ben ne yidim bu gün:
sabah:1dil.kep.ek,peynir,kaşarlı 1 yumur.,yeşil çay ,domat.,1 bar. metob.çayı
öğle : misafirdim küçük bi kek,1\4 simit sadece...
akşam:4 köfte,salata,az yoğurt,1dil.kep.ekm.1 bar. metob.çayı
Ara öğün yapmıyormusun canım.?? Sanki az gibi yediklerin..
Saferancım sen protein diyetimi yapıyorsun..?
çok dengeli olmuş bu menüü..tutmayın çıtır yena geliyooor...
hoşgeldiiin...hayırlı olsun yeni işin...a.s.
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur...
İyiyim canım..Sen nasılsın......şapırt....şapırt....Şeniz
Muckssss, nasılsın canım..
Misafirlere hazırlanan ikramlardan yemiyoruz.+90 topik kuralı....Yeni yasa çıkardım.Nasılsa istenince çıkıyor.Bunun referandumu yok.....Ben yaptım oldu...Padişahları şimdi daha iyi anlıyorum.Büyük keyif...bayanssulusmileşuan bizde misafir var, misafirler gidene kadar eğer vakit bulursam; tam olarak olmasada, ara ara kkya bakıcam canlar opuyorumnanaktan
Sağ yap ,sağ yap,sağ yap...Hah işte orada.....Eeeeee teşekkür butonuna ne oldu..CADIARZU.
Menün çok güzel......Acıkırsın bu gece ama.El altında zararsız birşeyler tedarikle bari...Çok şişim, cuma günü artı bildirmem inşallah..Malum dönemim yine gecikti,çok korkuyorum düzensizlik başlayacak diye ne güzel yoluna girmişti...
Sürekli kilo alıp vermekten zavallı hormonları çıldırttım,naapsınlar..
Yediklerimi yazmayı unutuyorum hep...
SABAH:
1 dilim köy ekmeği,peynir,maydanoz,yarım dilim kek..
ÖĞLEN,
1 dilim köy ekmeği,1 tabak zeytinyağlı taze fasulye,5 kaşık yoğurt,salatalık,maydanoz..
ARA,
Üzüm,yeşilçay
AKŞAM,
1 bardak y.y.süt,1 adet ceviz,1 adet kuru incirle hazırladığım nesfit..
( canım yemek yemek istemedi )
ARA,
Yeşilçay
Çok sevindim senin adına.Ne güzel.Mutluluğun artsın inşallah...KIZLAAAAAARRR SELAAAAAAAAAAAAMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayadır sizlere yazamıyorum sonunda fırsat buldum :)) yeni bi işe girdim canlarım çok mutluyuuuum :)))) gerçi hocam canıma okuyo ama olsun :) bi ingilizce öğretmenin yanındayım asistanlığını yapıyorum... benim için bu iş resmen ilaç oldu boradan ayrıldım ve 2 gün snr bu işi buldum istesem bu kadar denk gelemezdi neden diceksiniz :) ben ünv de ing. çevirmenliği okuyodum ama 2.5 yıl önce ailevi problemler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştımçok üzülmüştüm tahmin edersiziniz.... ve okulu bıraktığım günden beri elime ne kitap ne defter almamıştım tabi öle oluncada bu 2.5 yıl içinde bildiğim her şeyi unutmuşum işe girdikten snr farkettim çok üzüldüm ama olsun hocamla konuştum çünkü bi hedefim vardı çok istiyodum ünv yi bitirmeyi benim için çoook büyük bi hayadi bu çok içimde kalmıştı çok üzülmüştüm bıraktığımda şimdi bile yazarken kendimi tatamıyorun eğer bu hayalimi gerçeğe çeviremezsem ölürken bile rahat ölemicem çok önemli bu benim için açık öğretim falan bu hayalimi gerçekleştiremez alamaz yerini bu bambaşka bişey neyse bunları anlattım hocama üzülme ben seni derslere sokucam billur herşeye yeniden başlıycaksın burda ve ben başarman için her şeyi yapıcam söz veriyorum yaptırıcam sana bunu dedi öyle mutlu oldum ki orda o anda gözlerim doldu o da farketi zaten zor tuttum kendimi elini öpücektim nerdeyse :) bir yıl burda çalış benimle paranı biriktir o konuda da sana yardım edicem ingilizceni ilerletmenede elimden geleni yapıcam ve sen bu işi başarıcaksın dedi :))) o kadar çok mutluyum ki size anlatamam... günlerdir çok iş yükledi nefes almaya zamanım kalmadı ama olsun razıyım hayalimi gerçekleştircem ya ne yapsa razıyım :)
İnşallah,inşallah...Hayırlısı ile.....:Saruboceq::Saruboceq:[/Bah bu arada sölemeyi unuttum bi aksilik olmazsa eğer 6 kasımdan itibaren haftasonları avukatlara ders vermeye başlıycakmış sende benmle geliceksin derslere sokucam dedi :) belki allah orda bide karşıma adam gibi birini çıkartır :)) sanırm artk bnmde hayatımda bişeyler güzel gitmeye başlıyo :)
Bugünkü menüm
SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,lor,peynir
ARA: 1 Elma
ÖĞLE: 1 Tam but tavuk çevirme,1.5 bardak ayran
ARA: 4 Üzüm (sayıyorum üzümleri.Allah akıl fikir ihsan etsin bana.Amin)
AKŞAM:1 Tabak karnabahar yemeği,1/2 kase yoğurt
ARA: Bilmiyorum;acıkınca bakarım artık.
45 dak koşu bandında yürüyüş...
Şimdi gidip hepinize teşekkür edeyim bakem.Elim teşekkür butonuna gidiyor devamlı.İçimden geliyor..
Bende yok teşekkür butonu ilk açtığımda vardı aarka arkaya herkese teşekkür ettim diye,benimkini iptal ettiler heralde..:roflol:.
Benimki de gitti.:1shok::1shokemek ki günlük teşekkür limitimiz var.Rabbim neden bizim her şeyimiz limitli.Zaten yiyemiyoruz: limitli...Azıcık teşekkür ediyoruz o da limitli....:roflol::roflol:
tavuk çevirmemiii ..canım çekti şimdi...bizim evin hemen yanında vaar yarın öğlen bende yiyiiim bana sınırsız serbest tavuk zatiii...Bugünkü menüm
Şimdi gidip hepinize teşekkür edeyim bakem.Elim teşekkür butonuna gidiyor devamlı.İçimden geliyor..
Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...
İyi geceler..
Bugünkü menüm
Listen çok güzel gece acıkınca sütte içebilirsin birde süt ve ürünlerinin girdiği diyetler daha hızlı kilo kaybettiriyormuş.
Elimden geleni yapıyorum canım...
Süt çok iyi fikir tabii.Teşekkürler..Ayranı daha çok seviyorum.Fazla koyu olmayan bir ayranda olabilir belki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?