BANUcanım özel mesajım iletilmemiş sana 50 mesajımın olması gerekiyormuş..ben yeni üyeyim daha...burdan diyeyim o zaman..Medical park(Bahçelievler),Latif Celal Küpelioğlu....
MEYRAtatlım sen Öyle Bir Geçer Zaman ki..dizisini izliyorsun sanırım...ben o diziye ve Osman'a bayılıyorum..benim oğluma benziyor çok...
yaa sorma uçtum resmen.yeni bedenime alışamadım da diye bir laf çıktı agzımdan.kadın anlamadı tabi.ama gülümsedi.İnsanı gaza getiriyor, değil mi? kaydirigubbakcemile3 Bence uzun zaman sonra duyulan en güzel iltifat :)
çookk şükür.bir 15 daha gitsin.offf.işte o zaman tam fıstık olucam.geldim annemlere zaten dedim ki korseyi e giyince 1 beden daha inceldim.bakın ben artık çıtır oldum dedim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zafer senin :lepi:
Senin yerinde olmayı ne çok isterdim bilsen...offff uçurur bu laf insanı be...kaydirigubbakcemile2Canım bu kiloyu ne kadar sürede verdin sen,diyetisyen kontrolünde mi?Tebrikler sana..:hooray:
dizim başladı.Herkese iyi gecelerrr.Sakın kaçamak yapmayın :::))))
"Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler."
HZ.MEVLANA
bende sana minnettarım canım=) opuyorumnanaktan
ayyy benim çok uykum geldiii, gözlerim kapanıyomirmirmirmir
ama ben daha leslie yapacaaaam :sm_confused:
neyse biraz sabrediyimde lesliemi yapıp öyle yatıyım... hihoyyyt
leslieyi bitirince buraya yazarım yatmadan önce hihoyyyt hihoyyyt
hadi ben kaçar şimdilik leslie yapmaya=)))
geçmiş olsun canım.
hemde nasıl motive ediyo canım... süper motivesi hihoyyyt
fıstığı öp benim yerime canım, olarmı?=) opuyorumnanaktan
ayyy benim çok uykum geldiii, gözlerim kapanıyomirmirmirmir
ama ben daha leslie yapacaaaam :sm_confused:
neyse biraz sabrediyimde lesliemi yapıp öyle yatıyım... hihoyyyt
leslieyi bitirince buraya yazarım yatmadan önce hihoyyyt hihoyyyt
hadi ben kaçar şimdilik leslie yapmaya=)))
Aferin sana :) Bu saatte spor yapabilecek enerjiyi, gücü kendinde buluyorsun :) a.s.
öperim ablası sabaha şimdi uyudu . bravo sana canım bu saatte bu enerji sabahtan beri yeni oturuyorum daha bütün gün kızımla ilgilenmekten spor yapacak halimde kalmıyor hatta birazdan yatacağım
Evet canım iki ay sonra tüp deneyeceğiz.ben 11 yıllık evliyim çapadan rapor almaya çalışuyorum Onun içinde acilen zayıflamam lazım sen kaç kilosun:?
Ya bende arıyorum nette ama bulamadım.Ne olur bizede anlatın nasıl giriliyo bu leslisecanlarım ya lütfen acıklayın su leslıeyı bana cıldırcam 2 gundur ugrasıorum yapamadım
cnm bende 111.5 kıloyum suanda hıc denemedık ama zayıfladıktan sonra dusunuyorum ben de
canlarım ya lütfen acıklayın su leslıeyı bana cıldırcam 2 gundur ugrasıorum yapamadım
Arkadaşlar Yarın itibariyle yediklerimizi yazsak daha fazla motive oluruz.Benim gittiğim dietisyen Her yediğimi yazdırıyordu süperde oluyodu.
Tatlım ben şimdi özel msj olarak sana leslieyi indireceğin linki gönderiyorum yerimseniben
Biz burda listelerimizi yazıyoruz zaten tatlım ama ben rejimden istifa ettiğim için yazamıyorum :kedi: yoksa siz yazın motive oluyoruz böylelikle yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?