Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzak değilmişsin...
Ben beylikdüzünden şişliye işe gittim 10 sene.Şimdi bahçelievler,bakırköy yakın geliyor bana.Algım bozuldu canım....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:

Haklısın valla okadar yolu onca sene çekince oralar basit geliyordur.

BEYZUS'UM kartlar cuma günü kargoya veriliyormuş..Başvuru yaptın diimi sen.??

Unuttum YENACIĞIM.....Kafa kalmadı ki...

Kilomu bu geceden bildireyim canım.Cuma geç kalıyorum...Spor sonuçlarını 20.30 dan sonra yazabilirim.Kusura bakmayın hanımlar.Sonraki cuma normal saatte yazabilirim....

KİLOM: 94.400

BEYZUS'UM kartlar cuma günü kargoya veriliyormuş..Başvuru yaptın diimi sen.??

ohhh ohh :dance: :dance: hadi gözünüzaydın canım=))

pro kartın baya avantajları var.

mesela en güzel avantajlarından biri;
pro kart ile mesajları yazarken yazı rengiyle sürekli uğraşmaya son....
yazı rengini sabit yapabiliyorsun, böylelikle 1 kere ayarlama yeterli oluyo ve büyük rahatlık bu bence=)) hihoyyyt

Tamam canım...

Başvurunu yap istersen,düşünüyorsan eğer..Dediğim gibi bazı kozmetik ürünler vardı promosyon onlardan faydalanırsın..:)

Öylemiymiş,bilmiyordum...:))

Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilsen...offff uçurur bu laf insanı be...kaydirigubbakcemile2Canım bu kiloyu ne kadar sürede verdin sen,diyetisyen kontrolünde mi?Tebrikler sana..:hooray:

Canım sıkkın benim yaa...

Bugün bayağı karbonhidrat tükettim..Akşam sadece süt içtim..Umarım yarın tartım artı göstermez..Bu hafta zaten vermemiş görünüyordum ama artı bildirmekte istemem doğrusu...

Son düzenleme:
dikkat dikkat..... alkisalkisalkis

leslieyi bilen arkadaşlara bi sorum olacak???

ben şimdi leslienin "walk the walk 1mil" videosunu indirdim. şimdi bu videoyu, oradaki kişi ile birlikte baştan sona kadar uyguladığımda, 1km yürüyüş yapmış değerinde mi oluyorum???

leslieyi biran önce yapmak için sabırsızlanıyorum=)) hihoyyyt hihoyyyt

sizden cevap gelsin hemen şimdi 1defada olsa leslieyi yapmaya başlicam :smiley-cool:

bende bahar gibi oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Walk,walk,walk...:dance: sevindim canım..opuyorumnanaktan

İyi geceler arkadaşlar...

Amin canım..inş.en kısa zamanda sende kavuşursun yavruna inş......özeline yazdım canım elimden gelen ne varsa destek olurum sana..olumunekankayizsmile

evet tam öğle yemeği saayi çıktım.Gittiğim yerdede sadece bol kolarili şeyler vardı.Bende yemedim onun için acıktım gelince bir koca tabak çorba ve salata yedim şuan süper tokum

Yine en iyisini sen bilirsin ama bol kalorili şeyler olsa bile az az ye. Aç kalmak çok daha tehlikeli, insanın gözü dönüyor, birden saldırıveriyor :) Ama sen bu defa ucuz atlatmışsın, tebrikler :) a.s.

Evet, hemen telaşlanmamak en iyisi :) Senin sözlerinle daha da rahatladım, sağol :) Doktorumun söyleyeceklerini bekleyeceğim. Güzel tavsiyeler alırsam sizlerle de paylaşırım :dance:

Zaten canım geçen sene selahattin dönmeze gidiyordum.Onunla çok güzel kilo verdim şimdi aynı listeleri tekrar ediyorum

Sporu da ihmal etme. Ben sadece diyet yaptığımda hem kilo anlamında hem de motivasyon anlamında istediğimi alamıyorum.

Meyracım çok sağol desteğin için :) Güzel sözlerinle ve yardımlarınla daima yanımdasın, minnettarım :1hug:

İsmek'te kursa giden var mı? Aynı anda iki kursa gidebiliyor muyuz? Ben hem aerobik hem de fitness istiyorum :) Mümkün acaba, merak ettim :)

BANUcanım özel mesajım iletilmemiş sana 50 mesajımın olması gerekiyormuş..ben yeni üyeyim daha...burdan diyeyim o zaman..Medical park(Bahçelievler),Latif Celal Küpelioğlu....

Meyracım çok sağol desteğin için :) Güzel sözlerinle ve yardımlarınla daima yanımdasın, minnettarım :1hug:

"Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler."

HZ.MEVLANA

bende sana minnettarım canım=) opuyorumnanaktan

MEYRAtatlım sen Öyle Bir Geçer Zaman ki..dizisini izliyorsun sanırım...ben o diziye ve Osman'a bayılıyorum..benim oğluma benziyor çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…