Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın günaydın diyorum çünkü yarım saat oldu kalkalı cok kotu uyku duzenım bozuk nasıl kendımı bı duzene sokucam bılmıyorum sabaha karsı uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum ee halıyle 1 haftadır dıyetıde astım sporuda bıraktım onerılerınız varsa beklıyıorum

Ayhh çok mutluyum az önce bir arkadaşımla konuşuyordum spor salonuna gidiyorum dedi bahsettiği yeri görmüştüm daha önce çok uzak değil bize ve 50 TL miş yarın gidip hemen kayıt olacağımmmm inşalllaahhh güzel biryerdir ve zayıflamama yardımı olur hihoyyyt
Bu arada koca bi kumpir ve kutu cola götürdüm az önce :tomato:

canım benide yazarmısın listeye İlk haftam kilom 110 haftaya cuma tartılıcam tekrar

Ne kadar uygunmuş..Sevindim senin adına..hem senin için farklı bir atmosfer olur...

Hadi bakalım kolay gelsin..:)

Akşam artık başka bişey yeme,yoğurt ve meyve yersen tamamdır..

canım benide yazarmısın listeye İlk haftam kilom 110 haftaya cuma tartılıcam tekrar

Tamam ekliyorum listeye..Cuma sabahları aç karnına tartılıp buraya yazıyoruz kilolarımızı...

Başarılar..:))

Ne kadar uygunmuş..Sevindim senin adına..hem senin için farklı bir atmosfer olur...

Hadi bakalım kolay gelsin..:)

Akşam artık başka bişey yeme,yoğurt ve meyve yersen tamamdır..

Ben de fiyatını duyunca çok sevindim yaaa hemen yarın gidip konuşacağım umarım bir sıkıntı olmazda gider gelirim.
Daha birşey yiyemem çok doydum patatesi kabuğuna kadar yedim sempatiksalakcinni
Şimdi ablamla sinemaya gideceğiz zaten Mehmet Aslantuğ - Arzum Onanın filmi Aşkın ikinci yarısı --- merakla bekliyorduk bakalım nasıl bir film olacak opuyorumnanaktan
Mehmet Aslantuğ hastayım bu adamdaki karizmaya yaaa :asigim:

derincim yenacım bende aynı sizin gibiyim...üzüntü stres oldumu kilo veremiyorum aksine alıyorum...yalnız değilmişim:jeyyar::jeyyar:

evet canım hepimizde aynı dert var inşallah hep mutlu oluruzda çatır çatır gider kilolarzemuszemus

ahhh zynpkr 3.lüğümü aldın elimdenalsanaalsanasmile şaka bir yana canım kabul etmiyorum zaten çünki 115 lere düşmştüm birden 118 olunca daha aldığım 3 kiloyu vermeye çalışıyorum

yena he vallahi sevindirik olmuştum bende :sm_cool:

herkese iyi akşamlar...

ben bugün annemle gün oturmasına gittim. güya günde biraz yiyicektim ama, hepsi gerçekten çok güzel olmuş o yüzden dayanamadım tabağımı bitirdimfisfisfis
oldukça yüksek kalorili şeylerdi. neyse akşam dikkat edicem artık...

dünde misafirlikteydik, yine orada da bugünki kadar olmasada biraz yeme limitimi aşmıştım...
dün bir bugün iki... klava:

bize biraz sonra misafir gelecek, yorgunum şuan vede yarın okulum var.......fisfisfis

Son düzenleme:
leslie 1 mili yaptım 15 dk egzersiz için kaç defa yapmak lazım.Leslie 3ve5 milde internette varmı?
Süpermişşşş çok eğlendim

kızlar bu hafta bende varım sporda=))

sabahta 20dk leslie yaptım.

bu hafta toplam 40dk lesliede benden...

Haftanın 1.Miyo -2 kg..............:hooray: :lepi: :teytey: a.s.

Haftanın 2.Zynpkr -1.9..............:hooray: :lepi: alkisalkisalkis

Haftanın 3.Doga3 -1.5................:hooray: a.s. :lepi:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

a.s. a.s. a.s. :hooray: :lepi:

kızlar ben çok yorgunum, ben bugün erkenden kaçar...

herkese iyi akşamlar...

