- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydın kızlar herkez kalkmış galiba ben saat 7 de kalktım ama ancak bilgisayara otura bildim ev işlerim vardı
süpersin ya DARISI BAŞIMA :lepi:SelamlaRR
Bugün diyetimin 14. haftası bitti ve tartı 75.5 dedi sositososito:lepi: 21.5 kilo gittiAllah'ım inşallah,inşallah geri kalan fazlalıklarım da gider,hepimizin fazlalıkları gider..Zayıf olmak bizim de hakkımız yahu!! zemuszemus
Cumartesi gittim bi arkadaşı görüp pazartesi günü döndüm :asigim: Evet acuk aşk kokusu gelebilir burnuna mümkündürOOooOOoo bademi görüyorummmm buralarr ve badeeemmm =)) okulun başladı mı canım ??? Havada aşk kokusu sezinliyordum fakat okulların açılmasından dolayı bir sevinçte olabilir tabisi. Eeee arkadaşların seni görünce şaşırdı mı acayip kilo verdiğini söylediler mi çok merak ediyorum da =))
ben tonyadayım numune hastanesine gitmiştim diyetisyene geçen sene ama tatilde sonra bırakmıştım buyıl tatilden sonra başladımtrabzonun neresindesin arifecim ??? Ben 10 yıl yaşadım trabzonda hala ara ara gider gelirim erzurumu gördükten sonra oranın çooookkk güzeeelll bir şehir olduğunu düşünüyorum =)) trabzondamı gittin diyetisyene listeni o mu verdi ???
tombul kelebeğim kilonu nekadarlık sürede verdin yazarmısın
Canım şöyle ki 3 ay 20 gün oldu rejime başlayalım rejime başlamadan önce verdiğim 4 kg vardı burda rejime başladığımda 128 kg dım. 3 ay 20 günden 1 ay çıkar ramazanda rejim yapmadım 1 ay daha çıkar adam akıllı rejim yapmadım ne kaldı 1 ay 20 gün kaydirigubbakcemile3 demekki 1 ay 20 günde vermişim 9 kg sempatiksalakcinni az ama artacak inşallaahhhh kilo veriş hızım şu reglim bir bitsinnnn o zaman gör sen beni yerimseniben
ben tonyadayım numune hastanesine gitmiştim diyetisyene geçen sene ama tatilde sonra bırakmıştım buyıl tatilden sonra başladım
Cumartesi gittim bi arkadaşı görüp pazartesi günü döndüm :asigim: Evet acuk aşk kokusu gelebilir burnuna mümkündürArkadaşlarımla görüşemedim daha,malum ilk günden kimse gelmemiş,haftaya görecekler artık,bakalım ne diyecekler ben de merakla bekliyorum :jeyyar:
Amin canım amin darısı tüm +90 ahalisinin başına:Saruboceq:süpersin ya DARISI BAŞIMA :lepi:
baharcım yaptım sporu sözümü genc olsa da tuttum daha evi süpürüp silcem
[ı]amin canım amin darısı tüm +90 ahalisinin başına:saruboceq:
Ben biliyorum donya'yı yerimseniben beşikdüzü'nde okudumdu liseyi 4 yıl boshayallersmile n güzel memleket[/ı]
Hoşbulduk miyo olumunekankayizsmile Teşekkür ederim yerimsenibenbu arada bademcim hoş geldin senı canı gönulden tebrik edıyorum azmın için yeni durumlar da hayırlısı olsun
Sağolasın,inşallah hepimizin güzel mutlu hayatları olur:Saruboceq: Hak ediyoruz yerimseniben1 arkadaşı gördün demek ayh çok romantik :asigim: hihoyyyt hadi bakalımmm verdiğin kilolarla beraber güzel bir hayat senin olur umarım aklinialirimsmile
Kızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak
Mmm :uhm: 7 kızartılmış sosis ve kola bir diyet için çok ters şeyler ama CADIARZU Ben belirli bi diyet falan hiç önermiyorum ve yapmayı düşünmüyorum..Spor ve dengeli beslenme iş tamamdır yerimsenibenKızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?