Ben de fiyatını duyunca çok sevindim yaaa hemen yarın gidip konuşacağım umarım bir sıkıntı olmazda gider gelirim.
Daha birşey yiyemem çok doydum patatesi kabuğuna kadar yedim sempatiksalakcinni
Şimdi ablamla sinemaya gideceğiz zaten Mehmet Aslantuğ - Arzum Onanın filmi Aşkın ikinci yarısı --- merakla bekliyorduk bakalım nasıl bir film olacak opuyorumnanaktan
Mehmet Aslantuğ hastayım bu adamdaki karizmaya yaaa :asigim:
kızlar hepinizi tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
a.s. a.s. a.s. :hooray: :lepi:
Zaten fıtığım var acaba bir zararı varmı?
canım benim teşekkür ederim =))
hepinize çok teşekkür ederim :)
evet zeynepcim dönücek biliorum onun huyu bu çünkü 2 3 ay snr kedi gibib geri gelir. ama bu sefer ben onu beklio olmıycam :) ve artık istmediğimi sölicem ona ilk defa. reddedilmek neymiş o zamn görücek... çünkü o olayın farkında deil :))) sölemediim bişey söleme gereğide duymadım duymuyorum da düşüne dursun noldu buna acaba nie sesi birden böle kesildi die umrumda deil açıklamada yapmıycam gerek duymuyorum çünkü..
cumadan cumaya soylucez kılolarımızı pekı?
Tebrikler Miyo :) a.s.
SlmlaRR
Artık kesin dönüş yaptım +90a yerimseniben Bilgisayarım da onarıldı geldiİnternetim var Bir de şu yorgunluğum olmasa..Bugün ilk defa denemeye girdim KPS derdi için..Sabah 7de kalktım,bütün dönem içinde girdiğim sınavlar kaa sınavda durdum ppüüff,Allah yardımcım olsun :Saruboceq: Dengem şaştı yyaaw, sempatiksalakcinni Sınavdan sonra arkadaş bize kısır yaptı,ben de yedim;ama acukk aldım salatasıyla doldurdum tabağımı aklinialirimsmile Sonra da bir buçuk saat yürüdüm spor olsun diye sositososito Şimdi ölüyorum tabi yorgunluk ve uykusuzluktan mirmirmirmir
:lepi:alkisalkisalkisLESLİECİ :)):lepi:alkisalkisalkisben bi leslie yapıyımda geliyim=))
bugün hiç yapmadım daha...
sevındım cnm tekrar geri gelmene cnm
SlmlaRR
Artık kesin dönüş yaptım +90a yerimseniben Bilgisayarım da onarıldı geldiİnternetim var Bir de şu yorgunluğum olmasa..Bugün ilk defa denemeye girdim KPS derdi için..Sabah 7de kalktım,bütün dönem içinde girdiğim sınavlar kaa sınavda durdum ppüüff,Allah yardımcım olsun :Saruboceq: Dengem şaştı yyaaw, sempatiksalakcinni Sınavdan sonra arkadaş bize kısır yaptı,ben de yedim;ama acukk aldım salatasıyla doldurdum tabağımı aklinialirimsmile Sonra da bir buçuk saat yürüdüm spor olsun diye sositososito Şimdi ölüyorum tabi yorgunluk ve uykusuzluktan mirmirmirmir
SlmlaRR
bugün yediklerim
Sabah:1 de peynir dam,sal,bib Şek çay
Öğlen:1 tabak çorba 1 dek ayran
Ara:1 tane grisini
Akşam Çorba salata 1 dek
Ara:Süt yada meyva daha yemedim.
80dk leslie yaptım.inşallah leslie bırakmam
bu arada bu gün başka yerde tartıldım evde 110 çıkıyodum orda 114 öffff yaniii
cokacimcoookKAHVALTI bir dilim yumurtalı ekmek,peynir,4 zeytin çay
ÜÇ SAAT sonra 5 diyet bisküvi
ÖĞLEN kısır,bir haşlanmış yumurta
İKİ-ÜÇ SAAT sonra 5 diyet bisküvi
AKŞAM iki kaşık patlıcan yemeği,bir kaşık pilav,bir kaşık fasülye yemeği,iki kaşık yoğurt,2 biber turşusu
70 dakika yürüyüşkaydirigubbakcemile2
Keşke vereydim sana hem tabağımdaki kalori miktarı azalmış olurdu kaydirigubbakcemile3Hoşgeldiiin a.s. :teselli:
Bu aralar benim de canım deliler gibi kısır çekiyor. Ben de azcık ucundan tadabilseydim keşke :roflol:
Geri dönmen çok iyi oldu. Buradan uzakta kalınca insan motive olamıyor :)
En son 10 gün önce falan tartıldığımda 77ydim;ama adettim kabızdım ondan diyorum :umursamaz: Değilse şimdi 75 olmuşumdur inşallah yani aklinialirimsmile Cuma günü tartılacağım mümkün olursa,şimdi tartım yok da a.sÇok faydalı şeyler yememiş olsan da ölçüyü kaçırmamışsın, çok iyi :) Spor zaten harika :dance:
Şu an net olarak kaç kilosun? Kilo cetvelin güncel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?