Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara öğün yapmıyormusun canım.?? Sanki az gibi yediklerin..

Saferancım sen protein diyetimi yapıyorsun..?

Muckssss, nasılsın canım..
İyiyim canım..Sen nasılsın......şapırt....şapırt....Şeniz
şuan bizde misafir var, misafirler gidene kadar eğer vakit bulursam; tam olarak olmasada, ara ara kkya bakıcam canlar opuyorumnanaktan

Misafirlere hazırlanan ikramlardan yemiyoruz.+90 topik kuralı....Yeni yasa çıkardım.Nasılsa istenince çıkıyor.Bunun referandumu yok.....Ben yaptım oldu...Padişahları şimdi daha iyi anlıyorum.Büyük keyif...bayanssulusmile
Eeeeee teşekkür butonuna ne oldu..CADIARZU.
Sağ yap ,sağ yap,sağ yap...Hah işte orada..... Menün çok güzel......Acıkırsın bu gece ama.El altında zararsız birşeyler tedarikle bari...
Malum dönemde bol su içsen bile bazen ödem çözülmüyor ne sıkıcı...İnşallah cumaya kadar çözülür....
Çok sevindim senin adına.Ne güzel.Mutluluğun artsın inşallah... İnşallah,inşallah...Hayırlısı ile.....:Saruboceq::Saruboceq:[/B

Bugünkü menüm
SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,lor,peynir
ARA: 1 Elma
ÖĞLE: 1 Tam but tavuk çevirme,1.5 bardak ayran
ARA: 4 Üzüm (sayıyorum üzümleri.Allah akıl fikir ihsan etsin bana.Amin)
AKŞAM:1 Tabak karnabahar yemeği,1/2 kase yoğurt
ARA: Bilmiyorum;acıkınca bakarım artık.

45 dak koşu bandında yürüyüş...

Şimdi gidip hepinize teşekkür edeyim bakem.Elim teşekkür butonuna gidiyor devamlı.İçimden geliyor..

Bende yok teşekkür butonu ilk açtığımda vardı aarka arkaya herkese teşekkür ettim diye,benimkini iptal ettiler heralde..:roflol:.

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...

İyi geceler..

Bende yok teşekkür butonu ilk açtığımda vardı aarka arkaya herkese teşekkür ettim diye,benimkini iptal ettiler heralde..:roflol:.

Benimki de gitti.:1shok::1shokemek ki günlük teşekkür limitimiz var.Rabbim neden bizim her şeyimiz limitli.Zaten yiyemiyoruz: limitli...Azıcık teşekkür ediyoruz o da limitli....:roflol::roflol:

Son düzenleme:
ayy maşşallah herkez güzel diyet yapmış ben sanki cozuttum bugün yazmayayım amma lessı yle 3 mil her gün yapıyorum maşşallah resim yüklemeyi beceremem zaten nası yükleniyo anatsanıza imageshack giriyom yüklüyom sorun var çıkıyo sorun var da benim kilolarımda acep forma sığmıyomu resmim az kilo verip öle koyayım bari dün bir bugün 2 zayıflamadınya kadın dedi heraalde neyse işin gırgırı koyamadım resim müsait bi zamanda çıtır kızlarımı koyacağım yeniden

Benimki de gitti.:1shok::1shokemek ki günlük teşekkür limitimiz var.Rabbim neden bizim her şeyimiz limitli.Zaten yiyemiyoruz: limitli...Azıcık teşekkür ediyoruz o da limitli....:roflol::roflol:

Sanırım 10 teşekkürden sonra gidiyor,bundan sonra daha dikkatli kullanmalıyız demekki..a.s

tavuk çevirmemiii ..canım çekti şimdi...bizim evin hemen yanında vaar yarın öğlen bende yiyiiim bana sınırsız serbest tavuk zatiii...
Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...

İyi geceler..

iyi geceleeeer...

Listen çok güzel gece acıkınca sütte içebilirsin birde süt ve ürünlerinin girdiği diyetler daha hızlı kilo kaybettiriyormuş.

Listen çok güzel gece acıkınca sütte içebilirsin birde süt ve ürünlerinin girdiği diyetler daha hızlı kilo kaybettiriyormuş.

Elimden geleni yapıyorum canım...
Süt çok iyi fikir tabii.Teşekkürler..Ayranı daha çok seviyorum.Fazla koyu olmayan bir ayranda olabilir belki.....

Bugünkü listem
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm
Ara : 1 mandalina
Öğlen : 100 gr hindi 1 dilekm
Ara : 1 elma 1 saat sonra unutuğum için 1 mandalina
Akşam:100 gr hindi 1 dilekm salata
Ara aha içmedim ama süt
2 bardak yeşil çay 2 lt su lesliemi yapamadım

Elimden geleni yapıyorum canım...
Süt çok iyi fikir tabii.Teşekkürler..Ayranı daha çok seviyorum.Fazla koyu olmayan bir ayranda olabilir belki.....

Bende ayranı çok seviyorum 1 bardak ayranı daha büyük bir bardağa alıp kocaman bir bardak yapıyorum o zaman daha fazla şişiyorum.İnan bu yaptığım diyette ayranı çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…