Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hemşerim misafir olmazsada kv varya o yeter sana.ne bu böyle altlıüstlü.ben sana buraya gel dedim..kendi düşen ağlamazzzzzzzz:çok üzgünüm:

bugün sabah geç kalktım.
11.30 şekersiz neskafe.avakado yaprağı ve biberiyeli çay,domates peynir.1 kaşık elma rçeli(kendim yaptım.yemezsem ayıp olacak)
3 gibi soğanlı omlet.,yoğurtlu biber kızartması
akşam:kıymalı taze fasulye
aralarda 10 tane kadar siyah üzüm maden suyu.hint inciri

günaydın kızlar 4 aydan sonra ben de gevşeyen diyet irademi azıcık sıkıverdim ve eski moduma döndüm gibi. dün bi değişiklik yaptım ve nesfite de başladım. kahvaltı ve akşam yemeklerinde nesfit yicem bakalım sonuç nasıl olacak.
bu arada tombulkelebek canımcım şu leslie yi hala indiremedim ben geçenlerde daha kolay indirebileceğimiz bir site bulmuştun galiba o linki bana özelden atarsan sevinirim ben de leslie ile tanışsam ve de kaynaşsam iyi olacak galiba. hepinize kalorisiz bir gün dileğiyle...

Bİlllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr nerdesin kızzz sen klava: ben alacam elime oklavayı ama :roflol: 2. günden pes etmediğini söyle bana

hemşerim misafir olmazsada kv varya o yeter sana.ne bu böyle altlıüstlü.ben sana buraya gel dedim..kendi düşen ağlamazzzzzzzz:çok üzgünüm:

sorma zeynep ablacım yaaa benim kv hayatımı mahvediyor .sürekli hamurişi baklava benimde hiç dayanamadığım şeyler .aslında inat edip yemesem kendime başka mamalar hazırlasam.ama dayanamıyorum işte.....
ablacım inşallah nisan mayıs gibi çıkacağım buradan araba aldık kredi ile onu ödüyoruz şu anda o yüzzden çıkamam kiraya burada kiralar çok pahalı altınolukta nasıl bilmiyorum ama 500 tlden başlıyor yazın sorun değil iş çok ama kışın eşimin işleri yavaşlıyor çok zorlanırız eşim bu kışta müsade et bana dedi .bende tamam dedim 6 sene bitti 7 ye gidiyoruız yeter artık değilmi bazende acıyorum kira parasına ama böyle yakın olmak çok zor .zaten anlaşamıyoruz.bakalım allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin
vallahi geçen hafta akçaya gelecektik l.c. waikiki varya olivie citye düşünmedim değil oradanda zeynep ablaya uğrayıp bir kahvesini içsem diye düşünmüştüm

günaydın herkeze
kepek ekmekli tostumu yedim bir bardak sütle beraber dom salt 1 yumurta
öğleyede zeytinyağlı patlıcan yemeğim var onu yiyeceğim. inşallah kaçamaksız birgün olur
şimdide biberi çayımla beraber yeşil çayımı içiyorum.

herkese günaydın...bugün spora başlıyorum.... bana sabır ve gayret lazım yoksa işim zor..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

boyum 1.75 kilom 95 yaşm 15 eyvahedigeldismile

Anammm yavrummm sen daha bebekmişsin opuyorumnanaktan sana kilo ne dayanır ki yavrum genceciksin 3-4 ayda halledersin kilo problemini guclubacismile ne güzel keşke o yaşlardayken ben de düşünebilseydim kilolarımın fazla olduğunu :çok üzgünüm: bilinçli bu yeni nesil bilinçli valla hihoyyyt

günaydın kk nın güzel cıtırları :)) ben de gec kalakanlardanım cok acıkmıişım en son 6 yemıştım bıllur haklı cıktı acıkmışım 3 dılım cavdar ekmegi (bir daha yemem ) menemen cay ögle taze fasülye yogur akşam meyv e yicem yada k flekes :)) billur kalkamadım mı sen yaw nerelerdesin

billuru sabah bir ara burda gördüm ama birşey yazmadan çıktı. Spor olayında istikrarlı davranmamız lazım miyocummm her sabah erken kalkmaya özen gösterelim ben regli olduğum için 2-3 gün spor konusunda izin veriyorum kendime çünkü yerimden kalkacak halim olmuyor regl döneminde.

SelamlaRR
Bugün diyetimin 14. haftası bitti ve tartı 75.5 dedi sositososito:lepi: 21.5 kilo gitti Allah'ım inşallah,inşallah geri kalan fazlalıklarım da gider,hepimizin fazlalıkları gider..Zayıf olmak bizim de hakkımız yahu!! zemuszemus

OOooOOoo bademi görüyorummmm buralarr ve badeeemmm =)) okulun başladı mı canım ??? Havada aşk kokusu sezinliyordum fakat okulların açılmasından dolayı bir sevinçte olabilir tabisi. Eeee arkadaşların seni görünce şaşırdı mı acayip kilo verdiğini söylediler mi çok merak ediyorum da =))

Çizelgeni değiştirsene o zaman bademcim 79 da kalmış :sinifsinif: baaakkk ne güzell 75 olmuşsun bileee hedefine çoookkk az kaldıııı çok azzzzzzzz tebriklerrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…