Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dengesizin tekiymiş canım yaa.seni görünce farklı davranmış, görmeyince farklı..biz bu erkeklere nasıl güveneceğiz ya kötükedihüso madem istemiyorsun adam gibi söyle dimi insanı bukadar sinir etmeye ne hakkın var..sinir oldun vallahi canım böyle biri için de hiç moralini bozma kişiliği otursun önce onun

valla artık mutlu olucam.saçma sapan adamlar yüzünden kendimi strese sokup hayallerime ara veremem.daha o beni böyle hırslandıran adamın karşına çıkcam 70 kilo olup. o pis baytarla mı ugraşcam.:dilcikar:

70e az kaldı canım biraz sabır sadece bak bademe 97 kilodan 75 kiloya düştü bile kısa zamanda araya ramazan girmeseydi çok daha fazla kilo vermiş olurduk hepimiz zaten..o ilk adamı da hatırlıyorum sinir bozucu onu görme imkanın olursa cidden 70 kiloluk halinle görsün seni...ooooooohhhh ne güzel olur vallahi

tatlım o baytar 27 yaşında okumuş falan ama adam olamamış zaten ona üzülmüğyorum.
diğerine gelince izmirde arkadaş.sadece oturdugu semti biliyorum.ama kışın izmire gidicem.bir şekilde karşısına dikilcem.söyleyeceğim şeyler var.ondan sonra dönücem.burdan izmire gitmeye değer mi bunun için sorarsan benim için değer.

zynpkr cim bence sadece senin zayıflaman için verdiği hırs en güzeli..her kötü şeyde bir hayır vardır denir ya hep o geldi aklıma..sen bu düşüne ile gerçekten kilo verirsin

zynpkr cim bence sadece senin zayıflaman için verdiği hırs en güzeli..her kötü şeyde bir hayır vardır denir ya hep o geldi aklıma..sen bu düşüne ile gerçekten kilo verirsin

öyle canım bana bu hırs bu kadar kilo verdirdi.bu hırs biterse hiç bişi kalmaz.aslında korayın bitmesi iyi oldu.çünkü bana sürekli kişlo verme gayet ii görünüyosun diyodu.hayırlısı buymuş demekki.guclubacismile

Hoşbuldum:) Ağzından bal damlıyor... Evet çok sıska kadınlardan hoşlanmam, sanırım 70-75 iyi.kaydirigubbakcemile5 Sevindim bu yoruma...bayanssulusmile. Sevgi benden...olumunekankayizsmile

Hareket muhakkak çok önemli... Bende zevkle spora başlamıştım uzay yolu yürüyüşü dedikleri kondisyon aleti var evde. Stresimi de atıyordum üstelik... Fakat işten saat 7'de çıkıyorum 8 gibi evde ol derken yemek vs... Yorgun düşüyorum. Nasıl düzene koysam bilemedim. Ayrıca seni de gayretinden ötürü tebrik ederim ekincik kaydirigubbakcemile5

canım gözünaydın geçmiş olsun barış erkek olmuş kıyamam ona canım yaaaaa
zaten zor bir olay birde küçük olduğu için dahada zor.
seni tebrik ediyorum ama belkide zorunlu olarak yaptırmışsındır küçük yaşta.Şeniz vallahi naz doğduğundan beri kulaklarını deldireceğim korkudan gidip deldiremiyorum çok hoşuma gidiyor ama nasıl dayanacağım yavrumun canı yanacak çok ağlayacak. bi deldirseem üzerimden büyük bir yük kalkacak..Şeniz

kilo vermeni de istemiyordu demek kafamçokkarıştı

tatlım evet.hatta dedi ki kilo verirsen ben seni çok kıskanırım.verme sakın.elimden kaçırcam diye korkarım dedi.şimdi kimse bana bakmaz mı yani dedim.herkes benim gibi gözlerine bakmaz dedi.hayvan yaaa.mafoldumben ama kilo veriyim de izmirden dönüşte o kliniğe de bi uğrayım.ondan sonra görsün bakalım kime bakmıyolarmış.guclubacismile

Hepinize iyi akşamlar hanımlar........

Forumda bir sıkıntı var galiba,sayfalar açılmıyor;alıntı yaparak cevap yazıyordum hepsi gitti...Neyse...

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.......Başarılar diliyorum.İnşallah hep birlikte

kiloları vereceğiz.......
YENACIĞIM;Geçmişolsun canım.Kıyamam yavruma ana kuzusu ne yapsın seni göremeyince dünyası kararmıştır.Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah....Erkak görevliyi değilde hemşireyi tercih etmesi beni çok duygulandırdı.Yavrum benim yaa ana başka işte.Allah sizlere bağışlasın.....Bu arada pilav konusunda borcun olsun.Artık konu komşuda akrabada sünnet olur benim pilavı unutma......

