Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

her zamanki gibi yine kimseler kalmamışken girebildim.bugün yine dişçiye gittim.yarın ön dişlerim çekilecek.sağlam görünüyor ama röntgende hiçte öyle olmadığı ortaya çıktı.mecburen onlarda çekilecek.yeni dişlere kavuşmam 3 ayı bulacak.kilomu şimdiden yazıyorum.yarın eve geç geleceğim.

kilo:94.1
spor:55 dakika aktif jimnastik.dişçiye bile ancak ilaç ve fitil yardımıyla gidebiliyorum.
hepinize bu zorlu yolda başarılar.allah yardımcımız olsun.

günaydın herkese... opuyorumnanaktan

kilo almışım=((( bekliyordum zaten kilo aldığımı, yaklaşık 20gündür rejimi bıraktım ve hominigırtlak yedim. hele tatilde nasıl yedim bi bilsenizkaydirigubbakcemile3

aslında bi açıdanda sevindim, çünkü; ben daha fazla almaktan korkmuştum, 4-5 kilo falan almaktan. şuan 5kilo fazla çıksaydım şaşırmazdım, çünkü; bekliyordum öyle bişey, kendimide hazırlamıştım zaten 5kiloya kadar almaya.

1kg almışım=)

listedeki en son kilom: 88kg
bu haftaki kilom: 89kg

1kg almışsın meyraaa klava:

günaydın kızlar
geçen hafta 98
bu hafta 96.5 aslında dün stres yaptım akşama kadar pek bişey yemedim akşamda tabiki yemege saldırdım yoksa dün sabah 96 tıydı neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz :roflol:

canlarım ya lütfen acıklayın su leslıeyı bana cıldırcam 2 gundur ugrasıorum yapamadım

bilmiyorumkismile
Ya bende arıyorum nette ama bulamadım.Ne olur bizede anlatın nasıl giriliyo bu leslise

kızlar ben size biraz sonra, benim leslieyi indirdiğim sitenin linkini özel mesajla atarım.
siz o linke tıklayın anacım=))

Arkadaşlar Yarın itibariyle yediklerimizi yazsak daha fazla motive oluruz.Benim gittiğim dietisyen Her yediğimi yazdırıyordu süperde oluyodu.

evet bencede...

zeynep ablam tekrar çok geçmiş olsun sana... :teselli:
çok özledim seni.......

öpüyorum...

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah zeynep ablam.

günaydın kızlar çıkmam gerekli olduğu için kilo ildirimi yapıyorum 1 kg vermişim haberinize

gözünaydın canım=))) :dance: :dance: :dance: :lepi:

Günaydın millet....

Umarım tartıda yüzünüz güler...Ben sadece200gr. vermişim.Olsun almaktan iyidir diyelim...:))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

meyra bu çizelgeyi nasıl değiştiricem

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Günaydın millet....

Umarım tartıda yüzünüz güler...Ben sadece200gr. vermişim.Olsun almaktan iyidir diyelim...:))

tabi öyle=))
almaktan yada sabit kalmaktan canım.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın herkeze
yenacım kilom 116.8 yani giden 1.200 olsun bunada razıyım daha fazla bekliyordum ama beni yakan dün gezmekteki azıcık ikramla akşamki bir avuç çerez oldu birde wc yok ama olsun bu şekilde gidersem epeyce motive oluyorum diyete.kızımı içeride müzik açtım zar zor girdim kilo bildirimi için o gelmeden çıkayım yoksa pc havalarda uçuyor

MSG (Mono Sodyum Glutamat) Nedir?( hazır gıdalardaki tehlike )

Bunu buraya aktarmamın sebebi hazır çorba yemenin sağlıklı olup olmadığı sorulmuştu, önceki mesajlarda. Bende bir arkadaştan hazır çorbanın içerisinde bulunan bu maddenin zaralı olduğunu duymuştum. Ve araştırdığımda öyle olduğunu görünce sizinle paylaşmak istedim.

