Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTI
ekmek 1 dilim 90 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
penguen - şeftali reçeli 10 gr. 27 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
susam 20 gr. 117 cal.

1. ARA ÖĞÜN
armut 1 ad. 70 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış kurufasulye 200 gr. 208 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 0.5 por. 132 cal.

2. ARA ÖĞÜN
katmer 1 ad. 470 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
mandalina 1 ad. 50 cal.
toplam1665 cal.
benimkilerde bunlar biraz azıttım ama kalori toplamı bana uygun

Fazla gibi gözüksede kalori miktarı çok değil bende pazar günü kalorileri sayarak yiyeyim bari bana yol açtın

Canım mutlu olmana sevindim hayırlısı olsun senin için olumunekankayizsmile

Bahaaaar burayı okurmusun canım,sende ordaki iş ve işçi bulma kurumuna başvur istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15769906#post15769906

Sağol canım ben işkurun sitesinden takip edeyim olayı teşekkür ederim ilgin için olumunekankayizsmile

Ben çıkıyorum hanımlar,kendimi iyi hissetmiyorum,oğlumla birlikte uyuyayım bende...

İyi geceler..

Geçmiş olsun canım iyi uykular olumunekankayizsmile

Selam 90+ ailesi :)

Eskisi kadar sık uğramıyorum, çok vakit geçiremiyorum burada. Bu yüzden üzüntülüyüm. Diyetimi de istemeden bozdum. Kilomu koruyorum ama 88'den aşağıya inemedim Moral motivasyonum sıfır bu aralar, hep olumsuz düşüncelerle uğraşıyorum. Burası bana iyi geliyor, girip neler yapıyorsunuz bakayım dedim :) 90+ ailesinin tüm üyelerinin su perisi kadar güzel olmasını dilerim

Çabuk toparla kendini ve diyetine geri dön bakayım.kaydirigubbakcemileO karnındaki gaz diyeti bozunca vicdan azabından oluyor.Bende çok oldu geçmişte.:roflol:

tamam, çok haklısın :kedi:

ben yine dağılırsam sen yine kız bana beyzuş abla, tamam mı? hatta oklava bile gösterebilirsin bana, hakediyorum çünküüü klava: klava:

Şimdi koşu bandına gidiyorum güzeller......Geleceğim....Tükanı kapamayın sakın....

ayy beyzuş abla burdaki "koşu bandını" komşu bandı diye okuyorum her defasında, "Allah Allah diyorum, komşunun bandı neki? komşunun spor bandına gidiyo heralde" diyorum her defasındada???
Allahım yaaa :roflol:
yeni farkettim neyin ne olduğunu....
saf saf düşünüyorum nereye gidiyorki acaba diye bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:

bazen bu kadar saf olabiliyorum, hatta daha fazla saf olduğum zamanlarda var...

İyi dileklerin için teşekkürler . olsun bozduğun zaman sakın üzülme ama devamda etme kendine birgün belirle o gün tekrar başla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benimde canım şuan nasıl tatlı birşeyler istiyor ama biliyorum şimdi yersem gerisi gelicek

selam fıstıkıııım=))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok sevindim olumlu gelişmelerine canım.....
yeni işinde hayırlı olsun bu arada=)) hihoyyyt

bende diyordum nerelerde bu kız diye??

yoğun tempon arasında bizi unutma ama sakın, tamam mı? opuyorumnanaktan
öpüyorum canım Şeniz

Cuma günü nete giremeyebilirim o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapayım.

Geçen haftaki kilo: 89.3
Bu haftaki kilo:88.2
Verilen kilo:1.1

Herkese iyi geceler a.s. İnşallah tekrar görüşürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…