Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BANUcanım özel mesajım iletilmemiş sana 50 mesajımın olması gerekiyormuş..ben yeni üyeyim daha...burdan diyeyim o zaman..Medical park(Bahçelievler),Latif Celal Küpelioğlu....

çok teşekkürler canım gidip görüşiyim bilgi alayım.Bilgilerinide paylaşırsan sevinirim en merak ettiğim dr kilolu olunca nasıl davranıyor bazıları bu konuda çok tersler ....fisfisfis

MEYRAtatlım sen Öyle Bir Geçer Zaman ki..dizisini izliyorsun sanırım...ben o diziye ve Osman'a bayılıyorum..benim oğluma benziyor çok...

1kere izledim sadece, ama o çocuğa bayıldıııımmm....
şeker gibi yaaa...
bin kere maşaallah o çocuğa.

senin oğlunda çok tatlı o zamaaaan=)))
onuda yerim bennn=)

öp onu benim yerime olurmu? opuyorumnanaktan

İnsanı gaza getiriyor, değil mi? kaydirigubbakcemile3 Bence uzun zaman sonra duyulan en güzel iltifat :)
yaa sorma uçtum resmen.yeni bedenime alışamadım da diye bir laf çıktı agzımdan.kadın anlamadı tabi.ama gülümsedi.
kaydirigubbakcemile3

zafer senin :lepi:

çookk şükür.bir 15 daha gitsin.offf.işte o zaman tam fıstık olucam.geldim annemlere zaten dedim ki korseyi e giyince 1 beden daha inceldim.bakın ben artık çıtır oldum dedim.kaydirigubbakcemile3
Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilsen...offff uçurur bu laf insanı be...kaydirigubbakcemile2Canım bu kiloyu ne kadar sürede verdin sen,diyetisyen kontrolünde mi?Tebrikler sana..:hooray:

sağol cnm.evet doktor kontrolünde.ama doktor beni artık bıraktı maalesef.devlet hastanesinden bu kadar bekleniyor işte.
eminim ki sen de benim yerimde olacaksın biraz sabırla.4 buçuk ay oldu başlayalı ben diyete.tam 21 mayısta başladım.
en son doktora gittiğimde artık gelme bundan sonrası sen,in elinde zaten kendin gayet iyi gidiyorsun dedi.ben onların verdiği o saçma diyeti uygulamadım.ben porsiyon küçülttüm.herşeyi de yedim.hatta burda sürekli dövünüyordum.bugün 2 ısırık börek yedim falan diye.kaydirigubbakcemile3

ayyy benim çok uykum geldiii, gözlerim kapanıyomirmirmirmir

ama ben daha leslie yapacaaaam :sm_confused:

neyse biraz sabrediyimde lesliemi yapıp öyle yatıyım... hihoyyyt

leslieyi bitirince buraya yazarım yatmadan önce hihoyyyt hihoyyyt

hadi ben kaçar şimdilik leslie yapmaya =)))

"Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler."

HZ.MEVLANA

bende sana minnettarım canım=) opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan:1hug:

Aferin sana :) Bu saatte spor yapabilecek enerjiyi, gücü kendinde buluyorsun :) a.s.

geçmiş olsun canım.

hemde nasıl motive ediyo canım... süper motivesi hihoyyyt

fıstığı öp benim yerime canım, olarmı?=) opuyorumnanaktan

öperim ablası sabaha şimdi uyudu . bravo sana canım bu saatte bu enerji sabahtan beri yeni oturuyorum daha bütün gün kızımla ilgilenmekten spor yapacak halimde kalmıyor hatta birazdan yatacağım

lesliemi yaptım bitti hihoyyyt =))

çok güzelmiş, çok beğendim bende bu leslieyi, artık bende leslieci olduuum

ilk sefer olmasına rağmen, vücudumun sıkılaştığını hissettim videonun sonuna geldiğimde=))

spor çok güzel birşey hihoyyyt

Aferin sana :) Bu saatte spor yapabilecek enerjiyi, gücü kendinde buluyorsun :) a.s.

saol bitanem=))

öperim ablası sabaha şimdi uyudu . bravo sana canım bu saatte bu enerji sabahtan beri yeni oturuyorum daha bütün gün kızımla ilgilenmekten spor yapacak halimde kalmıyor hatta birazdan yatacağım

teşekkür ederim:kedi:

tabi uyandırma şimdi prensesi annesi=))

bence ablacım sen, bütün gün bebişle ilgilenerek, akşama kadar spor yapmış oluyorsun zaten=))
bu saatte uyumak artık senin hakkın zatenopuyorumnanaktan

Arkadaşlar Yarın itibariyle yediklerimizi yazsak daha fazla motive oluruz.Benim gittiğim dietisyen Her yediğimi yazdırıyordu süperde oluyodu.

canlarım ya lütfen acıklayın su leslıeyı bana cıldırcam 2 gundur ugrasıorum yapamadım

Tatlım ben şimdi özel msj olarak sana leslieyi indireceğin linki gönderiyorum yerimseniben

Arkadaşlar Yarın itibariyle yediklerimizi yazsak daha fazla motive oluruz.Benim gittiğim dietisyen Her yediğimi yazdırıyordu süperde oluyodu.

Biz burda listelerimizi yazıyoruz zaten tatlım ama ben rejimden istifa ettiğim için yazamıyorum :kedi: yoksa siz yazın motive oluyoruz böylelikle yerimseniben

ok ozaman yazıyım.Bu arada mesaj için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…