Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bız bugun gittik bu filme sevgılım cok begendı de ben arzumu begenmedım daha hisli oynayabılırdı acıkcasııı kız da daha sevımlı bişi olabılırdı ıdare eder işte bana göree

tatlım kadınlara cok dırdırcı diye kızar erkekler asında bızler ıyı gunlerımız ıcın cabalarız düzeltmeye calıırız kendımızce baktık olmuyo elımden gelenı yapptım vicdanım rahat düzetmeye calıştıkca kendımızin kırıldıgını farkedınce de sesizce susar gıderız işte böle gitmeler cok koyar malum ınsanlara bunu sakın unutma ben senın hep yanındayım cnm kardesın gb görebilirsin unutma :içelim:

SlmlaRR
Artık kesin dönüş yaptım +90a yerimseniben Bilgisayarım da onarıldı geldi İnternetim var Bir de şu yorgunluğum olmasa..Bugün ilk defa denemeye girdim KPS derdi için..Sabah 7de kalktım,bütün dönem içinde girdiğim sınavlar kaa sınavda durdum ppüüff,Allah yardımcım olsun :Saruboceq: Dengem şaştı yyaaw, sempatiksalakcinni Sınavdan sonra arkadaş bize kısır yaptı,ben de yedim;ama acukk aldım salatasıyla doldurdum tabağımı aklinialirimsmile Sonra da bir buçuk saat yürüdüm spor olsun diye sositososito Şimdi ölüyorum tabi yorgunluk ve uykusuzluktan mirmirmirmir

sevındım cnm tekrar geri gelmene cnm

sevındım cnm tekrar geri gelmene cnm

Ben de sevindim inan ki olumunekankayizsmile Zira okul deneyimi başladı,yeni yeni kıyafetler almam gerek klasik klasik tam gaz devam edip 10 kilo daa vermem gerek en acilinden boshayallersmile

bugün yediklerim
Sabah:1 de peynir dam,sal,bib Şek çay
Öğlen:1 tabak çorba 1 dek ayran
Ara:1 tane grisini
Akşam Çorba salata 1 dek
Ara:Süt yada meyva daha yemedim.
80dk leslie yaptım.inşallah leslie bırakmam
bu arada bu gün başka yerde tartıldım evde 110 çıkıyodum orda 114 öffff yaniii

hoşgeldin canım Şeniz =))

Hoşgeldiiin a.s. :teselli:

Bu aralar benim de canım deliler gibi kısır çekiyor. Ben de azcık ucundan tadabilseydim keşke :roflol:

Geri dönmen çok iyi oldu. Buradan uzakta kalınca insan motive olamıyor :)

cokacimcoookKAHVALTI bir dilim yumurtalı ekmek,peynir,4 zeytin çay
ÜÇ SAAT sonra 5 diyet bisküvi
ÖĞLEN kısır,bir haşlanmış yumurta
İKİ-ÜÇ SAAT sonra 5 diyet bisküvi
AKŞAM iki kaşık patlıcan yemeği,bir kaşık pilav,bir kaşık fasülye yemeği,iki kaşık yoğurt,2 biber turşusu

70 dakika yürüyüşkaydirigubbakcemile2

Bence tartını değiştirmende fayda var :)

Ben diyete başlamadan önce hep evdeki tartıda tartılıyordum ve kendimi er daim 6 kg az zannediyordum. Sonra gerçek anlamda diyet yapmaya karar verince dijital bir tartı aldım ve gözlerime inanamadım akannehir

Bu sabah yeni tartıda 91.7 kg çıkarken eskisinde 85'lerdeyim :)

Çok faydalı şeyler yememiş olsan da ölçüyü kaçırmamışsın, çok iyi :) Spor zaten harika :dance:

Şu an net olarak kaç kilosun? Kilo cetvelin güncel mi?

Son düzenleme:
Hoşgeldiiin a.s. :teselli:

Bu aralar benim de canım deliler gibi kısır çekiyor. Ben de azcık ucundan tadabilseydim keşke :roflol:

Geri dönmen çok iyi oldu. Buradan uzakta kalınca insan motive olamıyor :)
Keşke vereydim sana hem tabağımdaki kalori miktarı azalmış olurdu kaydirigubbakcemile3

Çok faydalı şeyler yememiş olsan da ölçüyü kaçırmamışsın, çok iyi :) Spor zaten harika :dance:

Şu an net olarak kaç kilosun? Kilo cetvelin güncel mi?
En son 10 gün önce falan tartıldığımda 77ydim;ama adettim kabızdım ondan diyorum :umursamaz: Değilse şimdi 75 olmuşumdur inşallah yani aklinialirimsmile Cuma günü tartılacağım mümkün olursa,şimdi tartım yok da a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…