MSG

MSG adında bir yiyecek katkı maddesi var. MONO SODYUM GLUTAMAT. Yiyeceklere katıldığında, o yiyeceğin tadının beyin tarafından güzel olarak algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu, acı fark etmiyor. Hangi yiyeceğe katılırsa lezzetliymiş gibi geliyor. O yüzden gıda üreticilerinin bir çoğu, MSG'yi karlı olduğu için kullanıyorlar.

MSG
MSG Zararlı Mı?

Buna okuduktan sonra siz karar verin...

Bu madde, Nörotoksin. Sinir hücrelerine zarar veriyor. Merkezi sinir sistemi tahribatı ve buna bağlı olarak ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON hastalıkları, SARA (Epilepsi), Retinal dejenerasyon (Göz retina tabakası hasarı), Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite. Büyüme hormonu baskılanması. Pankreas hasarı, insülinde artış, ve buna bağlı diyabet. Böbrek ve karaciğerde ciddi hasarlar...

Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor, anne karnındaki bebek de aynı tahribatlara maruz kalıyor. Özellikle çocuklarımızın hatta büyüklerin de çok severek yediği CİPS'lerde çok kullanılmakta. Hazır köfte harçları, et suyu tabletleri, hazır çorbalar, dondurmalar, renkli yoğurtlar ve benzeri bir çok üründe var.

Şimdi diyeceksiniz ki, madem bunca zararı var, neden kullanıyorlar? Küreselleşen dünyada, ticaret de küreselleşti. Küresel ticaret devleri, insaf-merhamet gibi duygularla asla çalışmaz. Onların amacı, çok kâr etmek, çok daha büyümektir.

Bu mamuller, albenisi olan renklerde ve janjanlı ambalajlarda sunulur. Televizyon, gazete ve duvar reklamlarında onlara sıkça rastlarsınız. Sadece maddesel tadıyla değil, görsel yollar ile de beyinlerimize kazınır adeta.

Basit bir hesap yaparsak, ucuz zannedilen bu ürünleri çok pahalıya tükettiğimizi görürüz. Mesela Cips. Semt pazarlarında 3 kg . patatesi 1 TL ye alabilirsiniz. Oysa ki 50 gram CİPS 1 liradır. Yani 1 kg . Cipsi, 20 ytl.den tükettiğimizin farkında bile değiliz. Olumsuz etkileri de cabası. Bu mamulleri üretenler, kendi ürettiklerini asla yemezler, içmezler. Onların gıdaları organik ve doğaldır.

Gelelim genel sağlık boyutuna; Son 25 yıla dikkatle göz atacak olursak, çocuk yaşta diyaliz cihazına bağlı yaşamaya mahkum edilenler, çok küçük yaşta şeker hastalığı ile tanışan çocuklar, obez çocuklar, asabi çocuklar, 9-10 yaşında buluğ çağına girenler, çeşitli nedenlerle engelli doğanlar ve bu sayının ülke nüfusunun %12'sine çıkması ve benzerleri.

BU ZARARLAR ORTAYA ÇIKINCA MADDENIN İSMİNİ DEĞİŞTIRMEYE BAŞLADILAR. IÇINDE MSG, MONO SODYUM GLUTAMAT, GLUTAMIC ASIT KISACA GLUTAMIN VEYA GLUTAMAT BULUNAN SEYLERDEN UZAK DURULMALI.

yenacım kilom aynı bu hafta veremedim...((((

başlangıç.....117,1
geçen hafta...100,9
bu hafta.........100,9
hedef.............90

herkeseeee günaydın bugün cuma ve ben haftalardır tartılmıyorum bi süre dahada tartılmıcam beni izinli olarak yazarmısın yenacığımm:)

Gayet iyi vermişsin derincim...Artık almak yok tamammı...:)

Sana ve bana söylüyorum..Biz çok oyalandık..1.5 yıl oldu nerdeyse..

herkeseeee günaydın bugün cuma ve ben haftalardır tartılmıyorum bi süre dahada tartılmıcam beni izinli olarak yazarmısın yenacığımm:)

Ooooooooooooo Seçil hanımlar gelmiş...klava: klava: klava: klava:

Seçil kaçma geliyorum,az geldi o sopalar sana...klava:klava: klava:

artık bu mart 70'leri gör canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…