nightwinglover,dün neden kilo bildiriminde bulunmadın canım..
banu145145,bence artırarak başlamalısın...Birden yüklenme kaslarına..:)
Billuruummmmm kıyamammmm ben sanaaa :teselli:
Merak etme ben burdayım -tatlicadiarzu- elimden geldiğince hatırlatmıycam o hıyarı sana hihoyyyt
Ne kaybettiğini farkedemeyecek kadar zavallı bir adam boşver kendinden beterini bulsun da bulduğu onu oturup ağlatsın :dilcikar:
Hem sen daha gençsin iyi oldu böylesi yoksa hayatını kukiden çok uyuyan bir herifle geçirecektin kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun bebeğim hep beraber daha zayıf günlere yerimseniben
Herhangi bir üst sınır yok bldiğim kadarıyla. Hatta günde 11 millik bir çalışma programı vardı, yani günde 11 kez yapabiliyorsun :)
Her şerden bir hayır çıkar derler :) Eminim, bu da senin kendine gelmen için çok iyi bir fırsat :) Bu tecrübeden her zamankinden daha güçlü olarak çıkacaksın :1hug:
Birinin nazarı çıkıyor ama kimin nazarı bilmiyorum :)
uzun zamandır pek bişey yazmıyorum farkındayım... sizlerle paylaşmak istediğim bi durum var. dün hayarımda ilk defa bir erkek tarafından aldatılmanın, kandırılmanın ne olduğunu yaşadım. evet bu adam benim sevgilimdi... eski sevgilim diycem ama :) 2 senemi geçirdiğim, bi çok şeyini sırf onu sevdiğim için görmemezlikten geldiğim, kendimden sayamayacağım kadar fedakarlıklar yaptığım, emek harcadığım, kimi zaman benim canımı çok ama çook yakmasına rağmen benim onu kıramayıp üzemediğim gözünün içine baktığım, çok değer verdiğim sevdiğim adamdı... aşk acısı çekiyor muyum en azından şuanda hayır, gözümden tek bir damla bile düşmedi, ama çok kırımldım gururum çok kırıldı kendimi aptal gibi hissettim düştüğüm duruma üzüldüm sadece ama ağlamadım. bana ders oldu bir kere daha erkeklere ne kadar güvenmemem gerektiğini bu seferinde çok iyi anladım.
sabah uyandığımda yatağımın içinde oturup ölye uzuuun uzuun düşündüm, bu adam seni kandırıyodu yalanlar söylüyodu bu adam için hayatını mehfetmene değer mi? geri kala hayatını kendi kendine, kendi burnundan getirmene değer mi sen bunları hakedicek hiçbişey yapmamıştın ki sadece onu çoks evip elinin üstünde tutum gözünün içine bakmıştın, peki o sana ne verdi bunun karşılığında??? yepyeni bi hayata başlamaya karar verdim bugün :) herşey çok güzel olucak, asla bir daha onun için gözümden tek damla akmıycak. daha sıkı sarılıcam hayata ona inat yapıcam bunu, güzel bi hayat kurucam kendime ve yanımda gerçekten beni seven her koşulda yanımda benmle olacak beni onun gibi ağlatıp değersiz olduğumu hissetirmek yerine eliinin üstünde tutup kalbinde bana yer açabilecek adam gibi yanımda dumayı becerebilecek bi insan olucak ve ben onunla bu günlerimi yaşadıklarımı unutup çok mutlu olucam inanıyorum olucak bu. ben de mutlu olucambugüne kadar beni gerçekten seven kimse çıkmadı karşıma ama çıkıcak inanıyorum ben buna, bende hakediyorum bunu çünkü...
ona gelince, hakkımı asla ona helal etmicem bana bunları haketmediğim halde yaşattığı için...
siz benim ailem gibi oldunuz, ablalarım oldu burda kardeşlerim oldu hepinize teşekkür ediyorum ve size söz veriyorum dimdik ayakta kalıp o mutluluğu yaşıycam bende bigün.
cnm benim.değmiyor işte.sonuna gelene kadar hep görmemezlikten geliyoruz bişeyleri.anlıyoruz ama anlamamazlıktan geliyoruz.sonunda da böyle aklımız başına geliyor.boşver.değmez zaten üzülmene.gururun kırılacak bişley yok ortada.sen masum olan tarafsın.gururu kırılacak biri varsa o da kendisi.hoş bir gururu olsa sana bunları yaşatmazdı ama.kimsenin ahı kimsede kalmıyor.inan sadece.dönecek ve döndüğünde de sen ona dönüp bakmayacaksın.benim başımdan geçen daha beter.ben bile döneceğine inandım.ve birgün o bana dönecek.yalvaracak.ama kapımda köpek olamaz.
onlar ya da o sana layık değilmiş.çok daha iyilerini hakediyosun.bırak kendi pisliğinde boğulsun.arkana bile bakma.birgün çok ama çok sevileceksin.bunu da hiç unutma.
