Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize iyi akşamlar...Spor listesi birazdan geliyor...
Kesinlikle katılıyorum canım.Çocuklar ve gençler hepsi pc başında oyun oynuyor.Kitap okuyan kalmadı.Erişkinler bile yaaaa bak ne diceeeemm diye söze başlıyor.
Ortam değişti,öğretmenler değişti doğal olarak çocuklarda değişti.Değer yargıları değişti...
Bizim ilkokul öğretmenimiz İstanbula yazanı azarlardı.İstanbul'a yazmayı öğrendik hala dikkat etmeye çalışıyorum,elimden geldiğince.Umarım çocuklar ve gençler için her şey çok iyi olur...

Ben geldim
Bu hafta bildirim yapamadım zira ne tartım vardı ne de tartıldığımda kilo bildirimi yapabileceğim bilgisayar ve internetim..Çıtır YENAm rica ederim sorumsuzluk edip bildirim yapmamışım gibi "BAdem13 ?" yazma,izinliyim ben yahu ) Burda müthiş yürüyorum yyaaw,sabah 10:30da gezinti gibi yürüyeyim diye çıktım 13:30a kaa yürüdüm,sonra çay çubuk kraker yedik çarşıya indik çarşıdan eve de yürüdüm hızlı hızlı 50 dk kaydirigubbakcemile2 Daha ne olsun Çiğdem ddeim kendime..İnşallah bi tartı üstüne çıkana kaa 73 olurum..Öyle olunca bki hesaplamada bana kilolusunuz demeyecek:))

ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ.......

1. TOMBULKELEBEK............400 dak :hooray::hooray::hooray:turkbayragi:lepi:

2. MERUSE...........................270 dak :hooray::hooray:turkbayragi:lepi:

3. MİYO.................................240 dak :hooray:turkbayragi:lepi:

4. YENA................................165 dak :hooray:turkbayragi

5. ZEYNEP957....................... 55 dak :hooray:turkbayragi:lepi:

6. MEYRA..............................40 dak
:hooray:turkbayragi:lepi:

Kilo verenleri,gayret edenleri,güzel güzel spor yapanları çoooookkkk kutluyorum....
HepiniziŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmile

Tebrik ederim kızlar :dance:a.s.

Son düzenleme:
Aşkın ikinci Yarısı filmine gitmeyi düşünen varsaaa sakııınnn diyorum sakın verdiğiniz paraya da zamana da yazık edersiniz. Saçma sapan bir film duygu yok çooookkkkk durağan ilk yarıda sadece 1 masada oturup iç çektiler bu nasıl bişeydi yaaa salondaki herkes mal gibi kaldı filmden sonra bumuydu diyeee.... Sakın diyorummm... Mehmet Aslantuğdan bunu beklemezdim.

Bugün yediklerimi yazıyım dedim
Sabah:1 b.ek 1 tatlı kaşığı z.ezmesi 1 çk reçel
Ara:1 mandalina
Öğlen:Çorba salata Ayran 1dl ekmek
Ara:1 tane elma 1 tane grisini
Akşam:Karnıbar kıymalı 1 dl ek salata ayran
Ara:1 tane kellogs kayısılı
inşallah daha başka bir şey yemem 3 bardakda yeşil çay

Bugün yediklerim...

SABAH,

2 dilim köy ekmeği,peynir,dilimin birini salçalı yedim,1 çay kaşığı reçel...

ARA,

Yarım muz..

ÖĞLEN,

1 dilim ekmek,6 kaşık kıymalı kabak,yoğurtlu közlenmiş biber,salatalık,yeşilsoğan..
Mis gibi kokuyorum,soğan,sarımsak..:) size hoh yapayımmı..??

ARA,
Büyük bir kupa sütlü nescafe

AKŞAM,

4 kaşık yoğurtlu biber,bir avuç çekirdek

1 saat yürüyüş..

Son düzenleme:

MEhmet Aslantuğ,yürüyen karizma..:)))

Canım olsun bizim daha verecek çok kilomuz var..biz daha ne 1.likler görücez..:))))

Afiyet olsun..Bende dün yedim o zararlı mamalardan...:)

kızlar listeye benide yazın bu hafta

duygucum ekledim seni, her hafta bildirmen gerekiyor kilonu...

Canım sen izinli olduğunu söylemişmiydin bana..

Zaten sanat filmiymiş o...O yüzden öyle bakışıp durmuşlardır konuşmadan...