Bugün menümü yazamıyorum çünkü bir menüm olmadı bu gün.....Herkes zopasını hazırlasın.Ağzımı burnumu kırın büyük müyük dinlemeyin ver edin zopayı ver edin zopayı.klava:klava:kötükedihüso
Şimdi kendimi haklı çıkartacak şekilde anlatayım durumu.6 günler için bugün oruç tutayım dedim ve dün gece kendimi tok hissettiğim için sahur yapmadım.Bu akşama doğru doğal olarak şeker dibe vurdu ve üzürinize afiyet baş ağrısı ve mide bulanması başladı.Orucu kurtardım akşam ezanına kadar dayandımda;1-2 lokma yeyince bulantım arttı....gerisi malum.....İstifra ettikçe şekerim düştü,baş ağrım arttı.1 saat kadar yatıp uyudum.Uyanınca da 1 tabak zeytinyağlı bamya,çok az ızgara tavuk ve kocaman bir tabak patates kızartması yedim....senağlamasenağlamaSonradan çok pişman oldum ama geçmiş ola..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Şimdi pişmanlığımdan kurtulmaya çalışıyorum;oysa tartı iyi gidiyordu umarım yarına çok zarar vermez....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

erkekler çok benciller yaaa kötükedihüso nasıl sinir oldum..canım hakikaten bunların sana yararı hırs olacak..böyle dengesiz bencil insanlar da olmasa kendimizle yüzleşemeyeceğiz herhalde

merhaba kizlar...ya ben bir iki gündür spor yapiyorum birer saat temolu yürüyorum yediklerimede dikkat ediyorum,yaklasik 3 haftadir hic kilo veremedim neden acaba? cildircam ya

umarım yarına çok zarar vermez....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Beyzuşcum alınan karbonlar 24 saat sonra depolanıp yağ haline getiriliyormuş selin öyle demişti ondan yarın dikkat edersen sorun yaşamazsın Allah kabul etsin tuttuğun oruçları :Saruboceq:

Beyzuşcum alınan karbonlar 24 saat sonra depolanıp yağ haline getiriliyormuş selin öyle demişti ondan yarın dikkat edersen sorun yaşamazsın Allah kabul etsin tuttuğun oruçları :Saruboceq:

Sağol canım...Umarım öyle olur.Bu vicdan azabıyla yarın yiyemem zaten.....

Bu gün tv kanallarından birinde R2 midir nedir pek anlamadığım ve bilgi sahibi olmaya üşendiğim konuda uzman bir rus hanıma kilo vermek için ne yapılmalı(manevi açıdan) diye sordular...Cevap: Rutin bilinen bitki çayları,bol su ve yürüyüşten sonra önerdiği daima pozif olmak ve yediğimiz yemek konusunda'''vücudum için gerekli besini aldım.Bunu bedenime çok faydası olacak,metabolizmamı hızlandıracak ve asla yağ olarak depolanmayacak ;çünkü bedenim bu besini iyi şeyler için kullanıp depolamayacak''' şeklinde düşünmekmiş....Anam bu kadar kolaysa yaptık gitti....Bunuda deneyelim arkadaşlar hem kolay hemde kendimizi iyi hissettirir...Tabii becerebilirsek....

Merhaba Hanımlar Ben Geldim ve Aranıza Katıldım Şu an

Dün diyetisyenime gittim. Bir diyet planı yaptık ve zayıflamaya resmen adım attım. Beni çok motive etti ve bana ilk etapta 1700 kalorilik bir diyet planı çıkardı.

Şu an tam 122 kiloyum. Ve bu kiloyla şu an bu gruba katıldım. Ne yaptımsa ne ettimse anlatacağım size. Beraber motive olalım ve kurtulalım şu lanet kilolardan.

22 Eylül 2010 Başlangıcım hadi bakalım

Hoşgeldin canım aramızaaaa a.s.
Maşallahhh süper bir şevkle daldın aramıza Allah hırsınız azaltmasın :Saruboceq:
Bana yakın bi kilodasın boyunu ve yaşını öğrenebilirmiyim canım opuyorumnanaktan

Sumensei Bilge hoşgeldiniz.urda ihtiyacınız olan desteği en önemlisi aile sıcaklığını bulacaksınız.
Yenacığım geçmiş olsun.oğluşumuz büyuk bir badire atlattı.bir kaçgün sonra hiçbirşeyikalmaz.önemli olan iyi bir bakım.
Beyzuşum allah kabul etsin.bir günlük kaçamak için zopaya değmez...zaten yeterince pişman olmuşsun.devam edeceğiz başka yolu yok..
Kızlar ben çok yorgunum.iki gündür eşimi vekendimi hastaneye taşıdım.eşimi psikoloğa götürdüm ve ürolojiye götürdüm.çok zor oldu.bugünde düşç,ye gittik.yarın yine gideceğiz.dişlerimizi yaptımamız lazım.ne zamandır erteliyorduk.artık başlama zamanı.
tombulkelebeğim maşallah çok kararlı gidiyorsun ve arkadaşları da iyi motive ediyorsun.geçmişe dönemiyorum..şimdilik bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…