canım benim teşekkür ederim =))
hepinize çok teşekkür ederim :)
evet zeynepcim dönücek biliorum onun huyu bu çünkü 2 3 ay snr kedi gibib geri gelir. ama bu sefer ben onu beklio olmıycam :) ve artık istmediğimi sölicem ona ilk defa. reddedilmek neymiş o zamn görücek... çünkü o olayın farkında deil :))) sölemediim bişey söleme gereğide duymadım duymuyorum da düşüne dursun noldu buna acaba nie sesi birden böle kesildi die umrumda deil açıklamada yapmıycam gerek duymuyorum çünkü..
banu145145,bence artırarak başlamalısın...Birden yüklenme kaslarına..:)
Yena'ya katılıyorum, birden çok fazla yapınca kaslar ağrıyor, 2-3 gün hiçbir şey yapamıyorsun. O zaman daha kötü :)
meyracım link için tesekkkur ederım ne kadarda bu sayfada yazdıgım seylere cvp verılmesede herkese tesekkurler :))))
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ.......
1. TOMBULKELEBEK............400 dak :hooray::hooray::hooray:turkbayragi:lepi:
2. MERUSE...........................270 dak :hooray::hooray:turkbayragi:lepi:
3. MİYO.................................240 dak :hooray:turkbayragi:lepi:
4. YENA................................165 dak :hooray:turkbayragi
5. ZEYNEP957....................... 55 dak :hooray:turkbayragi:lepi:
6. MEYRA..............................40 dak:hooray:turkbayragi:lepi:
Kilo verenleri,gayret edenleri,güzel güzel spor yapanları çoooookkkk kutluyorum....
HepiniziŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmile
Bugün yediklerim...
SABAH,
2 dilim köy ekmeği,peynir,dilimin birini salçalı yedim,1 çay kaşığı reçel...
ARA,
Yarım muz..
ÖĞLEN,
1 dilim ekmek,6 kaşık kıymalı kabak,yoğurtlu közlenmiş biber,salatalık,yeşilsoğan..
Mis gibi kokuyorum,soğan,sarımsak..:) size hoh yapayımmı..??
ARA,
Büyük bir kupa sütlü nescafe
AKŞAM,
4 kaşık yoğurtlu biber,bir avuç çekirdek
1 saat yürüyüş..
günaydın kızlar ben spora başladım leslie 25 dk yaptım.Öğlenden sonra yine yapıcam süper
uzun zamandır pek bişey yazmıyorum farkındayım... sizlerle paylaşmak istediğim bi durum var. dün hayarımda ilk defa bir erkek tarafından aldatılmanın, kandırılmanın ne olduğunu yaşadım. evet bu adam benim sevgilimdi... eski sevgilim diycem ama :) 2 senemi geçirdiğim, bi çok şeyini sırf onu sevdiğim için görmemezlikten geldiğim, kendimden sayamayacağım kadar fedakarlıklar yaptığım, emek harcadığım, kimi zaman benim canımı çok ama çook yakmasına rağmen benim onu kıramayıp üzemediğim gözünün içine baktığım, çok değer verdiğim sevdiğim adamdı... aşk acısı çekiyor muyum en azından şuanda hayır, gözümden tek bir damla bile düşmedi, ama çok kırımldım gururum çok kırıldı kendimi aptal gibi hissettim düştüğüm duruma üzüldüm sadece ama ağlamadım. bana ders oldu bir kere daha erkeklere ne kadar güvenmemem gerektiğini bu seferinde çok iyi anladım.
sabah uyandığımda yatağımın içinde oturup ölye uzuuun uzuun düşündüm, bu adam seni kandırıyodu yalanlar söylüyodu bu adam için hayatını mehfetmene değer mi? geri kala hayatını kendi kendine, kendi burnundan getirmene değer mi sen bunları hakedicek hiçbişey yapmamıştın ki sadece onu çoks evip elinin üstünde tutum gözünün içine bakmıştın, peki o sana ne verdi bunun karşılığında??? yepyeni bi hayata başlamaya karar verdim bugün :) herşey çok güzel olucak, asla bir daha onun için gözümden tek damla akmıycak. daha sıkı sarılıcam hayata ona inat yapıcam bunu, güzel bi hayat kurucam kendime ve yanımda gerçekten beni seven her koşulda yanımda benmle olacak beni onun gibi ağlatıp değersiz olduğumu hissetirmek yerine eliinin üstünde tutup kalbinde bana yer açabilecek adam gibi yanımda dumayı becerebilecek bi insan olucak ve ben onunla bu günlerimi yaşadıklarımı unutup çok mutlu olucam inanıyorum olucak bu. ben de mutlu olucambugüne kadar beni gerçekten seven kimse çıkmadı karşıma ama çıkıcak inanıyorum ben buna, bende hakediyorum bunu çünkü...
ona gelince, hakkımı asla ona helal etmicem bana bunları haketmediğim halde yaşattığı için...
siz benim ailem gibi oldunuz, ablalarım oldu burda kardeşlerim oldu hepinize teşekkür ediyorum ve size söz veriyorum dimdik ayakta kalıp o mutluluğu yaşıycam bende bigün.
aynen öyle yapıcam bende teşekkür ederim :) bugün hayatımda yepyeni bir perde açtım kendime ve o sahnede gerçekten olmayı hakedenler olucak artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?