Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...
İyi geceler..
ayy maşşallah herkez güzel diyet yapmış ben sanki cozuttum bugün yazmayayım amma lessı yle 3 mil her gün yapıyorum maşşallah resim yüklemeyi beceremem zaten nası yükleniyo anatsanıza imageshack giriyom yüklüyom sorun var çıkıyo sorun var da benim kilolarımda acep forma sığmıyomu resmim az kilo verip öle koyayım bari dün bir bugün 2 zayıflamadınya kadın dedi heraalde neyse işin gırgırı koyamadım resim müsait bi zamanda çıtır kızlarımı koyacağım yeniden
Sanırım 10 teşekkürden sonra gidiyor,bundan sonra daha dikkatli kullanmalıyız demekki..a.s
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniztamam, çok haklısın :kedi:
ben yine dağılırsam sen yine kız bana beyzuş abla, tamam mı? hatta oklava bile gösterebilirsin bana, hakediyorum çünküüüklava: klava:
ayy beyzuş abla burdaki "koşu bandını" komşu bandı diye okuyorum her defasında, "Allah Allah diyorum, komşunun bandı neki? komşunun spor bandına gidiyo heralde" diyorum her defasındada???
Allahım yaaa :roflol:
yeni farkettim neyin ne olduğunu....
saf saf düşünüyorum nereye gidiyorki acaba diye bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:
bazen bu kadar saf olabiliyorum, hatta daha fazla saf olduğum zamanlarda var...
Doktora git canım artık.Ablamın torunu hastanelik oldu.Gerçi o küçük 7 yaşında ama ;sende halsizlikten şikayet ediyorsun.Bu hep ishalin marifetleri.Bak elektrolit dengen bozulur zor toparlarlar hastanede.Allah şifalar versin canım....[/IGeçti çok şükür :Saruboceq: ama cırcır oldum ben yine :kedi: Wcden çıkamıyorum :sinifsinif:
Selam 90+ ailesi :)
Eskisi kadar sık uğramıyorum, çok vakit geçiremiyorum burada. Bu yüzden üzüntülüyüm. Diyetimi de istemeden bozdum. Kilomu koruyorum ama 88'den aşağıya inemedimMoral motivasyonum sıfır bu aralar, hep olumsuz düşüncelerle uğraşıyorum. Burası bana iyi geliyor, girip neler yapıyorsunuz bakayım dedim :) 90+ ailesinin tüm üyelerinin su perisi kadar güzel olmasını dilerim
Git yat şekerim bırak çikolatayı falan şurda 3 gün sonra pazar günü yersin kaçmıyor o çikolata :umursamaz: Kendine bebeğine bunu yapma :1no2:
kıslaaar...
önce internet bağlantım gitti, sonrada kk bakıma girdi..... kafamçokkarıştı
dolayısıyla epey giremedim kkya...
bugün yatmadan 1kere leslie yapıcaktım, kkya ulaşamadığım o süre zarfında bende lesliemi yaptım=) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
o kadar yedim 2gündür, bari spor yapıyımda biraz azalsın zararım.....
bugün çok karıştırdım midemi=(
normalde sabahları 1türk kahvesi içerim, başka birşey içmem hiç... çay vs. hiç içmem....
ama bugün 2fincan türk ahvesi, 2bardak çay, 1büyük fincan neskafe, 2farklı bitki çayı içtim :bbo: midem şuan çok kötü, hatta afedersiniz midem çok kötü bulanıyo=((((
Yaa ben şu kilo cetvelini değiştiremiyorum nasıl yapıcam sen biliyosundur.
canım ben kilo çizelgesini yapmayı burdan öğrenmiştim, istersen sende bir bak buraya...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Çok fazla sıvı almışsın birde çoğu kafeinli bence peynir ekmek ye birkaç yudum iyi gelir geçmiş olsun canım
saol canım. evet dediklerini şimdi uygulayacam....
hatta şimdi kalkıyorum.........
Hadi ye bakalım inşallah iyigelir
iyi geldi canım, tekrar saol.
1su bardağı süt, 1dilimde ekmek yedim.
Neyse uyuyım artık ben ...
İyi geceler ...
Afiyet olsun canım
Herkese iyi geceler Tatlı rüyalar
Zeynep abla demek kahveyi almaya kırıtarak gittin :roflol: Allah iyilik versin sana yaa ne güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3 utanmasam küçük kız kardeşim diycem size aklinialirimsmile Allahtan evlisin zeynep abla yoksa doktor dişini yapıcam diye 2 ayda ayarlardı seni bulmuş senin gibi zeki bir çıtırı bırakmazdı bak yerimseniben
hiç sorma baharcığım..sayende aldığım gazla sinüs eğrisi çizdim..bu siyatik bacaklarla ne kadar olursa.küçük büyük farketmez..bir kızkardeşim olsun yeter..kızım bile yok derken sağolsun gelinim fazlasıyla bu özlemi doldurdu..diğer mesele işin şakası..evli olmasamda birşey farketmez..ben karşımda kadın yada erkek değil insan algılıyorum..bak önce seni bir hayırlı kapılara uğurluyalım..:teytey:
Sabahtan beri gittigidiyorda japon stili botlara çizmelere bakıyorum yok bu kadar güzel şeyler yaa ama hepsi küçücük keşke ayaklarım biraz küçük olsaydı
hiç sorma baharcığım..sayende aldığım gazla sinüs eğrisi çizdim..bu siyatik bacaklarla ne kadar olursa.küçük büyük farketmez..bir kızkardeşim olsun yeter..kızım bile yok derken sağolsun gelinim fazlasıyla bu özlemi doldurdu..diğer mesele işin şakası..evli olmasamda birşey farketmez..ben karşımda kadın yada erkek değil insan algılıyorum..bak önce seni bir hayırlı kapılara uğurluyalım..:teytey:
selam
zeynep ablacığım online olduğunu yeni farkettim, yatmadan bir nasılsın diyim dedim...
nasılsın zeynep ablam?? epeydir online olarak karşılaşamadık pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?