Uzak değilmişsin...
Ben beylikdüzünden şişliye işe gittim 10 sene.Şimdi bahçelievler,bakırköy yakın geliyor bana.Algım bozuldu canım....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
BEYZUS'UM kartlar cuma günü kargoya veriliyormuş..Başvuru yaptın diimi sen.??
BEYZUS'UM kartlar cuma günü kargoya veriliyormuş..Başvuru yaptın diimi sen.??
Unuttum YENACIĞIM.....Kafa kalmadı ki...
Kilomu bu geceden bildireyim canım.Cuma geç kalıyorum...Spor sonuçlarını 20.30 dan sonra yazabilirim.Kusura bakmayın hanımlar.Sonraki cuma normal saatte yazabilirim....
KİLOM: 94.400
ohhh ohh :dance: :dance: hadi gözünüzaydın canım=))
pro kartın baya avantajları var.
mesela en güzel avantajlarından biri;
pro kart ile mesajları yazarken yazı rengiyle sürekli uğraşmaya son....
yazı rengini sabit yapabiliyorsun, böylelikle 1 kere ayarlama yeterli oluyo ve büyük rahatlık bu bence=)) hihoyyyt
Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilsen...offff uçurur bu laf insanı be...kaydirigubbakcemile2Canım bu kiloyu ne kadar sürede verdin sen,diyetisyen kontrolünde mi?Tebrikler sana..:hooray:kızlarr bugün korse aldım.yardımcı olan gbayan kime dedi.bana dedim.(daha büyüklere bakıyodum da)dedi kiii siz zayıfsınız.size bu olur.birgün bu sözü duyacagım aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3
genelde hep size göre yok efendim.en büyük beden bu.(işine geliyorsa der gibi):lepi:
Nerden alınıyor bu prokart işime yarar mı bende alayımmı ? fiyatı nedir ?
Teşekkür ederiz teyzesi..olumunekankayizsmileAllah analı babalı büyütsün inşallah :) olumunekankayizsmile
Walk,walk,walk...:dance: sevindim canım..opuyorumnanaktancanım bilgisayarım leslie videosunu görüntü olarak açmayınca, bende pcde kayıtlı olan başka bir videoyu denedim açacakmı diye. evet o denediğim videoyu açtı.
sen divx programı yüklü değildir belki diyince, bende netten indirdim o programı, divx sayesinde çalıştı leslie videosu=)))
çok teşekkür ederim canım yardımın için... opuyorumnanaktan a.s. a.s.
Amin canım..inş.en kısa zamanda sende kavuşursun yavruna inş......özeline yazdım canım elimden gelen ne varsa destek olurum sana..olumunekankayizsmileAllah Analı babalı büyütsün minnoşları İstanbuldayım doktorun adını verirsen sevinirim benim aklımda iki yer biri umut tüpbebek diğeride beylikdüzü medicana tüp tedavisinde ne kadar aldın.Beni bu iş kasıyo kilolarla nasıl olcak tutarmı tutmazmı diye içim içim yiyiyor.En kısa zamanda senden haber bekliyorum.
evet tam öğle yemeği saayi çıktım.Gittiğim yerdede sadece bol kolarili şeyler vardı.Bende yemedim onun için acıktım gelince bir koca tabak çorba ve salata yedim şuan süper tokum
Canım hiç üzülme 10-20 gibi bir değer artmış olarak değerlendirilmez.Sabit kalmış gözüyle bakılabilir...Yürüyüş ve sporla HDL (İyi huylu kolesterol) yükselir ve LDL (kötü huylu) düşer.Ayrıca aynı kanla iki ayrı çalışma yapılsa iki ayrı değer elde edilir.%10 kadar bir fark olur aralarında...(26 sene bu işlerle uğraştım bana güvenirsen fazla üzülme derim)
Zaten canım geçen sene selahattin dönmeze gidiyordum.Onunla çok güzel kilo verdim şimdi aynı listeleri tekrar ediyorum
merhaba canım=) opuyorumnanaktan
tahlil sonuçlarını, doktorun değerlendirmesi ile bizim değerlendirmemiz çok farklı oluyo. o yüzden doktorun değerlendirmeden hiç üzme bence derim kendini canım, belki herşeyin normal diyecek, senin fazla dediklerin onun için önemsiz gelebilir.
Meyracım çok sağol desteğin için :) Güzel sözlerinle ve yardımlarınla daima yanımdasın, minnettarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?