyor.Sakın çay içme...Kazınırsın...

Kahve iyi fikir,yorgunluğumuda alır...

İyi bari okulun yakın olması güzel....
Barışcığında her şeyi iyi çıkacak zaten...Sonrada çarşamba akşamı pilavları yeriz artık.....
Hayırlı olsun.......

Seçil daha işe başlamamış;haber bekliyorum dedi.....

bayanssulusmileopuyorumnanaktanŞeniz...........kötükedihüsoalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekafamçokkarıştıdelikafaduldenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Yakalanırsam neler olur anlatabildimmi?

Ben çok rahatım pazartesi günleri eşim geç geliyor hehehe...kaydirigubbakcemile3

bende buralardayım bilginizeşutarafagitti
arada bir girip çıkıyorum vakit buldukça:roflol:
sizden kopamıyombilmiyorumkismile

ben kilo almışımdır galiba, çünkü hem rejim yapmıyom hemde yüksek kalorili yiyecekler yiyorum genelde(cola, çikolata, tereyağı, tahinli börekakannehir vs. )
offf kilo aldımmıki yaaamafoldumbeneyvahedigeldismile

tatil sonrası inşaallah bende hemen başllicam tekrar rejimimecokacimcoook

birde günler ne çabuk geçiyo yaa, tatilin 5günü geride kaldı, sanki su gibi akıp gidiyo zamanboshayallersmileboshayallersmile

Meyracığım;
Çok abartma istersen,çünkü diyetten sonra abartınca hemen kilo alınıyor.Hemde yediklerin o kadar kilo çekmezken bir bakıyorsun dünya kadar kilo almışsın....Zararın neresinden dönersen kardır.....Tatlıyı azalt bari.....Gerçi tatilde çok zor biliyorum ama benim hep tatillerde canım yanmıştır kilo alma yönünden.Bir şey demeden duramadım....Şeniz

Colaaaaaaaaaa...bayılrırım tereyağlı ekmeğeeeeeeeeeeeeee..nam nam nam nam...cokacimcoook :roflol:

Afiyet olsunnn,ye ye dönüşte diyet yaparsın..:))))

Meyra arada kaldı ben ye diyorum bir pis boğaz olarak...BEYZUS yeme diyor gayet bilinçli bir şekilde...:roflol:

meyra sen ne şekil dönücen bakalım...:roflol:

ayy eve gidince bi tartılırmışım ki 5kg almışımakannehir akannehir Allah korusuneyvahedigeldismile
çok saol ablacım fikirlerin içinŞeniz

Meyra arada kaldı ben ye diyorum bir pis boğaz olarak...BEYZUS yeme diyor gayet bilinçli bir şekilde...:roflol:

meyra sen ne şekil dönücen bakalım...:roflol:

mantığım beyzuş diyor ama kalbim haalaaa yena diyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…