Herkesde teşekkür et var bende yok kullanmadımda
Eeeeee teşekkür butonuna ne oldu..CADIARZU.
KAHVALTI
ekmek 1 dilim 90 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
penguen - şeftali reçeli 10 gr. 27 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
susam 20 gr. 117 cal.
1. ARA ÖĞÜN
armut 1 ad. 70 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış kurufasulye 200 gr. 208 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 0.5 por. 132 cal.
2. ARA ÖĞÜN
katmer 1 ad. 470 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
mandalina 1 ad. 50 cal.
toplam1665 cal.
benimkilerde bunlar biraz azıttım ama kalori toplamı bana uygun
ah bu arada sölemeyi unuttum bi aksilik olmazsa eğer 6 kasımdan itibaren haftasonları avukatlara ders vermeye başlıycakmış sende benmle geliceksin derslere sokucam dedi :) belki allah orda bide karşıma adam gibi birini çıkartır :)) sanırm artk bnmde hayatımda bişeyler güzel gitmeye başlıyo :)
Bahaaaar burayı okurmusun canım,sende ordaki iş ve işçi bulma kurumuna başvur istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15769906#post15769906
Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...
İyi geceler..
Yaa ben şu kilo cetvelini değiştiremiyorum nasıl yapıcam sen biliyosundur.
Fazla gibi gözüksede kalori miktarı çok değil bende pazar günü kalorileri sayarak yiyeyim bari bana yol açtın
Weight Loss - Diet Ticker
bu aadresten yenisini yapabilirsin canım getirip çizelge kısmına yapıştıracaksın zemuszemus
tickerdan girip yeniden yapıyorum şifreni yazarsan oradan yapa bilirsin
Weight Loss - Diet Ticker
bu aadresten yenisini yapabilirsin canım getirip çizelge kısmına yapıştıracaksın zemuszemus
Sağol canım bu arada midenin bulantısı geçtimi bari
Çabuk toparla kendini ve diyetine geri dön bakayım.kaydirigubbakcemileO karnındaki gaz diyeti bozunca vicdan azabından oluyor.Bende çok oldu geçmişte.:roflol:
Şimdi koşu bandına gidiyorum güzeller......Geleceğim....Tükanı kapamayın sakın....
Sağol canım bu arada midenin bulantısı geçtimi bari
Geçti çok şükür :Saruboceq: ama cırcır oldum ben yine :kedi: Wcden çıkamıyorum :sinifsinif:
Selam 90+ ailesi :)
Eskisi kadar sık uğramıyorum, çok vakit geçiremiyorum burada. Bu yüzden üzüntülüyüm. Diyetimi de istemeden bozdum. Kilomu koruyorum ama 88'den aşağıya inemedimMoral motivasyonum sıfır bu aralar, hep olumsuz düşüncelerle uğraşıyorum. Burası bana iyi geliyor, girip neler yapıyorsunuz bakayım dedim :) 90+ ailesinin tüm üyelerinin su perisi kadar güzel olmasını dilerim
Geçti çok şükür :Saruboceq: ama cırcır oldum ben yine :kedi: Wcden çıkamıyorum :sinifsinif:
Geçmiş olsun havalardan oldun heralde oralar kim ne soğuktur
Herkese iyigeceler gidiyim yatıyım bari yoksa o çikolatayı yiycemmmm..eyvahedigeldismile
Geçmiş olsun havalardan oldun heralde oralar kim ne soğuktur
2 gündür iyi biraz havalar ama erzurum işte ne kadar sıcak olabilirse sempatiksalakcinni geçen arkadaşın evinde musluktan su içtim ondan oldu herhalde :sinifsinif:
KIZLAAAAAARRR SELAAAAAAAAAAAAMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayadır sizlere yazamıyorum sonunda fırsat buldum :)) yeni bi işe girdim canlarım çok mutluyuuuum :)))) gerçi hocam canıma okuyo ama olsun :) bi ingilizce öğretmenin yanındayım asistanlığını yapıyorum... benim için bu iş resmen ilaç oldu boradan ayrıldım ve 2 gün snr bu işi buldum istesem bu kadar denk gelemezdi neden diceksiniz :) ben ünv de ing. çevirmenliği okuyodum ama 2.5 yıl önce ailevi problemler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştımçok üzülmüştüm tahmin edersiziniz.... ve okulu bıraktığım günden beri elime ne kitap ne defter almamıştım tabi öle oluncada bu 2.5 yıl içinde bildiğim her şeyi unutmuşum işe girdikten snr farkettim çok üzüldüm ama olsun hocamla konuştum çünkü bi hedefim vardı çok istiyodum ünv yi bitirmeyi benim için çoook büyük bi hayadi bu çok içimde kalmıştı çok üzülmüştüm bıraktığımda şimdi bile yazarken kendimi tatamıyorun eğer bu hayalimi gerçeğe çeviremezsem ölürken bile rahat ölemicem çok önemli bu benim için açık öğretim falan bu hayalimi gerçekleştiremez alamaz yerini bu bambaşka bişey neyse bunları anlattım hocama üzülme ben seni derslere sokucam billur herşeye yeniden başlıycaksın burda ve ben başarman için her şeyi yapıcam söz veriyorum yaptırıcam sana bunu dedi öyle mutlu oldum ki orda o anda gözlerim doldu o da farketi zaten zor tuttum kendimi elini öpücektim nerdeyse :) bir yıl burda çalış benimle paranı biriktir o konuda da sana yardım edicem ingilizceni ilerletmenede elimden geleni yapıcam ve sen bu işi başarıcaksın dedi :))) o kadar çok mutluyum ki size anlatamam... günlerdir çok iş yükledi nefes almaya zamanım kalmadı ama olsun razıyım hayalimi gerçekleştircem ya ne yapsa razıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?