belki durmuştur sabret bakalım
günaydın kızlar
moralim bozuuuuuukhiç bir haftadır gram bile vermemişim ben (( o kadar da uğraşıyorum nie böle olmuo anlamıorum :mafoldumben
bi iki gün snr regl olcam umarım sadece o yüzdendirçok can sıkıcı bişi bu yaaaa bayramdan önce ne kdr güzel gidiodum
Merhabalar, günaydınlar...
Yeni bir üye olarak ilk mesajı buraya yazmam içler acısı değil mi?
91 kiloyum ve 1.71 boyundayım.
14 kilo verdim süreç içerisinde,
Yakında 80'lilerin grubuna geçeceğim :1rolleyes:
Bazı olumsuzluklarla karşılaşsamda, moralim bozulsada, her geçen gün kendime daha çok güveniyorum...
Sizce ideal kilom nedir arkadaşlar? (bayan gözüyle soruyorum, hesaplama sayaçlarındakini değil. :))
Merhabalar, günaydınlar...
Yeni bir üye olarak ilk mesajı buraya yazmam içler acısı değil mi?
91 kiloyum ve 1.71 boyundayım.
14 kilo verdim süreç içerisinde,
Yakında 80'lilerin grubuna geçeceğim :1rolleyes:
Bazı olumsuzluklarla karşılaşsamda, moralim bozulsada, her geçen gün kendime daha çok güveniyorum...
Sizce ideal kilom nedir arkadaşlar? (bayan gözüyle soruyorum, hesaplama sayaçlarındakini değil. :))
ekincik ne güzel kilo vermişsin. Ben de 95 kiloyum ve diyete başladım. En büyük korkum sarkma olması. Sende oldu mu? Olmaması için bir şey yaptın mı? Çok korkuyorum ya 24 yaşında heryerimin sarkmış olmasındansa 95 kiloyu tercih ederim dicem nerdeyse.
hayır tatlım hiç sarkma olmadı. senin yaşın da genç vücut toparlıcaktır kendini tabi ki spor şart çok düzenli olmasa da bir eliptik bisikletim var onu kullanıyorum ve inanıyorum ki spor da yaptıktan sonra hiç problem olmaz senin için kaydirigubbakcemile2
aslında bu benim 2. büyük diyetim ilkini üniversitede 1. sınıfın yazında yapmıştım. Üniversite sınavına hazırlanırken malum asosyal bi hayat ve sınav stresi bayağı bi kilo almıştım zaten küçük yaşlardan beri hep kiloluydum ama öyle abartılacak kadar bi kilo değildi. tabi bunun üzerine sınav stresiyle aldığım kilolar felaket. hiç kaç kiloyum bilmiyordum walla. neyse üniversiteye girdim ilk aşk derken baktım ben bu kiloları istemiyorum. ee sağolsun erkek aradaşımın da beni inciticek bir kaç sözü derken 25 temmuz 2001 gecesi saat gece 11 tatildeyim hüngür hüngür ağlayarak diyet yapmaya karar verdim nasıl oldu bilmiyorum birden diyet yapmaya karar verdim ağlak bi şekilde bi başladım sadece salata ızgara balık yiyorum form çay içiyorum sabahları ılık limonlu su içiyorum deli gibi aerobik yapıyorum dans ediyorum derken 20 kilodan fazla kilo verdim. belki 25 bilmiyorum. beni gören herkes şokta çünkü 54 kilo falan olmuştum çırpı gibi bir şey hatta bir siyah kot pantolonum vardı onu diyet süresince hiç giymemiştim zayıfladıktan sonra bi giyeyim dedim o gün ayna karşısında attığım kahkahalar hala kulağımda
7 yıl boyunca hiç abartı bi kilo almadım 3 aşağı 5 yukarı korudum kilomu belki 54 değil ama 60 kg civarlarındaydım evlendikten sonra iş değiştirme stresi derken bi baktım 98.6 kg olmuşum 2. şok ve 2. üzüntü şimdi 25 mayısta başladığım mücadelem devam ediyorum edeceğim de hep birlikte
peki canım nası verdin bu son 18 kiloyu?Yine sadece salata ve ızgara balık mı yiyorsun?bilmiyorumkismile
bence 60-62 senin için ideal olur. 173 boyunda bi arkadaşım var 54 kilo ve inanılmaz zayıf. Kötü görünüyor. Giydiğin yakışmıyor canım o kadar zayıf olunca da...
62-63 iyi olur bence
diyet listem şöyle:
sabah kahvaltısı(07:30)2 dilim tam buğday/çavdar/kepek ekmeği, 1 köfte kadar light peynir ya da 2 yemek kaşığı lor peynir, taze sıkılmış portakal suyu, domates, salatalık ve yeşilikler, 1 yumurta
kuşluk(09:30-10:30)200ml light süt ve 1 porsiyon meyve
öğle yemeği(12:30-13:00)8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 kase light yoğurt veya cacık veya ayran, 1 dilim ekmek, bol salata yağsız tuzsuz.
ikindi(15:00-16:00)2 dilim ekmek arası 1 köfte büyüklüğünde light peynir, yağsız tuzsuz salata ve light ayran
ara öğün (1 veya 2 posiyon meyve)
akşam yemeği(19:00)1 kase çorba, 3 köfte büyüklüğünde kırmzı etveya 4 köfte büyüklüğünde ttavuk eti veya balık veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil, bol salata, 1 dilim ekmek, çorba yerine 2 yemek kaşığı bulgur veya pilav veya erişte veya makarna(makarna yağsızsa 4 kaşık olabilir)
ara öğün 2 porsiyon meyve
günlük 5 porsiyon meyve hakkı var bu 5 porsiyonun 2'si sabah portakal suyu ile gidiyo eğer portakal suyu içmezseniz günlük 5 porsiyon meyve yiyebilirsiniz. günde en az 2 lit su.
kızlar benim diyetim budur. öğle ile akşam menüsü yer değiştirebilir.
Yani bu durumda 30 civarı kilo vermem gerekiyor. Kışa kadar 20 kilo planlıyorum... Artık o kadar alıştım ki yemek programıma sanki ezelden beri böylemiş gibi yaşıyorum. Yoksa diyeti kafaya takıp tartının üzerinden inmeyince canım sıkılıyor... Umarım hep birlikte güzel güzel veririz kiloları :) Nazik cevabınız için teşekkür ederim.
Umarım. Teşekkür ederim.
Güzel bir programmış ekincik. Ek olarak birşey yapıyor musun? Spor vs... Ben çalıştığım için malesef vakit bulamıyorum. :gitme:
merhaba kızlar..ben artık kilo almaya başladım hangi yüzle yorum yazacağım konusu malum mafoldumben
.................
cok mutsuzum 1gram bıle verememişim billur sen yıne renglı olabılrım diyosun da ben de ole bı sebepte yok ıkı kıo verdım şimdi tık yok yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?