Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere merhaba ben geldim yine biraz sıkıntıyla ama aşmak için geldim azimliyim sadece desteğinize ihtiyacım varrrrrrrrrr bilmiyorumkismile

haklisin tatlim ...fikiralisverisinde bulundugun icin tskler canim...

Sağolasın beyzus ablam,Allah'ım 68i gördüğüm günleri de göstersin :Saruboceq: Allah mutluluğumu arttırsın,mutluluğumuzu arttırsın inşallah..olumunekankayizsmile

Tabi zayıflayacaksın kelebekim,kilo vereceksin verdikçe veresin gelecek çıtır kıtır bi hatun olcan,devamm yerimseniben

merhaba canlarim..iki gündür spor salonunda spor yapiyorum,bugün bir saat yürüdüm tempolu bir sekilde..20 dakikada baska bir aletle devam ettim yürümeyi animsatiyor ama kollardaoynuyor..süperdi,10 dakikada saunadaydim...insallah kilo verebilirim yaa...

Sen diyince baktım da hakkaten maşallah zynpkr çok güzelsin

Tabi zayıflayacaksın kelebekim,kilo vereceksin verdikçe veresin gelecek çıtır kıtır bi hatun olcan,devamm yerimseniben

kiz yazdiklarini okuyunca ,cok iclendim ya,su kilo bizleri ne yapmis böyle..ama hepberaber burda zayiflicagiz insallah canim insallah basarcagiz...

Aramıza hoşgeldin ebryy vereliniortak Spor ve diyetine dikkat et Alla'ın izniyle eriyip gider kilolar yerimseniben Allah yardımcın ve yardımcımız olsunn!!:Saruboceq:

aramiza HOOOSSS GELDIIINNN canim..

bende bugun başladım leslie ye 3 millik oy öldüm 12 dakikada pes ettim sizlerdemi ilk zamanlarda benim kadar zorlandınız arkadaşlar
Yeni başladığında çabuk yorulman olası tabi;ama zamanla 5 mili bilemm rahatlıkla yapacaksın..Şahsen 5+2 mil yaptığım günleri bile gördüm ve sonucunu da aldım..Pes etmek yok lmaz:

günaydınnnnnnnnnn
sanki kendim uyanmışım gibi birde günaydın diyorum...bedenim uyandı işe geldi ama beynim ruhum hala yatakta..mirmirmirmirmirmirmirmir
akşam asker uğurlamamız vardı...kuzenimin oğlu askere gitti turkbayragiturkbayragiıspartaya dağcı komando...12 de otogardan yolcu ettik...eve gelip yatmam saat biri geçti...sabah 5,30 da kalkıyorum...mirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar ben leslienin dün 3 milliğinden ancak 12 dakika yapabildim karar verdim 500 metreliği var ondan bugün 5 defa yapacağım o daha uygun bana gibi şimdilik 2 ni yaptım 3 nüde yapacağım böyle diyorum bir hafat gideyim ne dersiniz canlarımeyvahedigeldismile

Günaydın kızlar

Aşkımın ısrarları sonucu 11 de ancak uyanabildim benneyaptımki bende gece geç yattım izleyemediğim dizileri bir gün sonra reklamsız bir şekilde netten izliyorum çok heyecanlı oluyor valla kaydirigubbakcemile3 eskiden TV yüzüne bakmayan ben işsizlikten dizikolik oldum :sinifsinif:
Reglim bitene kadar kendimden leslie falan beklemiyorum dışarı çıkarsam yürürüm hızlı hızlı ama buraya kış geldi sayılır hava kapalı dağlar bulutlu insanın sadece yatası geliyor sempatiksalakcinni

bizim buralarda baya soğudu yakında soba yakmaya başlarız gerçi ısıtıcı falan yakıyoruz ama baklaım türkiyenin doğusuna kış erken geliyor malesef

günaydın kızlar
moralim bozuuuuuuk hiç bir haftadır gram bile vermemişim ben (( o kadar da uğraşıyorum nie böle olmuo anlamıorum :mafoldumben

Merhabalar, günaydınlar...
Yeni bir üye olarak ilk mesajı buraya yazmam içler acısı değil mi?
91 kiloyum ve 1.71 boyundayım.
14 kilo verdim süreç içerisinde,
Yakında 80'lilerin grubuna geçeceğim :1rolleyes:
Bazı olumsuzluklarla karşılaşsamda, moralim bozulsada, her geçen gün kendime daha çok güveniyorum...
Sizce ideal kilom nedir arkadaşlar? (bayan gözüyle soruyorum, hesaplama sayaçlarındakini değil. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…