Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...

İyi geceler..

geçmiş olsun bitanem :teselli:
yat, bi güzel uyu dinlen, yarına bomba gibi başla güne=))) opuyorumnanaktan

iyi geceler canım...

lmaz: hayıııır cozutmak yooook...........

Sanırım 10 teşekkürden sonra gidiyor,bundan sonra daha dikkatli kullanmalıyız demekki..a.s

evet bencede canım kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam canım

burdamısın, gittinmi??

sen çalışıyormusun canım???
birde neden nete girmekte sıkıntı yaşıyorsun, merak ettimde??

kıslaaar...
önce internet bağlantım gitti, sonrada kk bakıma girdi..... kafamçokkarıştı
dolayısıyla epey giremedim kkya...

bugün yatmadan 1kere leslie yapıcaktım, kkya ulaşamadığım o süre zarfında bende lesliemi yaptım=) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
o kadar yedim 2gündür, bari spor yapıyımda biraz azalsın zararım.....

bugün çok karıştırdım midemi=(
normalde sabahları 1türk kahvesi içerim, başka birşey içmem hiç... çay vs. hiç içmem....
ama bugün 2fincan türk ahvesi, 2bardak çay, 1büyük fincan neskafe, 2farklı bitki çayı içtim :bbo: midem şuan çok kötü, hatta afedersiniz midem çok kötü bulanıyo=((((

Git yat şekerim bırak çikolatayı falan şurda 3 gün sonra pazar günü yersin kaçmıyor o çikolata :umursamaz: Kendine bebeğine bunu yapma :1no2:

Yattım uyuyamadım kalkıyım nete bakıyım dedim çok şükür yemedim şimdi sütümü içip seyretmediğim dizilerimi izliyorum.off bu uyku düzensizliği çok zor.birde ben geç yatıp sabah 9 da kalkıyorum.dediğin gibi pazar günü güzel bir ödül vericem ama 2 kilo daha verirsemkaydirigubbakcemile5

Çok fazla sıvı almışsın birde çoğu kafeinli bence peynir ekmek ye birkaç yudum iyi gelir geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Sabahtan beri gittigidiyorda japon stili botlara çizmelere bakıyorum yok bu kadar güzel şeyler yaa ama hepsi küçücük keşke ayaklarım biraz küçük olsaydı

hiç sorma baharcığım..sayende aldığım gazla sinüs eğrisi çizdim..bu siyatik bacaklarla ne kadar olursa.küçük büyük farketmez..bir kızkardeşim olsun yeter..kızım bile yok derken sağolsun gelinim fazlasıyla bu özlemi doldurdu..diğer mesele işin şakası..evli olmasamda birşey farketmez..ben karşımda kadın yada erkek değil insan algılıyorum..bak önce seni bir hayırlı kapılara uğurluyalım..:teytey:

selam
zeynep ablacığım online olduğunu yeni farkettim, yatmadan bir nasılsın diyim dedim...

nasılsın zeynep ablam?? epeydir online olarak karşılaşamadık pek..

Sabahtan beri gittigidiyorda japon stili botlara çizmelere bakıyorum yok bu kadar güzel şeyler yaa ama hepsi küçücük keşke ayaklarım biraz küçük olsaydı

sen japon stili çizme diyince, ilk defa duyduğum bi stil olduğu için bu bende merak ettim baktım az önce japon stili çizme modellerine.

benimde bak şu hoşuma gitti
birde ben topuklu hiç giyemem...

oohoooo zeynep abla beni hissetmedi bile :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende yatıyom :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…