Şu bilgilere göz atmanızda fayda var:

Yaptığı 138 ameliyatla obezite hastalarını 5 bin 162 kg zayıflatan Prof. Güner Öğünç "20 yıldır aynı kilodayım. Formülümü uygulayarak bir ayda 10 kilo verebilirsiniz"dedi.

Antalya'da yaptığı 138 ameliyatla obezite hastalarını 5 bin 162 kilogram zayıflatan Prof.Dr. Güner Öğünç, 20 yıldır aynı kiloda kalmanın sırlarını anlattı. Akdeniz Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü'nde görevli Prof.Dr. Güner Öğünç, kendisine başvuran 138 obezite hastasını yaptığı mide kelepçesi, tüp mide, mide by-pass, Vertical bantlı gastro plastik ve jejino ileostomi yöntemleriyle 5 bin 162 kilogram zayıflattı.

UNVANI ZAYIFLATAN HOCA

1987 yılından beri 68 kilo olduğunu söyleyen ve formda kalmasının sırlarını anlatan Prof.Dr. Öğünç, "Herkes beni zayıflatan hoca olarak tanıyor. Şu ana kadar 138 hastamı manken gibi yaptım" dedi. Kişinin beslenme şekli, obezite derecesi ve yaşam tarzına göre 5 farklı ameliyat yaptıklarını anlatan Öğünç, şöyle konuştu: "İnsanın zayıflaması için önce psikolojik olarak kendisini hazırlaması gerekiyor. Benim onlara önerdiğim diyetle ayda 10 kilo verebilirler. Aslında bu bir diyet değil yaşam tarzı "dedi.Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com:

TEKNİĞİ TIP LİTERATÜRÜNDE

Kendisine ait “Öğünç Tekniği” hakkında da bilgi veren Prof.Dr. Güner Öğünç, sözlerini şöyle tamamladı: "Böbrek yetmezliği çeken hastalar için katedrolin takılmasında yaptığım yöntem kendi adımla üniversitelerde ders olarak okutulmaya başlandı. Bu yöntemle hastanın karnına bir ucu dışarıda tüp takılır. Buradan belli aralıklarla özel sıvı karın içine verilir. Bir süre karın içinde kaldıktan sonra sıvı dışarıya çıkarılır. Bu şekilde karın böbreğin yaptığı işlevi yerine getirir. Daha önceki yöntemlerde takılan katedrol sıkça tıkanmakta ve karın içinde yer değiştirmekte ve sızıntı olmaktaydı. Hasta bu tür ameliyatlarda çok ağrı çekiyordu. Bu yöntem bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Uygulanması biraz zor olan yöntemim Türkiye'de kullanılmaya başlandı. Yakında yurt dışında da bu yöntemin kullanılacağını düşünüyorum."

HOCANIN FORMULU

Prof. Öğünç yaşam biçimi haline getirdiği beslenme sistemini ve uygulandığı takdirde bir ayda 10 kilo verdirecek formülünü aktardı:

1)Her sabah 05:00'de kalkıp yarım saat egzersiz yapıyorum.

2)Yaz-kış dinlenmeden bir saat yüzüyorum.

3)Kahvaltıda yarım litre yağsız süt içiyor, birkaç zeytinle yağsız peynir yiyorum.

4)Öğle yemeğinde haşlanmış sebze, yağsız yoğurt yiyorum.

5)Akşamları buharda pişmiş sebze, bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.

6)Haftada bir kere buharda pişmiş balık yiyorum.

7)Zayıflamak isteyenler kesinlikle gazlı içeçeklerden uzak dursun.

8)Yaptığım tek yaramazlık kalbe iyi geldiği ve mutluluk verdiği için her gün bir adet çikolata yemek

Bu şekilde beslenen kilolu insanlar bir ayda 10 kilo verebilir."

meyracım link için tesekkkur ederım ne kadarda bu sayfada yazdıgım seylere cvp verılmesede herkese tesekkurler :))))

Topiğe yeni bakma şansım oldu :) Yardımcı olabileceğim bir konuysa yardım etmekten mutluluk duyarım :) Böyle söyleyip üzme bizi :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…