ok ozaman yazıyım.Bu arada mesaj için sağol
canlarım ya lütfen acıklayın su leslıeyı bana cıldırcam 2 gundur ugrasıorum yapamadım
bilmiyorumkismile
Ya bende arıyorum nette ama bulamadım.Ne olur bizede anlatın nasıl giriliyo bu leslise
Arkadaşlar Yarın itibariyle yediklerimizi yazsak daha fazla motive oluruz.Benim gittiğim dietisyen Her yediğimi yazdırıyordu süperde oluyodu.
her zamanki gibi yine kimseler kalmamışken girebildim.bugün yine dişçiye gittim.yarın ön dişlerim çekilecek.sağlam görünüyor ama röntgende hiçte öyle olmadığı ortaya çıktı.mecburen onlarda çekilecek.yeni dişlere kavuşmam 3 ayı bulacak.kilomu şimdiden yazıyorum.yarın eve geç geleceğim.
kilo:94.1
spor:55 dakika aktif jimnastik.dişçiye bile ancak ilaç ve fitil yardımıyla gidebiliyorum.
hepinize bu zorlu yolda başarılar.allah yardımcımız olsun.
günaydın kızlar çıkmam gerekli olduğu için kilo ildirimi yapıyorum 1 kg vermişim haberinize
günaydın kızlar
geçen hafta 98
bu hafta 96.5 aslında dün stres yaptım akşama kadar pek bişey yemedim akşamda tabiki yemege saldırdım yoksa dün sabah 96 tıydı neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz :roflol:
meyra bu çizelgeyi nasıl değiştiricem
Günaydın millet....
Umarım tartıda yüzünüz güler...Ben sadece200gr. vermişim.Olsun almaktan iyidir diyelim...:))
günaydın herkeze
yenacım kilom 116.8 yani giden 1.200 olsun bunada razıyım daha fazla bekliyordum ama beni yakan dün gezmekteki azıcık ikramla akşamki bir avuç çerez oldu birde wc yok ama olsun bu şekilde gidersem epeyce motive oluyorum diyete.kızımı içeride müzik açtım zar zor girdim kilo bildirimi için o gelmeden çıkayım yoksa pc havalarda uçuyor
herkeseeee günaydın bugün cuma ve ben haftalardır tartılmıyorum bi süre dahada tartılmıcam beni izinli olarak yazarmısın yenacığımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?