Ayyy evde oturmaktan canım sıkıldı boshayallersmile nettede birşey yok zaten :dilcikar: bende leslie yapayım dedim hihoyyyt sabahkilerle beraber toplam 55 dakika oldu.Akşama en az 30 dakika daha yapmam lazım a.s ben gitgide sevmeye başladım bu leslie hatunu opuyorumnanaktan artık sesini açarak yapıyorum sositososito tek korkum alttaki komşunun gelip depremmi oluyor demesi :sinifsinif: sempatiksalakcinni
Slm kızlarrr, iyi haftalar herkese.
Şükür aranıza döndüm ve diyete de karar verdim, yürüyüş yapmaya da Allah'ın izniyle.
Sabah tam tahıllı ekmek 1 dilim ve bir kibrit kutusu kadra peynir yedim. arada bir salatalık yedim ve çay içtim. Tabii kahvaltıdan önce de 5i bir yerdeden içmiştim. Şimdi öğle ve akşam yemeklerini düşünüyorum. Kalorisiz ne pişirsem ki?:sm_confused:
selam canım, sanada iyi haftalar=))
diyetinde de başarılar dilerim tatlımyerimseniben
bende yakında başlicam diyetime...
opuyorumnanaktan
Kızlar 109 dum 110 gibi gösteriyor tartı acaba regli olduğum içinmidir ki diyetimide bozmadım
kızlar yaaa çok sinir olmuş haldeyim... neden mi? yengeme alenen gıcık oldum, çünkü kız 2 haftada 9 kilo vermiş.... sıkı bir rejim ve sporla... saçını başını yolasın geldi valla kızn haa kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnikötükedihüso-tatlicadiarzu-:dilcikaroooofff delircem yaa millet verio da biz nie veremioruz nasıl iş bu ben anlamıorum yaa
Kaç kilo civarında? 90'lı kilolardaysa mümkündür. Nasıl vermiş acaba, merak ettim :1rolleyes:
yok canım yaa ne 90 ı 69 kiloya çıkmıştı 60 a düşmüş geri
60'lı kilolarda mı? delikafadulden
60'lı kilolarda haftada 1 kilo versen öpüp başına koyarsın, o kadar zordur. Nasıl vermiş ki bu kadar zamanda bu kadar kiloyu? akannehir
gösterdide hatırlamıorum tam diyet listesini ama şu isveç diyetine benzeyen bişi, kahve içtim çok fazla dedi sade ve şekersiz dedi onun çok faydası oluomuş :s bende yeni öğrendim. gündede 20 dk kondsyon bisiklete binmiş o kadar
Dışarıdaydım AVM ye kadar gittim kendime alabalık aldım annem pişirsin yiyeceğim cokacimcoook kendime hakim oldum ve dışarıda hiçbirşey yemedim alkisalkisalkis light süt,light puding ve light krem şanti aldım. Annem şekerpare almış gelmiş onlar şekerpare yiyordu ama bugün pişirmeyeceğim canım çok tatlı çekerse pişirip yerim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?