Son kez bu akşam yedin say canım............Gün bu gündür.....
Yarın diyete gireceğim.......
Bir kereden bir şey olmaz.....
Küçücük bir şey bununlamı kilo alacağım......
Tanıdık geldimi bunlar.....Ben çok kullandım da bu lafları.Hepsi kilo olarak bana iade edildi.
Çarşıya çıkmadan bol salata ve 1 ince dilim kepek ekmeği ye istersen....
Çarşıda da sade döner ve yanında ayran iç.......Dondurmayıda küçük boy ve sade olanından seç...Ne dersin??? Sadece bir tavsiye.....
İşine karışmak gibi sayma ne olur.....Bu handikaplar bize hem zaman kaybettiriyor hemde
motivasyonumuzu olumsuz etkiliyor........Öptüm seni canım....
Sağolasın beyzus ablam,Allah'ım 68i gördüğüm günleri de göstersin :Saruboceq: Allah mutluluğumu arttırsın,mutluluğumuzu arttırsın inşallah..olumunekankayizsmileMaaşallah maaşallah.Anlımızın akısın tatlım..İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin......Aşk ta var ne güzel....Hayat hoş gerisi boş...Keyfine bak canım...Allah mutluluğunu arttırsın....
Tabi zayıflayacaksın kelebekim,kilo vereceksin verdikçe veresin gelecek çıtır kıtır bi hatun olcan,devamm yerimsenibenYaaa düşündüm de çok mutlu oldum neden mi =))) çünkü ben bu rejime başlarken 50 kg vermem lazım diyordum şimdi 40 kg vermem lazım diyebiliyorum. Öyle ya da böyle gidiyor fazlalıklar biraz uzun sürse de olsunnn demek kiii zamanla gerçekten zayıflayabilirim. 1 sene sürecek ama ben sonunda zayıflamış olacağım. Düşüncesi bile çok güzel. Ya herşey değişecek benim için yepyeni bir hayat olacak...
Mesela canımın isteği elbiseyi alabileceğim acaba lastiği var mı çekersem benim bedenimi kaplayabilirmi diye düşünmeden, beğendiğim bir iç çamaşırı hiç düşünmeden alacağım 3XL varmıdır diye bakınmadan, yüzük almaktan korkmayacağım yüzük takmayı sevmiyorum yalanının arkasına da saklanmayacağım. kolye zincirleri boynumun yarısında kalmayacak,çarpışan arabalara da binebileceğim lunaparkta, otobüste yanına oturduğum erkeğin kıçımın yarısıda dışarıda kalmayacak. renk renk çeşit çeşit kıyafetlerim olabilecek, giyimine önem gösteren o iş hanımlarından olabileceğim, bir de ayaklarım küçülse çok sevineceğim unisex spor ayakkabı arama derdinden kurtulacağım 42-43 giyiyorum dublex çocuk mezarı benim ayakkabılar küçülürmü ki acaba 40 numaraya kadar düşse ne sevinirim ama opuyorumnanaktan
Mutluyum ve umutluyum çünkü zayıflıyorum şükürler olsun Allahıma :Saruboceq:
Sen diyince baktım da hakkaten maşallah zynpkr çok güzelsinKızlar az önce facebooktan zynpkr nın resimlerine baktım da valla süper zayıflamış yavruda gıdık falan kalmamış maşallaaahhhh zeynepcimmmm yüzün ilgimi çekti zayıflayınca ne kadar bambaşka bir havaya bürünüyor insan ne kadar çekici oluyor ya opuyorumnanaktan ne deniyor ona sexi mi =))))ondan işteee... Tombul olan insanın çekiciliği sexiliği falan kalmıyor sadece sevimli oluyor ama zayıflayınca bambaşka bir ruh oluyor ya da bana öyle geliyor kaydirigubbakcemile3
Tabi zayıflayacaksın kelebekim,kilo vereceksin verdikçe veresin gelecek çıtır kıtır bi hatun olcan,devamm yerimseniben
Aramıza hoşgeldin ebryy vereliniortak Spor ve diyetine dikkat et Alla'ın izniyle eriyip gider kilolar yerimseniben Allah yardımcın ve yardımcımız olsunn!!:Saruboceq:Arkadaşlar beni de aranıza alın..Ben de 90 kilonun üzerindeyim.105 kiloydum ama ramazanın başından beri 4 kilo verdim yani şu an 101 kiloyum.Ama tıkandım kaldım,bir haftaya yakındır gitmio kilo milo..Yağ yakıyorum galiba..Bitse de tekrar kilo vermeye başlasam keşke(
Biri destek mi dediCADIARZU Tam mekanını buldun emrahlif vereliniortak HoşgeldinN!!olumunekankayizsmileherkeslere merhaba ben geldim yine biraz sıkıntıyla ama aşmak için geldim azimliyim sadece desteğinize ihtiyacım varrrrrrrrrr bilmiyorumkismile
Arkadaşlar beni de aranıza alın..Ben de 90 kilonun üzerindeyim.105 kiloydum ama ramazanın başından beri 4 kilo verdim yani şu an 101 kiloyum.Ama tıkandım kaldım,bir haftaya yakındır gitmio kilo milo..Yağ yakıyorum galiba..Bitse de tekrar kilo vermeye başlasam keşke(
Yeni başladığında çabuk yorulman olası tabi;ama zamanla 5 mili bilemm rahatlıkla yapacaksın..Şahsen 5+2 mil yaptığım günleri bile gördüm ve sonucunu da aldım..Pes etmek yokbende bugun başladım leslie ye 3 millik oy öldüm 12 dakikada pes ettim sizlerdemi ilk zamanlarda benim kadar zorlandınız arkadaşlar
bizim buralarda baya soğudu yakında soba yakmaya başlarız gerçi ısıtıcı falan yakıyoruz ama baklaım türkiyenin doğusuna kış erken geliyor malesefGünaydın kızlar
Aşkımın ısrarları sonucu 11 de ancak uyanabildim benneyaptımki bende gece geç yattım izleyemediğim dizileri bir gün sonra reklamsız bir şekilde netten izliyorum çok heyecanlı oluyor valla kaydirigubbakcemile3 eskiden TV yüzüne bakmayan ben işsizlikten dizikolik oldum :sinifsinif:
Reglim bitene kadar kendimden leslie falan beklemiyorum dışarı çıkarsam yürürüm hızlı hızlı ama buraya kış geldi sayılır hava kapalı dağlar bulutlu insanın sadece yatası geliyor sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
moralim bozuuuuuukhiç bir haftadır gram bile vermemişim ben (( o kadar da uğraşıyorum nie böle olmuo anlamıorum :mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?