Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nightwinglover,dün neden kilo bildiriminde bulunmadın canım..

Bugün 91.7 kiloyu gördüm tartıda ama bir iki güne adet olacağım o yüzden su toplamaya başladım, pek umursamıyorum :)

Billuruummmmm kıyamammmm ben sanaaa :teselli:
Merak etme ben burdayım -tatlicadiarzu- elimden geldiğince hatırlatmıycam o hıyarı sana hihoyyyt
Ne kaybettiğini farkedemeyecek kadar zavallı bir adam boşver kendinden beterini bulsun da bulduğu onu oturup ağlatsın :dilcikar:
Hem sen daha gençsin iyi oldu böylesi yoksa hayatını kukiden çok uyuyan bir herifle geçirecektin kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun bebeğim hep beraber daha zayıf günlere yerimseniben

nightwinglover,dün neden kilo bildiriminde bulunmadın canım..

Yenacığım, dün sabah tartıya çıkamadım. Bütün gün koşuşturdum ancak akşam eve gelince tartıya çıkabildim. O zaman 91.6 kg çıktım. Doğru olmaz diy bugünü bekledim ama bu sabah da 91.7 kg çıktım. Bir iki güne kadar adet olacağım için vücudum su topluyor sanırım. Yani eminim ki şu anki hiçbir rakam doğru değil. En doğru rakam adetim bittikten sonraki rakam olacak. Beni mazur gör lütfen :kedi:

banu145145,bence artırarak başlamalısın...Birden yüklenme kaslarına..:)

banu145145,bence artırarak başlamalısın...Birden yüklenme kaslarına..:)

Yena'ya katılıyorum, birden çok fazla yapınca kaslar ağrıyor, 2-3 gün hiçbir şey yapamıyorsun. O zaman daha kötü :)

Bu sözü bir üyenin blog yazısında okudum,ve bayıldım...

Ekmeği paylaşmak ekmeği yemekten daha lezzetlidir.

sefiom seniiiiiiiiiiiii :))))))) opuyorumnanaktan

sağol canım aynen öyle olcak daha güçlü olcm guclubacismile ve hayata da hep bööööle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gülücem

cnm benim.değmiyor işte.sonuna gelene kadar hep görmemezlikten geliyoruz bişeyleri.anlıyoruz ama anlamamazlıktan geliyoruz.sonunda da böyle aklımız başına geliyor.boşver.değmez zaten üzülmene.gururun kırılacak bişley yok ortada.sen masum olan tarafsın.gururu kırılacak biri varsa o da kendisi.hoş bir gururu olsa sana bunları yaşatmazdı ama.kimsenin ahı kimsede kalmıyor.inan sadece.dönecek ve döndüğünde de sen ona dönüp bakmayacaksın.benim başımdan geçen daha beter.ben bile döneceğine inandım.ve birgün o bana dönecek.yalvaracak.ama kapımda köpek olamaz.
onlar ya da o sana layık değilmiş.çok daha iyilerini hakediyosun.bırak kendi pisliğinde boğulsun.arkana bile bakma.birgün çok ama çok sevileceksin.bunu da hiç unutma.

canım benim teşekkür ederim =))
hepinize çok teşekkür ederim :)
evet zeynepcim dönücek biliorum onun huyu bu çünkü 2 3 ay snr kedi gibib geri gelir. ama bu sefer ben onu beklio olmıycam :) ve artık istmediğimi sölicem ona ilk defa. reddedilmek neymiş o zamn görücek... çünkü o olayın farkında deil :))) sölemediim bişey söleme gereğide duymadım duymuyorum da düşüne dursun noldu buna acaba nie sesi birden böle kesildi die umrumda deil açıklamada yapmıycam gerek duymuyorum çünkü..

en güzeli.ben sessizce çekip gitmeyi hiç beceremedim.ama bu en doğrusu aslında.en doğrusuna karar vermişsin.
sıkma tatlı canını.dünyada adam mı yokk.biri gider diğeri gelir keyfine eğlenmene bak.kaydirigubbakcemile5

ya bugün binada gazla ilgili bir problem var.spor yapamıyorum.duş alamayacagım için.kendimi çok kötü hissediyorum.

meyracım link için tesekkkur ederım ne kadarda bu sayfada yazdıgım seylere cvp verılmesede herkese tesekkurler :))))

önemli değil canım.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kilo verenleri,gayret edenleri,güzel güzel spor yapanları çoooookkkk kutluyorum....
HepiniziŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim beyzuş ablacım...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kızlar ben spora başladım leslie 25 dk yaptım.Öğlenden sonra yine yapıcam süper

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benim yaaa :teselli:

biz sana güveniyoruz canım, sen akıllı zeki vede güçlü bi kızsın, üstesinden gelirsin zorlukların....

ağlatan, üzen, can yakan insana değer vermeye değmez. böyle bir kişi insana nefretten başka birşey vermez. boşver gitsin, sen daha iyilerine layıksın...

aynen öyle yapıcam bende teşekkür ederim :) bugün hayatımda yepyeni bir perde açtım kendime ve o sahnede gerçekten olmayı hakedenler olucak artık :))

hayırlısı ile inşaallah canım.

lesliemi yaptım=)))
1kere 1mil olanını yaptım=) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…