Türk yönetmenlerin bu algısınada hastayım, eğer festival için sanat filmi yapıyorlarsa,bööyle mel mel bakar birbirine kadın ve erkek...:)

Son düzenleme:
uzun zamandır pek bişey yazmıyorum farkındayım... sizlerle paylaşmak istediğim bi durum var. dün hayarımda ilk defa bir erkek tarafından aldatılmanın, kandırılmanın ne olduğunu yaşadım. evet bu adam benim sevgilimdi... eski sevgilim diycem ama :) 2 senemi geçirdiğim, bi çok şeyini sırf onu sevdiğim için görmemezlikten geldiğim, kendimden sayamayacağım kadar fedakarlıklar yaptığım, emek harcadığım, kimi zaman benim canımı çok ama çook yakmasına rağmen benim onu kıramayıp üzemediğim gözünün içine baktığım, çok değer verdiğim sevdiğim adamdı... aşk acısı çekiyor muyum en azından şuanda hayır, gözümden tek bir damla bile düşmedi, ama çok kırımldım gururum çok kırıldı kendimi aptal gibi hissettim düştüğüm duruma üzüldüm sadece ama ağlamadım. bana ders oldu bir kere daha erkeklere ne kadar güvenmemem gerektiğini bu seferinde çok iyi anladım.
sabah uyandığımda yatağımın içinde oturup ölye uzuuun uzuun düşündüm, bu adam seni kandırıyodu yalanlar söylüyodu bu adam için hayatını mehfetmene değer mi? geri kala hayatını kendi kendine, kendi burnundan getirmene değer mi sen bunları hakedicek hiçbişey yapmamıştın ki sadece onu çoks evip elinin üstünde tutum gözünün içine bakmıştın, peki o sana ne verdi bunun karşılığında??? yepyeni bi hayata başlamaya karar verdim bugün :) herşey çok güzel olucak, asla bir daha onun için gözümden tek damla akmıycak. daha sıkı sarılıcam hayata ona inat yapıcam bunu, güzel bi hayat kurucam kendime ve yanımda gerçekten beni seven her koşulda yanımda benmle olacak beni onun gibi ağlatıp değersiz olduğumu hissetirmek yerine eliinin üstünde tutup kalbinde bana yer açabilecek adam gibi yanımda dumayı becerebilecek bi insan olucak ve ben onunla bu günlerimi yaşadıklarımı unutup çok mutlu olucam inanıyorum olucak bu. ben de mutlu olucam bugüne kadar beni gerçekten seven kimse çıkmadı karşıma ama çıkıcak inanıyorum ben buna, bende hakediyorum bunu çünkü...
ona gelince, hakkımı asla ona helal etmicem bana bunları haketmediğim halde yaşattığı için...
siz benim ailem gibi oldunuz, ablalarım oldu burda kardeşlerim oldu hepinize teşekkür ediyorum ve size söz veriyorum dimdik ayakta kalıp o mutluluğu yaşıycam bende bigün.

canım bu yaşadığını hemen tarihe göm ve yeni gelicek güzelliklere bak.Güzel düşündükçe tüm güzellikler seninle olur.Kafanada takma değmiycek insanları

canım bu yaşadığını hemen tarihe göm ve yeni gelicek güzelliklere bak.Güzel düşündükçe tüm güzellikler seninle olur.Kafanada takma değmiycek insanları

aynen öyle yapıcam bende teşekkür ederim :) bugün hayatımda yepyeni bir perde açtım kendime ve o sahnede gerçekten olmayı hakedenler olucak artık :))

Merhaba billurs,

Sen ne kadar güçlü ve özgüvenin yüksek biriymişsin böyle...harika, bayıldım inan...tebrik ediyorum seni..alkisalkisalkis
Islıkları ve alkışlarımı duyuyormusun.??..Budur işte kadının gücü,bu olmalı...:lepi:

Sen bu gazla inan her hafta 1.de olursun...Nooldu senin yenge diyetin patladımı elinde...kaydirigubbakcemile3

En güzeli canım dengeli beslenmen,herşeyden azar azar yemen...Öptüm canım seni şap şup..:)))))

Dipnot:Nazarmı değiyor bizim kızlara anlamadım...Gözü olanın gözü çıksın...

Son düzenleme:
Bu arada mutlu haftasonları hepinimize....opuyorumnanaktan

yenacığım çok teşekkür ederim :))) inan bu sözlerin beni çok mutlu etti daha da motive etti :)) yıkılmak yoooook :))))
yenge diyetim elimde patladı valla çünkü dayanamadm daha fazla açlık krizi geçirip ne bulduysam yedim deli gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bu hırsla bende daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum :) sırf o sürüngenin yalvara yalvara geri gelişini seyretmek için bile değer buna
sanırım evet nazar değiyo gözü çıksın değdirenlerin

günaydın kızlar ben spora başladım leslie 25 dk yaptım.Öğlenden sonra yine yapıcam süper

dayanamadım bir 15 dk daha yaptım bunu günde kaç dk yapmamız lazım?

Herhangi bir üst sınır yok bldiğim kadarıyla. Hatta günde 11 millik bir çalışma programı vardı, yani günde 11 kez yapabiliyorsun :)

Her şerden bir hayır çıkar derler :) Eminim, bu da senin kendine gelmen için çok iyi bir fırsat :) Bu tecrübeden her zamankinden daha güçlü olarak çıkacaksın :1hug:

Birinin nazarı çıkıyor ama kimin nazarı bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…