inşallah hepimize Allah irade gücü versin ve bırakmayalım inşallah..Bu arada bazı arkadaşlardan leslie diye bişey duydum.Nedir o?
hoşgeldin aramıza
leslie evde yürüyüş tekniği diye bişey ve çok güzel adres burda açıkça verilebiliyor mu bilmiorum msj olarak atıyım sana
bende bugun başladım leslie ye 3 millik oy öldüm 12 dakikada pes ettim sizlerdemi ilk zamanlarda benim kadar zorlandınız arkadaşlar
Uyudum valla :kedi: ayyy bu kadar mı tatlı olur yaa uyumak :asigim: hatta bir ara aşkım aradı telefon kulağımda uyumaya devam etmişim
Açıköğretime kayıt yaptıracağım onunla uğraştım bugün baktım pek te birşey istemiyorlar 4 yıllık birşey okumayı düşünüyorum da ne okuyacağıma karar veremedim :uhm: 1. sınıfın çoğu dersinden muaf olurum zaten hemencecik bitsinnn ya sonra bitane daha okuyayım opuyorumnanaktan aklımı üniversiteyle bozdum ömrümün yettiği kadar da açıktan bütün bölümleri okuyacağım -tatlicadiarzu- evet kafayı yedim annem bunalttı artıkkk ne bulduysam okuyum da kadının içi rahatlasın ablam için 2 üni. bitirdi deyip duruyor üniversite mezunu olmakla ölçülür olmuş insana verilen değer :dilcikar: saçma
leblebi yemenin bi zararı varmıdır ki? miğdem kazınınca yiorum ben ama...?
hayır canım gönül rahatlığı ile yiyebilirsin yanında süt ile yiyerek ana öğün yapıyorum ben onu :)
ÖLDÜM BİLLUR 2 MİLL YARIM yamalak yaptım oyyy sıcak bir duş anca kendıme getırır benii inşş birazdan cıkıcam 1 km kadar da oyle yürücemm
walla senin diyete bayıldım ben tam benlik. hele bi siz deneyin faydası olursa ben de yapayım. sucuklu yumurta aman tanrım cokacimcoookBugün ki menümü yazıyorum bundan sonra da birşey yiyebileceğimi sanmıyorum :çok üzgünüm: :sinifsinif:
Sabah
2 sosis,2 dilim kaşar,3 tane zeytin 1 dilim uno light , 1 fincan 5i biryerde.
Öğle
sucuklu yumurta ( 1 yumurtalı)
1 kırmızı erik
Akşam
Hamsili ekmek 3 dilim falan :çok üzgünüm: ( bu kesinlikle yasakmış mısır ununun karbonu çok yüksekmiş ucundan tadına bakacam dedim çok güzel olmuş tutamadım kendimi gitti koca 3 dilim :çok üzgünüm: ) :tomato:
Şimdi şeftalili form çay içiyorum. 2 lt su içtim. Çok yedim midem bulanıyor :1no2: mafoldumben
walla senin diyete bayıldım ben tam benlik. hele bi siz deneyin faydası olursa ben de yapayım. sucuklu yumurta aman tanrım cokacimcoook
Ekincim valla ekmeksiz şekersiz yaşarım diyorsan tam senlik olabilir ama insan ağzıma bir parça sosis atacağıma 1 parça light ekmek atayım diyor ama olmuyor :sinifsinif: yine de eğlenceli sucuklu yumurtaa var kaşar var light cola var daha nolsunnn sempatiksalakcinni
Sağol canım...Ne yapayım işleride yapmak lazım..Hareket oluyor diye kendime gaz veriyorum yalandan...merhaba ablacım...kolay gelsin akıllı hatunun hali başka oluyor...bir taşla iki kuşsengözlerimebaksanab:jeyyar:
Hoş geldin......Bir süre duruyor kilo verme...Sakın ucunu bırakma eksilme devam eder.Sebat et,moralini bozma...Arkadaşlar beni de aranıza alın..Ben de 90 kilonun üzerindeyim.105 kiloydum ama ramazanın başından beri 4 kilo verdim yani şu an 101 kiloyum.Ama tıkandım kaldım,bir haftaya yakındır gitmio kilo milo..Yağ yakıyorum galiba..Bitse de tekrar kilo vermeye başlasam keşke(
Uyudum valla :kedi: ayyy bu kadar mı tatlı olur yaa uyumak :asigim: hatta bir ara aşkım aradı telefon kulağımda uyumaya devam etmişim
Açıköğretime kayıt yaptıracağım onunla uğraştım bugün baktım pek te birşey istemiyorlar 4 yıllık birşey okumayı düşünüyorum da ne okuyacağıma karar veremedim :uhm: 1. sınıfın çoğu dersinden muaf olurum zaten hemencecik bitsinnn ya sonra bitane daha okuyayım opuyorumnanaktan aklımı üniversiteyle bozdum ömrümün yettiği kadar da açıktan bütün bölümleri okuyacağım -tatlicadiarzu- evet kafayı yedim annem bunalttı artıkkk ne bulduysam okuyum da kadının içi rahatlasın ablam için 2 üni. bitirdi deyip duruyor üniversite mezunu olmakla ölçülür olmuş insana verilen değer :dilcikar: saçma
Sağolasın eincik;ama sen de 18 kiloya yakın vermişin zati durmak yok zayıflamaya devam tam gazbademcim motivasyon oluyo walla verdiğin kilolar tebrik ederim tatlımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?