Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkez kalkmış galiba ben saat 7 de kalktım ama ancak bilgisayara otura bildim ev işlerim vardı

Trabzonun neresindesin arifecim ??? Ben 10 yıl yaşadım trabzonda hala ara ara gider gelirim Erzurumu gördükten sonra oranın çooookkk güzeeelll bir şehir olduğunu düşünüyorum =)) Trabzondamı gittin diyetisyene listeni o mu verdi ???

süpersin ya DARISI BAŞIMA :lepi:

Cumartesi gittim bi arkadaşı görüp pazartesi günü döndüm :asigim: Evet acuk aşk kokusu gelebilir burnuna mümkündür Arkadaşlarımla görüşemedim daha,malum ilk günden kimse gelmemiş,haftaya görecekler artık,bakalım ne diyecekler ben de merakla bekliyorum :jeyyar:

ben tonyadayım numune hastanesine gitmiştim diyetisyene geçen sene ama tatilde sonra bırakmıştım buyıl tatilden sonra başladım

tombul kelebeğim kilonu nekadarlık sürede verdin yazarmısın

Canım şöyle ki 3 ay 20 gün oldu rejime başlayalım rejime başlamadan önce verdiğim 4 kg vardı burda rejime başladığımda 128 kg dım. 3 ay 20 günden 1 ay çıkar ramazanda rejim yapmadım 1 ay daha çıkar adam akıllı rejim yapmadım ne kaldı 1 ay 20 gün kaydirigubbakcemile3 demekki 1 ay 20 günde vermişim 9 kg sempatiksalakcinni az ama artacak inşallaahhhh kilo veriş hızım şu reglim bir bitsinnnn o zaman gör sen beni yerimseniben

HADİ BAKALIM İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA ULAŞIRIZ:teytey: ÇEKERİZ

1 arkadaşı gördün demek ayh çok romantik :asigim: hihoyyyt hadi bakalımmm verdiğin kilolarla beraber güzel bir hayat senin olur umarım aklinialirimsmile

Ben diyetisyene gittiğimde bana liste verdi verdiği listedekiler bana fazla gelmişti ve biraz kesmiştim sonra spor falan yaptım 2 haftada 4 kilo vermiştim 2 hafta sonra ilk konturolum vardı bana nasıl beslendiğimi ve neler yaptğımı sordu tabi bende dedim işte fazla geldi vedikleriniz kestim sporda yaptım dedim bana kızdı bizim ilk amacımız senin dengeli beslenmeni sağlayacağız kilo vermen durdukca porsiyonlarını azaltıp yavaş yavaş spor verceğiz listenin dışına çıkma dedi

bu arada bademcim hoş geldin senı canı gönulden tebrik edıyorum azmın için yeni durumlar da hayırlısı olsun

Kızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak

Kızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak
Mmm :uhm: 7 kızartılmış sosis ve kola bir diyet için çok ters şeyler ama CADIARZU Ben belirli bi diyet falan hiç önermiyorum ve yapmayı düşünmüyorum..Spor ve dengeli beslenme iş tamamdır yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…