Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlarrr, iyi haftalar herkese.

Şükür aranıza döndüm ve diyete de karar verdim, yürüyüş yapmaya da Allah'ın izniyle.

Sabah tam tahıllı ekmek 1 dilim ve bir kibrit kutusu kadra peynir yedim. arada bir salatalık yedim ve çay içtim. Tabii kahvaltıdan önce de 5i bir yerdeden içmiştim. Şimdi öğle ve akşam yemeklerini düşünüyorum. Kalorisiz ne pişirsem ki?:sm_confused:

Ayyy evde oturmaktan canım sıkıldı boshayallersmile nettede birşey yok zaten :dilcikar: bende leslie yapayım dedim hihoyyyt sabahkilerle beraber toplam 55 dakika oldu. Akşama en az 30 dakika daha yapmam lazım a.s ben gitgide sevmeye başladım bu leslie hatunu opuyorumnanaktan artık sesini açarak yapıyorum sositososito tek korkum alttaki komşunun gelip depremmi oluyor demesi :sinifsinif: sempatiksalakcinni

alemsin yahu maşallah süper gidiyosunn :1hug:

selam canım, sanada iyi haftalar=))
diyetinde de başarılar dilerim tatlımyerimseniben
bende yakında başlicam diyetime...
opuyorumnanaktan

Kızlar DOĞA nın internet sitesine girip Erzurumdaki marketlerde DOĞA phyto slim Doğa phyto Form bulamadığımı yazdım gönderdim hemen aradılar beni 2-3 gün için temin edilecek ve size haber verilecek dediler çok sevindirik oldummmmm
Veee DOĞA yı kutluyorummm.

selaam kızlar nabersiniz
yav acayip başım ağrıyo,havalardanmıdır nedir yav. leslie yapaacam birasdan ama gözüm kesmiyo. başım güüüm güüüm atıyo yaaavakannehir

selam canım, sanada iyi haftalar=))
diyetinde de başarılar dilerim tatlımyerimseniben
bende yakında başlicam diyetime...
opuyorumnanaktan

Başlamak lazım artık arkadaşım havalarda serinlemişken yürüyüşler de daha ferah yapılır dışarıda ben çok kilolu olduğum için pek leslie yapmayı kendime uygun görmüyorum. Çünkü o tip sporları bırakınca ben 2 kat alıyorum ve ömrümün her anında da o sporları yapamayacak bir kişiliğe sahip olduğumu biiyorum o nedenle şimdilik yürüyüşü uygun buldum kendime birazdan yürüyeceğim İnşallah.

Bugün diyete başladım. Canım isteyince kendime hakim olabiliyorum, öyle her şeyi yemeye kalkışmıyorum.

Sabah 1 simit, öğlen karışık tost ve büyük boy ayran, az önce de yeşil ekşi elma yedim. Saat 18.00 gibi yine ekşi elma ve yanında yoğurt yiyeceğim. Güzel bir gündü. İşlerle uğraştığım için yürüyüşe vaktim kalmadı ama geç de yürüyüşe çıkacağım.:dance:

kızlar yaaa çok sinir olmuş haldeyim... neden mi? yengeme alenen gıcık oldum, çünkü kız 2 haftada 9 kilo vermiş.... sıkı bir rejim ve sporla... saçını başını yolasın geldi valla kızn haa kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnikötükedihüso-tatlicadiarzu-:dilcikaroooofff delircem yaa millet verio da biz nie veremioruz nasıl iş bu ben anlamıorum yaa

Dışarıdaydım AVM ye kadar gittim kendime alabalık aldım annem pişirsin yiyeceğim cokacimcoook kendime hakim oldum ve dışarıda hiçbirşey yemedim alkisalkisalkis light süt,light puding ve light krem şanti aldım. Annem şekerpare almış gelmiş onlar şekerpare yiyordu ama bugün pişirmeyeceğim canım çok tatlı çekerse pişirip yerim zemuszemus

Kaç kilo civarında? 90'lı kilolardaysa mümkündür. Nasıl vermiş acaba, merak ettim :1rolleyes:

yok canım yaa ne 90 ı 69 kiloya çıkmıştı 60 a düşmüş geri

60'lı kilolarda mı? delikafadulden
60'lı kilolarda haftada 1 kilo versen öpüp başına koyarsın, o kadar zordur. Nasıl vermiş ki bu kadar zamanda bu kadar kiloyu? akannehir

60'lı kilolarda mı? delikafadulden
60'lı kilolarda haftada 1 kilo versen öpüp başına koyarsın, o kadar zordur. Nasıl vermiş ki bu kadar zamanda bu kadar kiloyu? akannehir

gösterdide hatırlamıorum tam diyet listesini ama şu isveç diyetine benzeyen bişi, kahve içtim çok fazla dedi sade ve şekersiz dedi onun çok faydası oluomuş :s bende yeni öğrendim. gündede 20 dk kondsyon bisiklete binmiş o kadar

Artık günün son öğününü yiyiyorum. Akşam erken yatacağım için acıkma problemimin olacağını düşünmüyorum. Elma yiyebilir miyim, mide mi ekşitir mi, tok tutar mı gibi endişeler yaşadım ama bugün hiçbir sorun çıkmadı. Kendimi oldukça dinç hissediyorum, yani halsizliğim yok çok şükür. Bundan sonra iyi bir kahvaltı, geri kalan zamanlarda da 2 saat arayla ekşi elma ve yoğurt formülünü uygulayacağım. Bulduğum her fırsatta da yürürüm.

Belki herkeste farklı etkisi oluyordur. Ben tam tersine diyet zamanı asla kahve tüketmiyorum. Vücudum su topluyor. Ödem olunca da kilo versem de tartıda daha fazla görünüyorum ve bu benim motivasyonumu bozuyor. İşin temeli az yemek. Kuzenin de kendine hakim olmuş, fazlaca yememiştir.cokacimcoook En etkin çözüm :dance: Az yemek aç kalmak değil, yanlış anlaşılmasın

Bugün ki menüm;
11de
3 tane sosis,5 dilim sucuk,2 dilim kaşar,yarım dilim uno light,1 koca fincan yeşilçaylı karışım
2de
2 tane sosis,1 dilim kaşar
4te
1 tavuk budu
6da
2 tane alabalık

1.5 lt yeşilçaylı karışım,1 madem suyu,2 lt su ( yatana kadar 1 lt daha içerim herhalde.)
55 dakika leslie + 15 dakika tempolu yürüyüş + Akşam 30 dakika daha leslie yapacağım.

canım kh diyetinde tatlı var mı bilmiyorum ama 60-69 kilo topiğinden bir arkadaş diyetisyene gitti 1 ayda 10 kilo verdi..ve diyetisyeni tatlıyı yasaklamış sadece haftada 1 tane bitter yiyebilirsin demiş..arkadaş ise ben sorunumu anladım şekerli şeylerden az alayım desem hepsini bitiriveriyorum diyor..diyetesyene de anlatmış insülin direnci yüksek olan insanlar böyle olurmuş ( ve maalesef ki ben de öyleyim..sen de öyleysen nezaman tatlı istesen meyve yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…