Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DİKKAT: EDİT GEREKLİLİĞİ!!!

"içmem gerek sağlık için:1no2: " cümlesini yanlış yazdım, içmemem gerekli dicektim...

parmakların ruhunu ele verio meyraaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok doğru söylüyorsun canımmmfisfisfis

Edit niye kalktı...Bir açıklama yapıldımı....O kadar gerekli ki......Düzeltemiyoruz,silemiyoruz....

hiç bilmiyorum bir açıklama yapılıp yapılmadığını.
bencede çok gerekli.

iyi akşamlar
3 gündür misafirimiz var evde sürekli cısss yiyecekler var .ben nasıl rejim yapabilirim hafta sonu çok güzeldi .offff offfff tekrardan diyet moduna dönmek ne zor yaaaaa

beyzus abla bayıldım yakışıklıya çok tatlı maşallah

Sağol canım.....Kuzuların hepsi çok güzel.......

Şu misafirlerden kurtulamadın gitti......Kalabalık içinde diyet yapmak çok zor...

beyzuş abla gitmeden sana komik bişey anlatıyımda gül=)

benim annem bazen çok komik olur hiç elinde olmadan

birgün annemle pazara gittik. kış vakti...
bi adam sadece turp satıyo, tezgahında başka hiç birşey yok. annem yaklaştı bu adamın tezgahına;
---2kg mandalina verirmisiniz? dedi
adamda sadece anneme doğru boş boş baktı cevap vermedi. annem tekrarladı;
---bana 2kg mandalina verirmisiniz? dedi
adamda;
---abla ben sadece turp satıyorum görmüyormusun? dedi.
annemde;
---biliyorum, turp demek istiyorum işte, anlasanaaa:roflol::roflol:

çok gülmüştüm buna...

ben kaçar...
beyzuş ablamŞenizopuyorumnanaktan

hepinize iyi geceler....
tatlı rüyalar:asigim:

Çok tatlı yaa...
Benimde annenden kalır yerim yok.Bu gün kasap reyonunda ;üzerinde sırf beyaz gömlek var ve sucukları elliyor diye adamın birinden tavuk istedim.Adam boş boş baktı...Tekrar istedim...Adamda müşteriymiş....Çok utandım...Adamda sucukları tek tek eline alıp bakıyor tekrar yerine koyuyordu.Ne bileyim ben satış elemanı sucukları diziyor zannettim....

İyi geceler canım...

Akşam AVM ye gittim gezmeye bir yüzük gördüm imitasyon gümüş gibi ama süperdi ya 19 numara yazıyordu parmağıma olmadı o yüzük içimde uhde kalacak hep acaba alsam mı zayıflayınca takarım diye ???

sabah sabah tavuk dönermi??ben almıyayım.hemde yumurtayla!!!!

sen önce şöyle ağız tadıyla biraz da dikkat ederek tatili bitir.sonrası kolay.yavrum siz daha çıtırsınız.hemen kilo verirsiniz.ya benim gibi olsaydınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…