Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım hazır gıdaların çoğu zararlı...birde ketçabın çok zararlı olduğunu duymuştum ama kızım çok seviyor..

Salam,sosis,sucuk bunlardada bol miktarda nitrat bulunuyormuş ve mide kanserine yol açıyormuş..Çok az tüketicekmişiz...

yenacım kilom aynı bu hafta veremedim...((((

başlangıç.....117,1
geçen hafta...100,9
bu hafta.........100,9
hedef.............90

Olsun tatlım,her hafta kilo vericen diye bişey yok ya...Birde biz uzun zamandır bu psikolojideyiz gayet normal yani....

yenacım 91 oldu say bazen 90 gsterıyo ama ben pek ınanamadım bu hafta spor toplasan 4 saat dır anca öpüyorum cnm

Tartılmıycam demiştim ama sabah dayanamadım tartıldım. Pekte üzücü bir rakam değildi çok şükür.
Kilom : 118.9 :çok üzgünüm:
Spor: 400 Dk.

Spordan sorumlu topic bakanı BEYZUS hn. Benimde 165 dk. isporum var lütfen unutmayınız..Çok önemli...:roflol:

BEYZUS bişey anlatııcam çarşamba günü veli toplantımız vardı...Neyse toplantının sonunda entel,dantel muhabbeti yapılıyor..günümüzün çocuk ve gençlerin cümle kuramadığı konusu oldu...Sosyal öğretmeni diyorki,neye, nasıl gireceklerini bilmiyorlar,kısacası cümle kuramıyorlar dedi...Bence doğru,sencede doğrumu..??

Benim zamanımda 1971 doğumlu olduğum için bayağı eski oluyorum..:roflol:Kompozisyon olurdu,şimdi o yok..Öğretmen neden o dedi..?

Anket gibi oldu diimi..a.sBence yeterince kitap okumadıkları için, ''düşünmedikleri için, yasak biliyosun..:)'' Hayal kurmadıkları için..Çünkü çoğunun hayalleri hemen gerçekleşiyor,çaba sarfetmelerine izin dahi vermiyoruz,anında elde etmeye çalışıyoruz,önlerine sunuyoruz,aman eksikleri olmasın diye... Ayol amma uzatmışım hahahaha..

Son düzenleme:

Gayet iyi vermişsin derincim...Artık almak yok tamammı...:)

Sana ve bana söylüyorum..Biz çok oyalandık..1.5 yıl oldu nerdeyse..

Ooooooooooooo Seçil hanımlar gelmiş...klava: klava: klava: klava:

inşallah artık almak yok .topiğe geleli aralıkta bir sene olacak 125 kilodaydım geldiğimde 114leri görmüştüm ramazanda sonra hoppp 118 oldum .çok az gidiyor ama ben kızımdan dolayı spor yapamıyorum birde uyurken çok üzüyor beni allahın gücüne gitmesin yinde.hergün uyuturken ağlıyordum bir hafta öncesine kadar uykusu var uyuyamıyor çığlık çığlığa bağıryordu bende stresten sürekli atıştırıyordum sabah yemesem akşama yiyordum.çok şükür bir haftadır yanına uzanıyorum uyuyor bazen sallamak gerekiyor onada razıyım artık düzene giriyor inşallah. birde biliyorsunki kayınvalidemlede sorunlarım oluyor alt kattalar şimdide kayınpederle aram açık daha çok psikolojik kaynaklı benim yeme sorunum .şu anda bayrama kadar 110 olmak istiyorum inşallah başarırım.

Tartılmıycam demiştim ama sabah dayanamadım tartıldım. Pekte üzücü bir rakam değildi çok şükür.
Kilom : 118.9 :çok üzgünüm:
Spor: 400 Dk.

Baharcım çok iyi..120 değilmiydin..? Bak rahat olunca daha iyi oluyormuş,tebrikler...

Hayatım bende öyleyim..Millet üzülünce deri kemik kalır...ben filleşiyorum..:)

Hep derim zaten zayıflamam için çok mutlu olmam lazım...Ama niye burdayız,destek ve uyarılmak için....sende beni dürt tamammı...Şimdilik iyi gidiyorum..

Evet aynı dertten müzdaribiz Yenacım yaaa mafoldumben bende üzüntüden bu haldeyim zayıflamam için mutlu olmam lazımmmm diyorummmmm sositososito mutlu olduğum bi dönem 3 gün hiçbirşey yememiştim -tatlicadiarzu- keşke hep mutlu olsam ve hiçbirşey yemesem opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben diyete başlıyalı 3 gün oldu tartıldığımda 110 dum ö yüzden bugün tartılmıyorum.haftaya cuma yazıcam.herkes kilo vermiş ne güzel

Haftaiçi basküülde 124.5 bile gördüm akannehir ama çokkk yemiştim ve üstümde soğuktan ötürü 2 kg ağırlık vardı -tatlicadiarzu- önümüzdeki hafta en az 1 kg verebilirim inşallah boshayallersmile

merhaba canım çok güzel kilo vermişsin.Hangi diyeti yapıyorsun şu an çikolatayı denedinmi?

aynen canım yaaa....bende mutlu olduğumda daha rahat diyetime dikkat edebiliyorum.tabikide uyarılacağız ama been şimdiye kadar topiği bırakmayı bile düşündüm ama bırakmadım biliyorumki bıraktığımda çok daha fazlasını alacaktım .ama çok şükür yeniden motive oldum inşallah stresli bir zamanda bırakmam yinedee....

merhaba canım çok güzel kilo vermişsin.Hangi diyeti yapıyorsun şu an çikolatayı denedinmi?

yok tatlım kilo vermedim ben bu hafta kilo aldım geçen hafta 117.4 tü sempatiksalakcinni çikolatayı denemedim çünkü bu ara rejimi sallamıyorum sempatiksalakcinni ama başlayınca yaparım belki kaydirigubbakcemile2

kilo alma sebebim ise yediğim 1 çikolata ve 1 dilim kek maalesef...tatlı diyetin içine girerse kilo vermeyi unutmam gerekiyor benim..sadece meyveden almalıyım şekeri böyle dışarıdan alınca yaşadıklarım hep hüsran işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…