valla artık mutlu olucam.saçma sapan adamlar yüzünden kendimi strese sokup hayallerime ara veremem.daha o beni böyle hırslandıran adamın karşına çıkcam 70 kilo olup.o pis baytarla mı ugraşcam.:dilcikar:
70e az kaldı canım biraz sabır sadece bak bademe 97 kilodan 75 kiloya düştü bile kısa zamanda araya ramazan girmeseydi çok daha fazla kilo vermiş olurduk hepimiz zaten..o ilk adamı da hatırlıyorum sinir bozucu onu görme imkanın olursa cidden 70 kiloluk halinle görsün seni...ooooooohhhh ne güzel olur vallahi
zynpkr cim bence sadece senin zayıflaman için verdiği hırs en güzeli..her kötü şeyde bir hayır vardır denir ya hep o geldi aklıma..sen bu düşüne ile gerçekten kilo verirsin
Canım hoşgeldin öncelikle olumunekankayizsmile
Kaç kg olmam lazım demişsin 1.71 galiba boyun bence en az 68 ol 75 bile gayet güzel gösterir seni boyun uzun ve hatun dediğin azıcık etli olur. Manken değilsin ki 60 kg olasın benim kendi fikrim sevgiler ...
sumensei'cim eliptik bisikletim var ve acayip kalori yaktırıyo ve felaket terletiyo ben hergün 30 dk onu kullanmaya çalışıyorum bazen 30dk 1 saat oluyo bazı günler hiç kullanmıyorum. diyete ilk başladığım günler yürüyodum ama artık uzun zamandan beri yürüyemiyorum. günlük hareketlerimi arttırmaya çalışıyorum. evde oturup televizyon izlemektense bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. aslında yeme içme önemli de en önemlisi hareket etmek galiba.
billurs, hustun slm kızlar nbr
sumensei yeni geldin sanırım hoşgeldin
[billurs, hustun slm kızlar nbr
sumensei yeni geldin sanırım hoşgeldin
Merhaba BEYZUS'UM BArış iyi çok şükür....Yanlız idrarını yaptıktan sonra çok ağlıyor...Korkuyla karışık bişey sanırım..
Beklediğimden daha iyi sağlık durumu...Ben tabiii çok üzüldüm kendi ellerimle ameliyathaneye bırakıp çıkınca bayağı ağladı arkamdan yakama yapışmıştı bırakmıyordu beni..mafoldumben
Çok zormuş ama ya,bekleme süresi birde uyanınca ağlamış hemşire kucağında getirdi oğlumu, annesi diyo ne kadar sana düşkün böyle bırakmadı beni bir türlü diyor..:çok üzgünüm:
Normalde hastabakıcılar getiriyor ya odaya,erkek olduğu için sanırım gitmemiş ona..sarılmış hemişereye..:)))
Geldikten sonra sarıldık bir süre,iç geçirmesi içimi acıttı..Zormuş yaa...Dün bayağı sulu bir gündü benim için...Allah beterinden korusun tabii..Güzel olaylar bunlar ama işte yüreğine söz dinletemiyor insan....:çok üzgünüm:
Senin sipariş pilav kalmadı tatlım yaa...Bugün tavuklusundan yaptım ayranla birlikte verdim kargoya,diğerinin yerini tutmaz ama.. İdare et canım artık...a.s
öyle canım bana bu hırs bu kadar kilo verdirdi.bu hırs biterse hiç bişi kalmaz.aslında korayın bitmesi iyi oldu.çünkü bana sürekli kişlo verme gayet ii görünüyosun diyodu.hayırlısı buymuş demekki.guclubacismile
kilo vermeni de istemiyordu demek kafamçokkarıştı
tatlım evet.hatta dedi ki kilo verirsen ben seni çok kıskanırım.verme sakın.elimden kaçırcam diye korkarım dedi.şimdi kimse bana bakmaz mı yani dedim.herkes benim gibi gözlerine bakmaz dedi.hayvan yaaa.mafoldumben ama kilo veriyim de izmirden dönüşte o kliniğe de bi uğrayım.ondan sonra görsün bakalım kime bakmıyolarmış.guclubacismile
umarım yarına çok zarar vermez....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Beyzuşcum alınan karbonlar 24 saat sonra depolanıp yağ haline getiriliyormuş selin öyle demişti ondan yarın dikkat edersen sorun yaşamazsın Allah kabul etsin tuttuğun oruçları :Saruboceq:
Merhaba Hanımlar Ben Geldim ve Aranıza Katıldım Şu an
Dün diyetisyenime gittim. Bir diyet planı yaptık ve zayıflamaya resmen adım attım. Beni çok motive etti ve bana ilk etapta 1700 kalorilik bir diyet planı çıkardı.
Şu an tam 122 kiloyum. Ve bu kiloyla şu an bu gruba katıldım. Ne yaptımsa ne ettimse anlatacağım size. Beraber motive olalım ve kurtulalım şu lanet kilolardan.
22 Eylül 2010 Başlangıcım hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?